Βεβαίως. :)
Printable View
Σας έχει τύχει ποτέ,να ζηλεύετε λίγο έως πολύ κάποιον γνωστό,φίλο κλπ. ή οποιονδήποτε,γιατί έχει κάτι που δεν έχετε εσείς?
Όλοι έχει τύχει να ζηλέψουμε κάτι ή κάποιον...αλλά ζήλεια με ζήλεια έχει διαφορά....
Επειδή έχω διαβάσει κάποια από τα θέματά σου, θέλω να σου πω να πιστέψεις στον εαυτό σου, αν δεν το κάνεις εσύ, δεν πρόκειται να το κάνει κανένας...
Και να ξέρεις όποιον άνθρωπο και να συναντήσεις , όσο όμορφος και πετυχημένος να είναι , σίγουρα θα έχει ανασφάλειες, προβλήματα κλπ...
Όλοι άνθρωποι είμαστε και αφού μπορεί ένας να πετύχει κάτι, μπορούν όλοι...
Καλή χρονιά σου εύχομαι. :)
Κοπέλα είμαι...χαχαχαχαχα
Το γεγονός πως κάποιος είναι όμορφος δε σημαίνει απαραίτητα πως έχει και αυτοπεποίθηση...πολλές φυναίκες όμορφες βρίσκουν ψεγάδια στον εαυτό τους και θα ήθελαν να είναι αλλιώς...
Επίσης μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος και να έχι οικογενειακά θέματα που να τον προβληματιζουν....
Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο...και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι...
όλοι κουβαλάμε και κάτι, άσχετα με το τί έχουμε καταφέρει και πόσο σίγουροι για τον εαυτό μας φαινόμαστε...
Συμφωνω με την belezza , οσο καλος και νασαι σε κατι , οτι και να εχεις , παντα θα υπαρχει καποιος που θα ειναι καλυτερος απο σενα , και καποιος που θαχει κατι παραπανω απο σενα , οι καλυτεροι μας , ειναι για προσπαθουμε να μαθουμε απ αυτους , οχι για να τους ζηλευουμε .......................και ποτε να μην γινεις εξ ισου καλος οσο καποιος , το πιθανοτερο , τουλαχιστον βελτιουσαι , μεγαλη υποθεση.................................... .....
Ναι , υπαρχουν ωραιες γυναικες χωρις αυτοπεποιθηση........................ ..το αντιθετο , οχι .......
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Έχει απόλυτο δίκιο ο Macgyver στην παραπάνω δημοσίευση. Το να βελτιώνεσαι σε κάτι είναι το παν. Έτσι και βελτιωθείς πολύ, και να υστερείς ακόμα (σ'αυτό που βελτιώθηκες), θά'χεις "μειώσει τη διαφορά" και δε θα ζηλεύεις πια, ούτε που θα το σκέφτεσαι.
Αν πρέπει να πάρω συμπληρώματα,χάπια κλπ. για να φτιάξω κορμάρα που θα τραβάει βλέμματα όμορφων γυναικών......
...........................
Όχι !!! Με τίποτα !!! Ειδικά τα σκευάσματα που δίνουν στα γυμναστήρια... Αν θέλεις κορμάρα, πρόσθεσε λίγες πρωτεΐνες και βιταμίνες στη διατροφή σου και κάνε και μόνος σου γυμναστική, εκτός προγράμματος δηλαδή. Μην καταπίνεις, όμως, ό,τι σου δίνουν !!
Συμφωνω με gallowdance ειναι οτι καλυτερο εχεις να κανεις... Καταρχην και να φτιαξεις την υπεροχη κορμαρα αν δεν πιστεψεις στον εαυτο σου και αν δεν το κανεις πρωτα απο ολα για σενα για να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου οτι εφτασες στα επιθυμητα αποτελεσματα, δεν εχει νοημα. Ειναι σωστο να εχεις στοχους. Αλλα να εχεις στοχους που πανω απ ολα θα κανουν σε σενα καλο. Και καποιος πολυ ασχημος να ειναι, αν εχει το λεγιν και αυτοπεποιθηση ριχνει τις καλυτερες γκομενες...Εστιασε στο να τα βρεις με τον εαυτο σου οπως εισαι τωρα...Γιατι και κορμαρα να κανεις δεν θα ειναι για παντα...Μαθε να χρησιμοποιεις τα δυνατα σημεια του χαρακτηρα σου και ασε το σωμα για αργοτερα....Φιλικα
Φυσικά και να πάρεις.Μόνο τότε θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι το παν για να κερδίσεις κάποια.Μέχρι τότε όμως και επειδή σε βλέπω να βασανίζεσαι σου έχω μια σίγουρη λύση
Κι εγω σ εχω λυση σιγουρα θα πασ ταφο με τη μια αντικαταθλιπτικα με αναβολικα κι αμα ζησεισ σφυρα μου
Αμα ηξερεσ ποσο επικινδυνα ειναι ολα αυτα ασ πουμε καταχρησεισ με αναβολικα ουτε καν θα το σκεφτοσουνα οχι να το πεισ κι ολασ