μη ζυγιζεστε καθε μερα μπορει να απογοητευστε και να τα παρατατε..τωρα δεν ξεω για σας αλλα εγω φθειρομαι πολυ ψυχολογικα οταν ζυγιζομαι καθε μερα..εκτος αν κανετε διαιτα express των 7,5,3 ημερων... :lol:
Printable View
μη ζυγιζεστε καθε μερα μπορει να απογοητευστε και να τα παρατατε..τωρα δεν ξεω για σας αλλα εγω φθειρομαι πολυ ψυχολογικα οταν ζυγιζομαι καθε μερα..εκτος αν κανετε διαιτα express των 7,5,3 ημερων... :lol:
97.3 σήμερα γιουχούυυυυυυυ :)
elenitsa mou τωρα διαβαζω το βιβλιο, και θα το σκεφτω αν θα τη κανω, απλα μεχρι στιγμης (σημερα) τρωω πρωτεινες.
Καλημερα! Χθες δύσκλο βραδυ γιατι εφαγα την ημερα βλακειες και ηθελα και το βραδυ! Κρατηθηκα και ειμαι 96.6!!! Τελειωσε επιτελους η περιοδος :)
Οσο περναει η μερα νιωθω ολο και πιο αναλαφρη ενω τρεφομαι σωστα...ειδα 96.3 ..............κοντευω να λιποθυμησω απο χαρα!!! :) :) :) :) :) :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:
Καλημέρα! Εχω ξεφυγει και δε λεω να μπω σε προγραμμα. Αρχιζω καθημερινο ζυγισμα για λιγες μερες να τα ταρακουνηθω αλλα να βλεπω και απωλεια. Περιμενω περιοδο, σε δεκα μερες περιπου θα εχω το πραγματικο μου βαρος.
Αρχιζω!
Σημερα 97.6 !
καλημερα !!!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα! Εχω ξεφυγει και δε λεω να μπω σε προγραμμα. Αρχιζω καθημερινο ζυγισμα για λιγες μερες να τα ταρακουνηθω αλλα να βλεπω και απωλεια. Περιμενω περιοδο, σε δεκα μερες περιπου θα εχω το πραγματικο μου βαρος.
Αρχιζω!
Σημερα 97.6 !
95,9 σημερα ενω ειχα ακουμπησει τα 95.
συνεχιζουμε !!!
axxxxxxxxx κι γω το ειχα ακουμπησει αλλα!!! Αλλα!!! Το κακο μου το κεφαλι φιλεναδα!
κι εμενα μου κακοφανηκε γμτ !!Quote:
axxxxxxxxx κι γω το ειχα ακουμπησει αλλα!!! Αλλα!!! Το κακο μου το κεφαλι φιλεναδα!
εκει που δεν με απασχολουσε καθολου το θεμα κιλα τωρα σκαω για το 1κιλο. . ουφ
Ναι μωρε δε πειραζει, θα το ξαναδουμε, αντε λιγο να μπουμε σε σειρα και θα ερθει!
παλι δε μπηκα σε προγραμμα γιατι το βραδυ παρα πολυ αργα βγηκαμε για φαγητο. Κι ομως ειμαι 97.6 και σημερα! 97.5 για την ακριβεια! Οριστε δεν εγινε τιποτα φοβερο! Ειναι ωραια η χορτοφαγια...και να ξεφυγεις δεν τρελαινεται η ζυγαρια!Quote:
Αρχιζω!
Σημερα 97.6 !
98.0 κι έφαγα τραγικά χθες! Από σήμερα επανέρχομαι δε πάει άλλο...
σουιτ μην απελπιζεσαι ! εφοσον εισαι αδιαθετη και μεγαλυτερο φαινεται το βαρος σου και λιγουρες εχεις !!Quote:
98.0 κι έφαγα τραγικά χθες! Από σήμερα επανέρχομαι δε πάει άλλο...
Καλημέρα, φυσικά και δεν απελπίζομαι! Αλλά πρέπει να επανέλθω! Από αύριο δουλεύω 7 ώρες παραπάνω και δε με παίρνει να μην επανέλθω, το μόνο εύκολο είναι να τρώει κανείς βλακείες από έξω. Ε εγώ τις έφαγα τις βλακείες μου και τώρα ΤΕΛΟΣ. Ελπίζω :borg:
Πάλι καλά που δεν είδα κανένα 100 δε λες! Από τότε με τη χορτοφαγία το βάρος μου δεν έχει μεγάλες διακυμάνσεις, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου αρέσει!
Οταν σε διαβαζω τοσο ενθουσιασμενη με τη χορτοφαγια μου μπαινουν ιδεες :wink1:αλλα αρχικα και πριν κανω οποιαδηποτε κινηση πρεπει (ετσι κι αλλιως ) να βρω εναν καλο αιματολογο .
Μου φαινεσαι αποφασισμενη , ετσι ειμαι κι εγω νομιζω πως το κλικ στο μυαλο μου σε σχεση με τα κιλα μου εχει γινει
θα χτυπας 15ωρα δουλειας απο αυριο ? για ολο το καλοκαιρι ?