Εντάξει, ίσως δεν αντιλήφθηκα σωστά εγώ το σχόλιο σου και σου ζητώ συγγνώμη.
Τώρα μου έγινε κατανοητό.
Printable View
Καλά και αρχηγοί κομμάτων αμολάνε μπαρούφες...Η θέση τους δεν τους θωρακίζει από την βλακεία.
Μια λογική φωνή στην εκκλησία είναι ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης.
https://www.youtube.com/watch?v=xDqekwH7y2E
Καλά άκου το βίντεο από τα 2:00 λεπτά και μετά και έλα να μας το πεις αυτό ξανά
https://www.youtube.com/watch?v=rg91fluBt18&list=LL&index=189
Γιόκοτσόκο, πωπω μιλάμε μεγαλύτερη φωνή ΛΟΓΙΚΗΣ δεν έχω ακούσει! Με βάση λοιπόν τα λεγόμενα του, ως καλός χριστιανός, θα έπρεπε να αποχωρίσεις από εδώ που ξέρεις ότι υπάρχουν αντίθετοι με τις απόψεις σου - ομοφιλόφιλοι, λεσβίες, γυναίκες που κάνουν σεξ χωρίς να είναι παντρεμένες, γυναίκες που ίσως έχουν κάνει άμβλωση, δηλαδή σόδομα και γόμορα - άρα με την παρουσία σου - όπως λέει ο καλός παπούλης μας επιβεβαιώνεις κάτι που κάνεις λάθος. Μάλλον πρέπει να γραφτείς σε κάποιο εκκλησιαστικό φόρουμ για να βρίσκεσαι με ομοϊδεάτες αφού ξέρεις ότι εδώ υπάρχουν πολλές αντίθετες απόψεις και με την παρουσία σου -όπως λέει και ο παπούλης- τις εγκρίνεις ξανά λέω. Λοιπόν; Τι θα κάνεις;
Εγώ δεν θα φύγω από την οικογένεια μου.
ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!
(και θα πάω και στο γκέι παρέιντ μαζί του για να το περηφανευτώ! )
Φίλε δεν με ενοχλεί αν κάποιος χρειάζεται κάποιο ψυχολογικό δεκανίκι για να διαχειριστεί την απώλεια η οτιδήποτε άλλο.. Σε αυτές τις περιπτώσεις εννοείτε ότι σιωπώ και δεν κρίνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει σε ότι θέλει. Αρκεί να μην κάνει κακό στον συνάνθρωπο, όπως έκαναν, και κάνουν οι θρησκείες.
Επιλογή σου...Αν ειχες εσυ ομοφυλόφιλες τάσεις,θα ενέδιδες ή θα πειθαρχούσες?
Αλλο το να κάνεις μια ανωμαλία και άλλο το να υπερηφανεύεσαι γι'αυτην.Οχι επειδή είναι αμαρτία με την χριστιανική έννοια αλλα επειδη δεν είναι φυσιολογικο.
Υπάρχει ηθική πάνω απο την φύση και την θρησκεία για οσους δεν γνωριζουν.
Ενα από τα μεγαλύτερα προσόντα της μπαναγίας στο οποίο δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση είναι το ότι είναι παρθένα.. Αυτο είναι άλλη μια ένδειξη του πόσο μισογυνική θρησκεία είναι η ορθολοξια.
Το ότι στη λέγαν οι θεούσες Harley δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός (π.χ. τανα που ανοίγεις τα πόδια σου κτλ..) υποσυνείδητα έχουν φάει τη παπατζα της παρθενίας. Στα κρυφά βέβαια το τι κάνουν οι καλοσυνάτοι χριστιανοί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Σταματήστε οτι κάνετε, έχουμε νικητή.
https://www.youtube.com/watch?v=rqcJ8y-POKA
Στίχοι: Αχ πατρίδα μου γλυκιά θερμά σε ευχαριστώ που με γέννησες αιλληνα ορθολοξο χριστιανό.. με DNA 100% καθαρό και αληθινό.. Και στο καπάκι.. θεε μου σώσε μας από αυτό το μαρτύριο χαχα.. κλαίω.. Το δεύτερο μέρος των στίχων πάει και έρχεται.
Ξερνάω μπεκάτσες.
Η ηθική είναι φιλοσοφικό ερώτημα που ακόμη δεν έχει πάρει σαφή απάντηση από τους φιλόσοφους εάν υπάρχει και πώς ορίζεται. Οπότε μην μιλάς γι' αυτήν γιατί δεν χωράει εδώ και δεν μπορείς να την επιβάλλεις με κανέναν τρόπο.
Τα υπόλοιπα τα λες με την χριστιανική έννοια όσο κι αν δεν θες να το παραδεχθείς. Και οι γκέι δεν χρειάζονται την αποδοχή ΚΑΝΕΝΟΣ για να υπάρχουν.
Και πρέπει να υπερηφανευτούν γιατί τόσα χρόνια έφαγαν άπειρο ξύλο, απόρριψη από γονείς, απόρριψη από την κοινωνία, χλευασμό κλπ.