Σκέφτομαι... - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 116 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 1736
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κοιτούν περισσότερο το μυαλό και την ψυχή από το σώμα?
    Βεβαίως. :)

WhyAlwaysMe?
    Guest

Ζήλεια.....

Σας έχει τύχει ποτέ,να ζηλεύετε λίγο έως πολύ κάποιον γνωστό,φίλο κλπ. ή οποιονδήποτε,γιατί έχει κάτι που δεν έχετε εσείς?

Senior Member
    Όλοι έχει τύχει να ζηλέψουμε κάτι ή κάποιον...αλλά ζήλεια με ζήλεια έχει διαφορά....
    Επειδή έχω διαβάσει κάποια από τα θέματά σου, θέλω να σου πω να πιστέψεις στον εαυτό σου, αν δεν το κάνεις εσύ, δεν πρόκειται να το κάνει κανένας...
    Και να ξέρεις όποιον άνθρωπο και να συναντήσεις , όσο όμορφος και πετυχημένος να είναι , σίγουρα θα έχει ανασφάλειες, προβλήματα κλπ...
    Όλοι άνθρωποι είμαστε και αφού μπορεί ένας να πετύχει κάτι, μπορούν όλοι...
    Καλή χρονιά σου εύχομαι. :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Όλοι έχει τύχει να ζηλέψουμε κάτι ή κάποιον...αλλά ζήλεια με ζήλεια έχει διαφορά....
    Επειδή έχω διαβάσει κάποια από τα θέματά σου, θέλω να σου πω να πιστέψεις στον εαυτό σου, αν δεν το κάνεις εσύ, δεν πρόκειται να το κάνει κανένας...
    Και να ξέρεις όποιον άνθρωπο και να συναντήσεις , όσο όμορφος και πετυχημένος να είναι , σίγουρα θα έχει ανασφάλειες, προβλήματα κλπ...
    Όλοι άνθρωποι είμαστε και αφού μπορεί ένας να πετύχει κάτι, μπορούν όλοι...
    Καλή χρονιά σου εύχομαι. :)

Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε!
    Τι πρόβλημα μπορεί να έχεις ένας όμορφος ή πετυχημένος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε!
    Τι πρόβλημα μπορεί να έχεις ένας όμορφος ή πετυχημένος?
    Κοπέλα είμαι...χαχαχαχαχα
    Το γεγονός πως κάποιος είναι όμορφος δε σημαίνει απαραίτητα πως έχει και αυτοπεποίθηση...πολλές φυναίκες όμορφες βρίσκουν ψεγάδια στον εαυτό τους και θα ήθελαν να είναι αλλιώς...
    Επίσης μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος και να έχι οικογενειακά θέματα που να τον προβληματιζουν....
    Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο...και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι...
    όλοι κουβαλάμε και κάτι, άσχετα με το τί έχουμε καταφέρει και πόσο σίγουροι για τον εαυτό μας φαινόμαστε...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Κοπέλα είμαι...χαχαχαχαχα
    Το γεγονός πως κάποιος είναι όμορφος δε σημαίνει απαραίτητα πως έχει και αυτοπεποίθηση...πολλές φυναίκες όμορφες βρίσκουν ψεγάδια στον εαυτό τους και θα ήθελαν να είναι αλλιώς...
    Επίσης μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος και να έχι οικογενειακά θέματα που να τον προβληματιζουν....
    Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο...και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι...
    όλοι κουβαλάμε και κάτι, άσχετα με το τί έχουμε καταφέρει και πόσο σίγουροι για τον εαυτό μας φαινόμαστε...
    Συγγνώμη για το μπέρδεμα!
    Αν υπάρχει γυναίκα όμορφη(άνω του μετρίου) δίχως αυτοπεποίθηση,δεν λέω όχι. :Ρ

Senior Member
    Συμφωνω με την belezza , οσο καλος και νασαι σε κατι , οτι και να εχεις , παντα θα υπαρχει καποιος που θα ειναι καλυτερος απο σενα , και καποιος που θαχει κατι παραπανω απο σενα , οι καλυτεροι μας , ειναι για προσπαθουμε να μαθουμε απ αυτους , οχι για να τους ζηλευουμε .......................και ποτε να μην γινεις εξ ισου καλος οσο καποιος , το πιθανοτερο , τουλαχιστον βελτιουσαι , μεγαλη υποθεση.................................... .....

Ναι , υπαρχουν ωραιες γυναικες χωρις αυτοπεποιθηση........................ ..το αντιθετο , οχι .......

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Έχει απόλυτο δίκιο ο Macgyver στην παραπάνω δημοσίευση. Το να βελτιώνεσαι σε κάτι είναι το παν. Έτσι και βελτιωθείς πολύ, και να υστερείς ακόμα (σ'αυτό που βελτιώθηκες), θά'χεις "μειώσει τη διαφορά" και δε θα ζηλεύεις πια, ούτε που θα το σκέφτεσαι.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Σκέφτομαι...

Αν πρέπει να πάρω συμπληρώματα,χάπια κλπ. για να φτιάξω κορμάρα που θα τραβάει βλέμματα όμορφων γυναικών......

Senior Member
    ...........................

Senior Member
    Όχι !!! Με τίποτα !!! Ειδικά τα σκευάσματα που δίνουν στα γυμναστήρια... Αν θέλεις κορμάρα, πρόσθεσε λίγες πρωτεΐνες και βιταμίνες στη διατροφή σου και κάνε και μόνος σου γυμναστική, εκτός προγράμματος δηλαδή. Μην καταπίνεις, όμως, ό,τι σου δίνουν !!

Senior Member
    Συμφωνω με gallowdance ειναι οτι καλυτερο εχεις να κανεις... Καταρχην και να φτιαξεις την υπεροχη κορμαρα αν δεν πιστεψεις στον εαυτο σου και αν δεν το κανεις πρωτα απο ολα για σενα για να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου οτι εφτασες στα επιθυμητα αποτελεσματα, δεν εχει νοημα. Ειναι σωστο να εχεις στοχους. Αλλα να εχεις στοχους που πανω απ ολα θα κανουν σε σενα καλο. Και καποιος πολυ ασχημος να ειναι, αν εχει το λεγιν και αυτοπεποιθηση ριχνει τις καλυτερες γκομενες...Εστιασε στο να τα βρεις με τον εαυτο σου οπως εισαι τωρα...Γιατι και κορμαρα να κανεις δεν θα ειναι για παντα...Μαθε να χρησιμοποιεις τα δυνατα σημεια του χαρακτηρα σου και ασε το σωμα για αργοτερα....Φιλικα

Banned
    Φυσικά και να πάρεις.Μόνο τότε θα καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι το παν για να κερδίσεις κάποια.Μέχρι τότε όμως και επειδή σε βλέπω να βασανίζεσαι σου έχω μια σίγουρη λύση

Senior Member
    Κι εγω σ εχω λυση σιγουρα θα πασ ταφο με τη μια αντικαταθλιπτικα με αναβολικα κι αμα ζησεισ σφυρα μου
    Αμα ηξερεσ ποσο επικινδυνα ειναι ολα αυτα ασ πουμε καταχρησεισ με αναβολικα ουτε καν θα το σκεφτοσουνα οχι να το πεισ κι ολασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι εγω σ εχω λυση σιγουρα θα πασ ταφο με τη μια αντικαταθλιπτικα με αναβολικα κι αμα ζησεισ σφυρα μου
    Αμα ηξερεσ ποσο επικινδυνα ειναι ολα αυτα ασ πουμε καταχρησεισ με αναβολικα ουτε καν θα το σκεφτοσουνα οχι να το πεισ κι ολασ
    Ελις καλησπερα καταρχην! Πραγματικα..Γενικα προξενουν τεραστιες βλαβες και χωρις την χρηση αντικαταθλιπτικων μαζι... Φαντασου...Ο συνδυασμος...ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

Page 69 of 116 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast