Μα αφού σας λέω ότι με στεναχωρεί αυτή η λαμπάδα γιατί έχει πάνω πεταλούδες...δεν φτάνει που είμαι ήδη στεναχωρημένη; Μη με μπερδεύετε, σας παρακαλώ... :(
Ευχαριστώ, Καλή Ανάσταση και σ' εσένα και σε όλους!
Printable View
Σκέφτομαι ότι ο εγωισμός είναι ισχυρότερος της λογικής και πως αυτές οι μέρες είναι μια καλή αφορμή να κάνει πίσω για να αισθανθούμε καλύτερα.
Οτι πρεπει ν'αποφορτιστω και να χαλαρωσω επιτελους!!
Αουμμμμμ αουμμμμμ αουμμμμμ
@ Αφου δεν εχω καποιον για να κουτουλησω, το εριξα στη γιογκα... Αντε να δουμε...
Αυτη η βροχή , έξω και μέσα ποτε θα σταματήσει ?
Εντάξει, το πρόβλημα με τη λαμπάδα λύθηκε αναίμακτα...το πρόβλημα μέσα μου όμως δεν θα λυθεί και σίγουρα δεν θα λυθεί αναίμακτα...κι απόψε δεν θέλω καν να πάω στην Ανάσταση, αυτή τη φορά θα πάω με βαριά καρδιά μόνο και μόνο για να κάνω το θρησκευτικό μου καθήκον και θα προσπαθήσω να παριστάνω την χαρούμενη...είναι δύσκολο όμως όταν μέσα μου κλαίω...
Και τελικά δεν θα πάω καθόλου...καλύτερα έτσι και για μένα και για όλους...δεν θέλω τίποτα, θέλω μόνο να κάτσω εδώ αγκαλιά με τη γάτα μου και να κλαίω τη μοίρα μου...δεν θέλω να πιεστώ άλλο για τίποτα πια...θ' ανοίξω την τηλεόραση ν' ακούω τη θεία λειτουργεία και πολύ μου πέφτει...
Αυτο που είδα ειναι πως ότι και να κανεις θα θυμούνται το ένα λάθος , τα καλα τα ξεχνανε .....
Πλέον δεν δίνω σημασία , ποιος ο λόγος , ότι έκανα δεν εχει άξιζε .
Απλα λυπάμαι που σπατάλησα τόσα χρόνια για κατι που δεν άξιζε τίποτα σε ανθρώπους που περιμένουν να κανεις λάθος βήμα για να βγουν μπροστα σου .
Τους μισω όλους , τέτοιες μέρες ...... δυστυχώς .
Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία.