Στέλλα εσύ και αν έχεις πάρει φόρα φόρα κατηφόρα!! Συνέχισε την καλή δουλειά!! Τα πας τέλεια!! :bouncing:
Printable View
Στέλλα εσύ και αν έχεις πάρει φόρα φόρα κατηφόρα!! Συνέχισε την καλή δουλειά!! Τα πας τέλεια!! :bouncing:
τρέχααααααααααααααα τρέχχχχχχχχχχχχχα στελλουδάκι!!!! σε πλησιάζωωωωωωωωωωω και πάλι!!! Θα μας δεί το εβδομαδιαίο ζύγισμα και θα πάθει ταράκουλο! :P :P Πάμε γεράααααααααααααααα με τσαμπουκά!!!!
Καλημερα στα γρηγορααααααααα
Σας ευχαριστω κοριτσακια μου...αδυνατα!!!!!!!!!
Ναι ολα καλα και ακομη καλυτερα που μπορω και επιλεγω με 2η σκεψη πανω απο το φαι ή ακομη και αν τοχω βαλει στο πιατο να το φαω ή οχι.Ειναι πολύ ομορφο συναισθημα.Θεωρω οτι η Ατκινς με βοηθησε πολύ σαυτο.
Ακομη και στο υπερφαγικο που συμβαινει παααρα πολύ αραια, ακουγεται δυνατη φωνη απο μεσα να μην το κανω κατι που δεν τοχω και αυτο πριν.
Απλώς στεναχωριεμαι με το γυμναστηριο.Ειναι τοοοοοσο πιεσμενος ο χρονος αλλα καποτε θα χαλαρωσει καπως και θα ξαναρχισω.Μου λειπει η Ζουμπα ακομη και αυτο το 35 λεπτο στον διαδρομο με ακουστικα και ναμαι μονη μου.Βασικα μου λειπει το "μονη μου".Ποσο θαθελα μιση ωρα μονη μου.....
Δημητρα με το καλο σου ευχομαι η εγχειρηση.Ναι Αθηνα ειμαι.Οτι χρειαστεις θα χαρω να σου φανω χρησιμη.
Συνεχιστε κοριτσακια μου γλκυκα.
Ολα γινονται αμα θες και φυσικα οταν ερθει η ωρα.
Καλημερααααααααααα :yes:
μια ημέρα το είδα αυτό το βάρος αλλά είπα να το βάλω στο τικεράκι για να χαίρομαι! :yes:Quote:
Originally posted by pink_90
need2loose βλέπω έχεις πάρει για τα καλα την κατηφορα, θα πρέπει να σαι πολυ χαρούμενη :bouncing:
Έχω να ζυγιστώ από τότε! Αποφάσισα να ζυγίζομαι μόνο όταν νιώθω ότι αδυνάτισα επειδή η απώλεια μου είναι πολύ πιο αργή πλέον και το να μου δείχνει συνέχεια τα ίδια η ζυγαριά έχει καταντήσει κουραστικό για εμένα!
Χαρούμενη είμαι που έφτασα ως εδώ και άντεξα τους πρώτους 3 μήνες. Τα νούμερα που ανυπομονώ να δω στη ζυγαριά απέχουν τουλάχιστον 2 μήνες από τώρα!
bravo Μαγδα !!! ειναι φοβερο νεο επιτελους!!Quote:
Originally posted by need2loose
μια ημέρα το είδα αυτό το βάρος αλλά είπα να το βάλω στο τικεράκι για να χαίρομαι! :yes:Quote:
need2loose βλέπω έχεις πάρει για τα καλα την κατηφορα, θα πρέπει να σαι πολυ χαρούμενη :bouncing:
Έχω να ζυγιστώ από τότε! Αποφάσισα να ζυγίζομαι μόνο όταν νιώθω ότι αδυνάτισα επειδή η απώλεια μου είναι πολύ πιο αργή πλέον και το να μου δείχνει συνέχεια τα ίδια η ζυγαριά έχει καταντήσει κουραστικό για εμένα!
Χαρούμενη είμαι που έφτασα ως εδώ και άντεξα τους πρώτους 3 μήνες. Τα νούμερα που ανυπομονώ να δω στη ζυγαριά απέχουν τουλάχιστον 2 μήνες από τώρα!
τι να εγινεδημητρουλα?βαρεθηκα,κ ουραστηκα
κατι τα γλυκα.......
αισιοδοξω,,,,,,,,,,,,,
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ απο μενα,3 μηνες δεν ειναι καθολου μικρο διαστημα και οι επομενοι δυο μη σε στεναχωρουν,ειναι για να σε εκπαιδευσουν να τρως οπως πρεπει και για να προλαβει το σωμα σου να προσαρμοστει στα νεα κιλα :thumbup:Quote:
Το θέμα είναι οτι εδώ και κάποια κιλά δεν βλέπω την διαφορά . Από τοτε που ήμουν στα 100κατι μέχρι τώρα δεν παρατηρώ τόσο μεγάλη διαφορά όσο πριν. Παρ' όλα αυτά συνεχίζω , ξέρω γω ... :spin::spin::spin:Quote:
Κοίτα σίγουρα έχεις διαφορά και δεν το καταλαβαίνεις αλλά καταλαβαίνω και αυτό που λες. Ίσως επειδή τα τελευταία κιλά φύγαν αρκετά γρήγορα (τον τελευταίο καιρό απ' όσο θυμάμαι έχανες κάθε βδομάδα 1,5 κιλό σίγουρα) να θέλει λίγο το σώμα σου να συνηθίσει το νέο βάρος . Εγώ ας πούμε είχα παρατηρήσει όταν είχα φτάσει τα 75-76 κιλά και έμεινα για κάνα χρόνο πάνα κάτω σ αυτά τα κιλά το σώμα μου με τον καιρό φαινόταν πιο αδύνατο και ας μην έχανα απλά επειδή έμενα σταθερή στο βάρος αυτό και είχε αρχίσει να παίρνει τη μορφή για τα κιλά αυτά. Ελπίζω να κατάλαβες έτσι όπως τα γραψα τι θέλω να πω :PQuote:
Originally posted by stellou1989
Το θέμα είναι οτι εδώ και κάποια κιλά δεν βλέπω την διαφορά . Από τοτε που ήμουν στα 100κατι μέχρι τώρα δεν παρατηρώ τόσο μεγάλη διαφορά όσο πριν. Παρ' όλα αυτά συνεχίζω , ξέρω γω ... :spin::spin::spin:
Quote:
Originally posted by ton76
bravo Μαγδα !!! ειναι φοβερο νεο επιτελους!!
