Η θεούσα της διπλανής πόρτας - Page 69
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 69 of 88 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast
Results 1,021 to 1,035 of 1317
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σου φάνηκε να συμφωνώ με τον Μορφου ή το κάθε Μορφου?Είπα "αυτό με τους ομοφυλόφιλους ήταν το τοπ", δηλαδή το πιο χειρότερο που είπε ήταν αυτό. Ακόμη είπα, πως κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη να πιστεύουν σε κάτι ανώτερο. Κάποιοι το ονομάζουν σύμπαν, άλλοι το ονομάζουν Θεό και δε το θεωρώ κακό, ε αν το εχουν αναγκη. Αυτά που είπε ο Μορφου τα ξέρω εδώ και χρόνια, γιαυτό και δεν τα σχολίασα, είναι απλά αστεία για να ασχολείται κάποιος.
    Εντάξει, ίσως δεν αντιλήφθηκα σωστά εγώ το σχόλιο σου και σου ζητώ συγγνώμη.
    Τώρα μου έγινε κατανοητό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Καλά και εσείς βρισκετε κάτι ακραίες περιπτώσεις και τις αντιλαμβάνεστε ως κανόνα.
    Πυροβολημένοι υπάρχουν παντού...Και στην εκκλησία,και στους αναρχικούς και στους νεοναζί.
    Δεν είναι τυχαία περίπτωση. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ λέει ο τζορτζ οτι είναι στην Κύπρο! Δηλαδή, εξαιρετικά εξέχουσα προσωπικότητα!
    Και τα λέει αυτά χωρίς λογοκρισία και χωρίς να εξεγερθεί κανείς στην εκκλησία να του πει το αντίθετο. Όλοι υπακούν τον λόγο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Δεν είναι τυχαία περίπτωση. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ λέει ο τζορτζ οτι είναι στην Κύπρο! Δηλαδή, εξαιρετικά εξέχουσα προσωπικότητα!
    Και τα λέει αυτά χωρίς λογοκρισία και χωρίς να εξεγερθεί κανείς στην εκκλησία να του πει το αντίθετο. Όλοι υπακούν τον λόγο του.
    Καλά και αρχηγοί κομμάτων αμολάνε μπαρούφες...Η θέση τους δεν τους θωρακίζει από την βλακεία.
    Μια λογική φωνή στην εκκλησία είναι ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Μια λογική φωνή στην εκκλησία είναι ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης.
    Καλά άκου το βίντεο από τα 2:00 λεπτά και μετά και έλα να μας το πεις αυτό ξανά

Senior Member
    Γιόκοτσόκο, πωπω μιλάμε μεγαλύτερη φωνή ΛΟΓΙΚΗΣ δεν έχω ακούσει! Με βάση λοιπόν τα λεγόμενα του, ως καλός χριστιανός, θα έπρεπε να αποχωρίσεις από εδώ που ξέρεις ότι υπάρχουν αντίθετοι με τις απόψεις σου - ομοφιλόφιλοι, λεσβίες, γυναίκες που κάνουν σεξ χωρίς να είναι παντρεμένες, γυναίκες που ίσως έχουν κάνει άμβλωση, δηλαδή σόδομα και γόμορα - άρα με την παρουσία σου - όπως λέει ο καλός παπούλης μας επιβεβαιώνεις κάτι που κάνεις λάθος. Μάλλον πρέπει να γραφτείς σε κάποιο εκκλησιαστικό φόρουμ για να βρίσκεσαι με ομοϊδεάτες αφού ξέρεις ότι εδώ υπάρχουν πολλές αντίθετες απόψεις και με την παρουσία σου -όπως λέει και ο παπούλης- τις εγκρίνεις ξανά λέω. Λοιπόν; Τι θα κάνεις;

Εγώ δεν θα φύγω από την οικογένεια μου.

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!
    (και θα πάω και στο γκέι παρέιντ μαζί του για να το περηφανευτώ! )

Senior Member
    Να'σαι καλά Τομμορέλλο που βρίσκεις τέτοια βίντεο-ντοκιμαντέρ :Ρ
    Να είσαι καλά και συ ρε Harley.. Με τη βοήθεια του θεού πάντα χαχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ο Μορφου είναι μητροπολίτης εδώ στη Κύπρο. Πάει σε εκκλησίες και λέει διαφορά τέτοια στο τέλος της λειτουργίας. Αυτό με τους ομοφυλόφιλους ήταν το τοπ. Έχει κι άλλα.

Οταν είχα κατάθλιψη στη τσέπη μου πάντα είχα ενα φυλαχτό. Δεν είχα κανέναν κοντά μου, ενώ η ζωή μου ήταν γεμάτη από ανθρώπους, ένιωθα μόνος. Είχα ανάγκη να πιαστώ από κάπου. Και τώρα που ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό και είναι σε άσχημη κατάσταση, εκεί στράφηκα. Όχι επειδή πιστεύω πως υπάρχει όντως κάτι.. Αλλά είναι η ανάγκη του ανθρώπου να υπάρχει κάτι ανώτερο, για να πιαστεί. Ίσως έτσι να του δίνει ώθηση για να προσπαθεί. Δεν το θεωρώ κακό.
    Κακό θεωρώ τους ανθρώπους που εκμεταλλευονται αυτή την ανάγκη των άλλων για να μπορούν να τους ελέγξουν. Ή τους άλλους που χρησιμοποιούν την θρησκεία για να υποστηρίξουν την άποψη τους.
    Φίλε δεν με ενοχλεί αν κάποιος χρειάζεται κάποιο ψυχολογικό δεκανίκι για να διαχειριστεί την απώλεια η οτιδήποτε άλλο.. Σε αυτές τις περιπτώσεις εννοείτε ότι σιωπώ και δεν κρίνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει σε ότι θέλει. Αρκεί να μην κάνει κακό στον συνάνθρωπο, όπως έκαναν, και κάνουν οι θρησκείες.

Senior Member

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!
    (και θα πάω και στο γκέι παρέιντ μαζί του για να το περηφανευτώ! )
    Επιλογή σου...Αν ειχες εσυ ομοφυλόφιλες τάσεις,θα ενέδιδες ή θα πειθαρχούσες?
    Αλλο το να κάνεις μια ανωμαλία και άλλο το να υπερηφανεύεσαι γι'αυτην.Οχι επειδή είναι αμαρτία με την χριστιανική έννοια αλλα επειδη δεν είναι φυσιολογικο.
    Υπάρχει ηθική πάνω απο την φύση και την θρησκεία για οσους δεν γνωριζουν.

Senior Member
    Ενα από τα μεγαλύτερα προσόντα της μπαναγίας στο οποίο δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση είναι το ότι είναι παρθένα.. Αυτο είναι άλλη μια ένδειξη του πόσο μισογυνική θρησκεία είναι η ορθολοξια.

Το ότι στη λέγαν οι θεούσες Harley δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός (π.χ. τανα που ανοίγεις τα πόδια σου κτλ..) υποσυνείδητα έχουν φάει τη παπατζα της παρθενίας. Στα κρυφά βέβαια το τι κάνουν οι καλοσυνάτοι χριστιανοί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Senior Member
    Σταματήστε οτι κάνετε, έχουμε νικητή.

Στίχοι: Αχ πατρίδα μου γλυκιά θερμά σε ευχαριστώ που με γέννησες αιλληνα ορθολοξο χριστιανό.. με DNA 100% καθαρό και αληθινό.. Και στο καπάκι.. θεε μου σώσε μας από αυτό το μαρτύριο χαχα.. κλαίω.. Το δεύτερο μέρος των στίχων πάει και έρχεται.

Ξερνάω μπεκάτσες.

Senior Member
    Επιλογή σου...Αν ειχες εσυ ομοφυλόφιλες τάσεις,θα ενέδιδες ή θα πειθαρχούσες?
    Αλλο το να κάνεις μια ανωμαλία και άλλο το να υπερηφανεύεσαι γι'αυτην.Οχι επειδή είναι αμαρτία με την χριστιανική έννοια αλλα επειδη δεν είναι φυσιολογικο.
    Υπάρχει ηθική πάνω απο την φύση και την θρησκεία για οσους δεν γνωριζουν.
    Η ηθική είναι φιλοσοφικό ερώτημα που ακόμη δεν έχει πάρει σαφή απάντηση από τους φιλόσοφους εάν υπάρχει και πώς ορίζεται. Οπότε μην μιλάς γι' αυτήν γιατί δεν χωράει εδώ και δεν μπορείς να την επιβάλλεις με κανέναν τρόπο.
    Τα υπόλοιπα τα λες με την χριστιανική έννοια όσο κι αν δεν θες να το παραδεχθείς. Και οι γκέι δεν χρειάζονται την αποδοχή ΚΑΝΕΝΟΣ για να υπάρχουν.
    Και πρέπει να υπερηφανευτούν γιατί τόσα χρόνια έφαγαν άπειρο ξύλο, απόρριψη από γονείς, απόρριψη από την κοινωνία, χλευασμό κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Ενα από τα μεγαλύτερα προσόντα της μπαναγίας στο οποίο δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση είναι το ότι είναι παρθένα.. Αυτο είναι άλλη μια ένδειξη του πόσο μισογυνική θρησκεία είναι η ορθολοξια.

Το ότι στη λέγαν οι θεούσες Harley δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός (π.χ. τανα που ανοίγεις τα πόδια σου κτλ..) υποσυνείδητα έχουν φάει τη παπατζα της παρθενίας. Στα κρυφά βέβαια το τι κάνουν οι καλοσυνάτοι χριστιανοί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
    Ναι γιατί αυτές σου είπα, αυτές είχαν πάει με τρεις μόνο :Ρ χα χα
    Μην προδώσουν την θρησκεία!@

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Σταματήστε οτι κάνετε, έχουμε νικητή.

Στίχοι: Αχ πατρίδα μου γλυκιά θερμά σε ευχαριστώ που με γέννησες αιλληνα ορθολοξο χριστιανό.. με DNA 100% καθαρό και αληθινό.. Και στο καπάκι.. θεε μου σώσε μας από αυτό το μαρτύριο χαχα.. κλαίω.. Το δεύτερο μέρος των στίχων πάει και έρχεται.

Ξερνάω μπεκάτσες.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Να' σαι καλά
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Καληνύχτα!

Senior Member
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Να' σαι καλά
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Καληνύχτα!
    Χαχα..Καληνύχτα αλάνι μου.. Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Η ηθική είναι φιλοσοφικό ερώτημα που ακόμη δεν έχει πάρει σαφή απάντηση από τους φιλόσοφους εάν υπάρχει και πώς ορίζεται. Οπότε μην μιλάς γι' αυτήν γιατί δεν χωράει εδώ και δεν μπορείς να την επιβάλλεις με κανέναν τρόπο.
    Τα υπόλοιπα τα λες με την χριστιανική έννοια όσο κι αν δεν θες να το παραδεχθείς. Και οι γκέι δεν χρειάζονται την αποδοχή ΚΑΝΕΝΟΣ για να υπάρχουν.
    Και πρέπει να υπερηφανευτούν γιατί τόσα χρόνια έφαγαν άπειρο ξύλο, απόρριψη από γονείς, απόρριψη από την κοινωνία, χλευασμό κλπ.
    Φυσικά και θα τον αγαπάς τον αδελφό σου....
    Και ο Χριστός θα αγκάλιαζε τους ομοφυλόφιλους αλλά δεν θα ευλογούσε την ομοφυλοφιλία...Αυτή είναι η διαφορά.

Page 69 of 88 FirstFirst ... 1959676869707179 ... LastLast