https://www.youtube.com/watch?v=ujPHu8wOKv4
Printable View
Ναι ετσι ακριβως για χρονια επαιρνα λαθος αγωγη και αυτο με χειροτερεψε μετα διαγνωστικα αυτο που ειμαι elis τι να πω γι αυτο το θεμα σιγουρα δεν συμφωνω ουτε θα το εκανα γιατι πρωτον δεν θα εκτιμιυσα αυτον πιυ μου την πεφτει
Ναι, καλά...μπορώ να βρω πανεύκολα κάποιον να μου φτιάξει την ψυχολογία...μάλλον να μου την χαλάσει θέλεις να πεις, είδα και με τον πρώην μου τι έγινε στο τέλος είδα και με τον άλλον τον ανώμαλο που ήταν όντως μαλάκας κι εξαιτίας του εν μέρει παίρνω τόσα φάρμακα για να μπορώ να κοιμάμαι τις νύχτες χωρίς να φοβάμαι...άσε γιατί όσο το θυμάμαι θα βάλω τα κλάματα πάλι...δεν τους εμπιστεύομαι τους άντρες...
Συγνωμη που γινομαι αδιακριτη αλλα υπηρχανν φορες που να εχεις υπερμετρα ασχημη αυτο εικονα παραλληλα με ληψη αντικαταθλιπτικων ?
τελοσ παντων επειδη εισαι καινουρια και πιθανον ψαρωμενη πεσ μασ τι σε βασανιζει και σενα
κυκνε στα χω πει με ολουσ τουσ τροπουσ πλεον ειναι φανερο αυτο οι αλλεσ δεν ειναι καλυτερεσ απο σενα που ζουνε
κανονικα ουτε εγω που ζω κανονικα ειμαι καλυτεροσ απο σενα κι εμενα στη ζωη μου γινεται πολεμοσ κανω τον αδιαφορο
αφου ειμαι ακομα ολοκληροσ περπαταω αμα μπορω να τρεξω τρεχω οτι μπορω εσυ δηλαδη γιατι δεν μπορεισ
καταρχασ απο αυτα που μπορουν να γινουν απο μαλακιεσ πιστεψε με δεν επαθεσ τιποτα το φοβερο απο αυτα που λεσ
για ρωτα τισ αλλεσ τι εχουνε παθει να δεισ τι γινεται
ρε κυκνακι σορρυ που ρωταω αλλα τι εχει γινει με αυτον τον πρωην και σε εχει κολησει τοσο ?? για τον αλλον θυμαμαι τονβλακα ... αλλα για τον πρωην δεν ξερω..
Τιποτα ιδιαιτερο θελω να συνομιλω με ανθρωπους που εχουν καποια διαταραχη σαν εμενα και τον ανιψιο μου κακο ειναι?
αυτο που λεσ το καταλαβαινω κι εγω ειχα φοβιεσ για πολλα χρονια αλλα το ελεγχα καπωσ δηλαδη εβγαινα και τα λεγα φοβισμενα τα αντιμετωπιζα ομωσ μηπωσ πρεπει να ενημερωθεισ για τουσ φοβουσ σου να καταλαβεισ οτι τουλαχιστον δεν πρεπει να κανεισ κακο στον εαυτο σου δηλαδη εγω ασ πουμε καμια φορα λιποθυμαω απο το φοβο μου ε τι να κανω μετα οταν συνερχομαι να μη βγαινω απο το σπιτι οχι θα βγαινω κι οτι θελει ασ γινει
Κοιτα const υπερμετρη ασχημη εικονα παραλληλα με ληψη αντικαθλιπτικν ειχα οταν ειχα υποτροπιασει ασχημα
Λοιπον ειμαι 40 χρονων χωρισμενη και εχω δυο γιους
Τωρα τι με προβληματιζει? Παρα πολλα για τα παιδια μου για τον ανιψιο μου για την μανα μου για την αδελφη μου για την οικονομια για για .....