Quote:
Originally posted by forty
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ απο μενα,3 μηνες δεν ειναι καθολου μικρο διαστημα και οι επομενοι δυο μη σε στεναχωρουν,ειναι για να σε εκπαιδευσουν να τρως οπως πρεπει και για να προλαβει το σωμα σου να προσαρμοστει στα νεα κιλα :thumbup:
Ευχαριστώ :love::love::love:
forty, συμφωνώ! Αυτοί οι μήνες χρειάζονται για να αλλάξω γενικότερα αντιλήψη και στάση απέναντι στη διατροφή μου. Επίσης το ότι κατεβαίνω τόσο δύσκολα πιστεύω θα με κάνει να το σκεφτώ πολύ πιο σοβαρά πλέον πριν να τα τινάξω όλα στον αέρα και γυρίσω στις παλιές κακές μου συνήθειες!
:thumbup: :thumbup: Αυτό ελπίζω και εγώ πλέον. Μάλλον όχι ελπίζω, το πιστεύω :wink1:Quote:
Επίσης το ότι κατεβαίνω τόσο δύσκολα πιστεύω θα με κάνει να το σκεφτώ πολύ πιο σοβαρά πλέον πριν να τα τινάξω όλα στον αέρα και γυρίσω στις παλιές κακές μου συνήθειες!
Καλημέρα! Χρόνια πολλά με υγεία! Επανέρχομαι με καθημερινό ζύγισμα λόγω πρωτεινικής διατροφής, να βλέπω την απώλεια να χαίρομαι να συνεχίζω :roll:
Έχω καταφέρει να χρησιμοποιώ τη ζυγαριά όποτε επιθυμώ κι όχι ψυχαναγκαστικά κάθε ημέρα και μου αρέσει πολύ. Είναι ωραία να επιλέγεις :thumbup:
Χθες 101.5 σήμερα 100.3
Χρόνια πολλά sweet ! αντε πάμε να συνεχίσουμε γερά ! Εγώ αυτές τις μέρες πρόσεχα όσο μπορούσα , πρέπει να χω παραμείνει σταθερή στα κιλά δεν νιώθω να χω πάρει . Γυμναστική δεν έκανα τρελά πράματα μόνο λίγο ποδήλατο έξω που και που αλλά Κυριακή ανεβαίνω Φλώρινα οπότε από Δευτέρα κεφάλια μέσα . Διατροφή γυμναστήριο και τα σχετικά ;) θα ρίξω και ένα ζύγισμα στη ζυγαριά μου Δευτέρα πρωί να δούμε τι κάναμε (είμαι αδιάθετη αυτές τις μέρες οπότε οτι θα χω τελειώσει , κουτί θα μου ρθει) .
Μπραβο στελλουδακι!!! ΕΜεις περασαμε δυσκολα, σαν ζευγαρι + παρα πολλη δουλεια κι ετσι αν με ρωτησεις τωρα τι ετρωγα θα πρεπει να δω το ημερολογιο μ, τοσο καλα! Αλλα μου αρεσε πολυ που δεν γυρισα σε κακες συνηθειες, νομιζω οτι ημουν αλλη τα Χριστουγεννα αλλη το Πασχα! Εχω αλλαξει και μου αρεσει. Ξεχναω να ζυγιστω ενω το θελω μερικες φορες!
Δεν τρωω ολα μου τα συναισθηματα (καποια ισως), και πολλα αλλα, που επιτελους νυσταξα και δε θα στα πω (ευτυχως εσυ καμμια σχεση δεν εχεις με αυτα και ουτε σου ευχομαι να εχεις ποτε!).
Τωρα εχω γερο στοχο, θελω να αλαφρυνω, το εχω αναγκη, βασικα καρφακι δε μου καιγεται το νουμερο της ζυγαριας, αλλα αν με βοηθα να το βλεπω για να συνεχισω θα το κανω. Και προς το παρον ετσι νιωθω!!!!!!! Παω νανακια σε φιλω κι ελπιζω οταν δουμε 7 (εσυ πολυ πολυ πολυ γρηγορα) να νιωθουμε καλυτερα απο τον Χαρι!!!
kalimera sas xxx eimai kainourgia stin parea sas. sas sixairw pou mporeite k sigizeste kathe mera k malista me apotelesma. egw k mono stin idea tis zigarias frikarw. exw apo ton martio na vgw panw stin zigaria. mono k mono pou tin antikrizw me pianei panikos. sto parelthon pou zigizomoun kathe mera eixa ton elegxo alla sigxronos k ena kathimerino agxos. prepei na vrw to 8arros na vgwwwww :regan: