αν ομως απο τις φωνες που ακους μια ειναι θετικη και ολες οι αλλες σκατα και αυτη φυγει τοτε τι αισιοδοξια να εχω ρε παιδια;! :S
Printable View
αν ομως απο τις φωνες που ακους μια ειναι θετικη και ολες οι αλλες σκατα και αυτη φυγει τοτε τι αισιοδοξια να εχω ρε παιδια;! :S
ναι εσωτερικη σηψη φιλη μου ειναι φοβερο αυτο που λες τραγικο.ξερω και γω ομως υπαρχει περιθωριο για αισιοδοξια μεσω της επιστημης
ΔΕΝ ειναι απαραιτητα κακο αυτο , ανεξαρτητα πως νοιωθεις κ τι συναισθηματα εχεις εσυ τωρα .
Σημασια εχει πως θα 'διεξαχθει' η εκβαση αυτων των φωνων, σε ενα μηνα , σενα εξαμηνο ,, η σε ενα χρονο ...
κ ως προς αυτο νομιζω ειναι θετικος οιωνος το οτι δε ακους αυτη που εσυ θεωρουσες θετικη φωνη.
________σκεφτηκες οτι δεν την ακους ,,γιατι ισως , δεν την 'χρειαζεσαι' πια ????????
οι ιδεες ειναι εξαντλητικες οντως , αλλα οι φωνες ειναι το πιο επωδυνο στην ψυχωση ,,
δεν εχω διαβασει τα σχολια παρα μονο το αρχικο μηνυμα!!! αναφερεστε και στα αντικαταθληπτικα?
path και δημητρη σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας η αληθεια ειναι οτι μου χαρισαν ενα χαμογελο! :)
αλλα οι αλλες φωνες μου λενε να αυτοκτονησω να χαρακωθω και η θετικη με καθησυχαζε!
να πανε να γαμηθουνε οι αλλες φωνες.δεν υπαρχουν...θα τις νικησεις ειμαι σιγουρος
οι φωνες δεν ξερω τι ειναι ειναι αυτο που λεν οι ψυχιατροι χημικη ανισσοροπια αυτο που λεν οι παπαδες καταραμενες ψυχες δεν ξερω ειλικρινα αλλα ειναι καταδικασμενες ειναι το ευκολο μερος της ψυχωσης επαναλαμβανω και εγω ειχα φυγανε σιγα σιγα .και οι λεξεις τους ειναι τοσο μα τοσο αδυναμες που μια μερα θα γελαμε με αυτες.ολοι θα θεραπευτουν και αν οχι ολοι εσυ!
σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα αισιοδοξα μηνυματα σας..
ειμαι χαλια δεν εχω διαθεση για τπτ το σπιτι μου ειναι χαλια δεν κανω μπανιο ακουω μονο φωνες..
συγγνωμη αυτο κατινιζει..
τι βοηθεια του Θεου κ.λ.π.
αμα χαλασει μια τηλεοραση δε φτιαχνει ..με βοηθεια του Θεου.
Το θεμα ειναι να το δεις λογικα, να παρεις τα σωστα φαρμακα που να φτιαξουν το προβλημα.
Αμα περιμενεις βοηθεια απο το Θεο να σωθεις την εβαψες οικτρα..
Μας εχει χαλασει το μυαλο και χρειαζονται τα καταλληλα φαρμακα για να φτιαξει καπως. Τοσο απλο ειναι.
Τωρα αμα σε κανει να νοιωθεις καλυτερα να περιμενεις βοηθεια απο το υπερπεραν, με γεια και χαρα σου, οσο σε βοηθαει αυτο ψυχολογικα.
Αλλα μη περιμενεις αυτο να σε βοηθησει και ρεαλιστικα, στην πραγματικοτητα και ειναι μεγαλη παγιδα.
Το μηνυμα δεν απευθυνεται σε εσενα κυριως , αλλα γενικα σε αλλους που λενε τα ιδια.