Τι σκέφτεστε; - Page 684
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 684 of 1532 FirstFirst ... 1845846346746826836846856866947347841184 ... LastLast
Results 10,246 to 10,260 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Να πάς στην Ανάσταση και να πάρεις την λαμπάδα που σου πήρε η μαμα σου , καλη Ανάσταση .
    Μα αφού σας λέω ότι με στεναχωρεί αυτή η λαμπάδα γιατί έχει πάνω πεταλούδες...δεν φτάνει που είμαι ήδη στεναχωρημένη; Μη με μπερδεύετε, σας παρακαλώ... :(
    Ευχαριστώ, Καλή Ανάσταση και σ' εσένα και σε όλους!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Έτσι μπράβο!!! Άνθρωποι με σεβασμό και αξία.. πόσο χαίρομαι να γνωρίζω!
    Χριστίνα, για ποιόν το λες αυτό αν επιτρέπεται;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μα αφού σας λέω ότι με στεναχωρεί αυτή η λαμπάδα γιατί έχει πάνω πεταλούδες...δεν φτάνει που είμαι ήδη στεναχωρημένη; Μη με μπερδεύετε, σας παρακαλώ... :(
    Ευχαριστώ, Καλή Ανάσταση και σ' εσένα και σε όλους!
    Συγνώμη , παρε όποια λαμπάδα σε ευχαριστεί εσένα , αλλα να πάς στην Ανάσταση όπως και με έχει .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Banned
    Σκέφτομαι ότι ο εγωισμός είναι ισχυρότερος της λογικής και πως αυτές οι μέρες είναι μια καλή αφορμή να κάνει πίσω για να αισθανθούμε καλύτερα.

Senior Member
    Οτι πρεπει ν'αποφορτιστω και να χαλαρωσω επιτελους!!
    Αουμμμμμ αουμμμμμ αουμμμμμ

@ Αφου δεν εχω καποιον για να κουτουλησω, το εριξα στη γιογκα... Αντε να δουμε...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Αυτη η βροχή , έξω και μέσα ποτε θα σταματήσει ?
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Σωστα , αλλα πρέπει να μην εχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε καταδικάζουν σε σταυρωνουν κάθε μερα και δεν σου παίρνουν την δύναμη που σου έχει απομείνει για δικο τους όφελος .
    Πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι αρκεί να σταματήσεις να τους δίνεις σημασία και αξία..

Senior Member
    Εντάξει, το πρόβλημα με τη λαμπάδα λύθηκε αναίμακτα...το πρόβλημα μέσα μου όμως δεν θα λυθεί και σίγουρα δεν θα λυθεί αναίμακτα...κι απόψε δεν θέλω καν να πάω στην Ανάσταση, αυτή τη φορά θα πάω με βαριά καρδιά μόνο και μόνο για να κάνω το θρησκευτικό μου καθήκον και θα προσπαθήσω να παριστάνω την χαρούμενη...είναι δύσκολο όμως όταν μέσα μου κλαίω...
    Και τελικά δεν θα πάω καθόλου...καλύτερα έτσι και για μένα και για όλους...δεν θέλω τίποτα, θέλω μόνο να κάτσω εδώ αγκαλιά με τη γάτα μου και να κλαίω τη μοίρα μου...δεν θέλω να πιεστώ άλλο για τίποτα πια...θ' ανοίξω την τηλεόραση ν' ακούω τη θεία λειτουργεία και πολύ μου πέφτει...
    Last edited by Κύκνος; 14-04-2012 at 23:46. Reason: άλλαξα γνώμη...

Senior Member
    Αλλο απο κλάμα και στενοχώρια δεν εχω κερδίσει ...... βαρέθηκα να χανω , παιχνίδι κάνουν οι άλλοι μια ζωη ....
    Μήπως χάνεις γιατί δεν έμαθες να κερδίζεις μέσα από αυτά? Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν θετικά και αρνητικά, το θέμα είναι εσύ τι βλέπεις σε αυτά και τι σημασία δίνεις! Δες το αλλιώς...

Senior Member
    Χριστίνα, για ποιόν το λες αυτό αν επιτρέπεται;
    Για πολλούς ανθρώπους γιατί?

Senior Member
    Μήπως χάνεις γιατί δεν έμαθες να κερδίζεις μέσα από αυτά? Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν θετικά και αρνητικά, το θέμα είναι εσύ τι βλέπεις σε αυτά και τι σημασία δίνεις! Δες το αλλιώς...
    Αυτο που είδα ειναι πως ότι και να κανεις θα θυμούνται το ένα λάθος , τα καλα τα ξεχνανε .....
    Πλέον δεν δίνω σημασία , ποιος ο λόγος , ότι έκανα δεν εχει άξιζε .
    Απλα λυπάμαι που σπατάλησα τόσα χρόνια για κατι που δεν άξιζε τίποτα σε ανθρώπους που περιμένουν να κανεις λάθος βήμα για να βγουν μπροστα σου .
    Τους μισω όλους , τέτοιες μέρες ...... δυστυχώς .

Senior Member
    Εντάξει, το πρόβλημα με τη λαμπάδα λύθηκε αναίμακτα...το πρόβλημα μέσα μου όμως δεν θα λυθεί και σίγουρα δεν θα λυθεί αναίμακτα...κι απόψε δεν θέλω καν να πάω στην Ανάσταση, αυτή τη φορά θα πάω με βαριά καρδιά μόνο και μόνο για να κάνω το θρησκευτικό μου καθήκον και θα προσπαθήσω να παριστάνω την χαρούμενη...είναι δύσκολο όμως όταν μέσα μου κλαίω...
    Κυκνε , μισή ζωη παριστάνω τον δυνατο και τον χαρούμενο και μέσα μου κλαίω .
    Καλη Ανάσταση .
    Last edited by Lampros; 15-04-2012 at 11:30.

Senior Member
    Για πολλούς ανθρώπους γιατί?
    Τίποτα, έτσι ρώτησα, με συγχωρείς...δεν ήθελα να φανώ αδιάκριτη... :(

Senior Member
    Τίποτα, έτσι ρώτησα, με συγχωρείς...δεν ήθελα να φανώ αδιάκριτη... :(
    Να μην ζητάς συγνώμη Κύκνε μου! :)
    Απλά μου φάνηκε παράξενο που ρώτησες...

Senior Member
    Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία.