φαρμακα για παντα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 172
    Senior Member
    αν ομως απο τις φωνες που ακους μια ειναι θετικη και ολες οι αλλες σκατα και αυτη φυγει τοτε τι αισιοδοξια να εχω ρε παιδια;! :S

ναι εσωτερικη σηψη φιλη μου ειναι φοβερο αυτο που λες τραγικο.ξερω και γω ομως υπαρχει περιθωριο για αισιοδοξια μεσω της επιστημης

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    αν ομως απο τις φωνες που ακους μια ειναι θετικη και ολες οι αλλες σκατα και αυτη φυγει τοτε τι αισιοδοξια να εχω ρε παιδια;! :S
    ΔΕΝ ειναι απαραιτητα κακο αυτο , ανεξαρτητα πως νοιωθεις κ τι συναισθηματα εχεις εσυ τωρα .
    Σημασια εχει πως θα 'διεξαχθει' η εκβαση αυτων των φωνων, σε ενα μηνα , σενα εξαμηνο ,, η σε ενα χρονο ...
    κ ως προς αυτο νομιζω ειναι θετικος οιωνος το οτι δε ακους αυτη που εσυ θεωρουσες θετικη φωνη.
    ________σκεφτηκες οτι δεν την ακους ,,γιατι ισως , δεν την 'χρειαζεσαι' πια ????????

επισης φιλτατη να ξερεις οτι και που εφυγε αυτη η θετικη φωνη παλι θετικο ειναι αναμφιβολα.μακαρι να φυγουν ολες.παντως να ξερεις οτι οι φωνες αργα η γρηγορα γιατρευονται και φευγουν το δυσκολο ειναι η παραλληρητικη ιδεα(εμενα με κατακουρασε0

Senior Member
    οι ιδεες ειναι εξαντλητικες οντως , αλλα οι φωνες ειναι το πιο επωδυνο στην ψυχωση ,,

Member
    δεν εχω διαβασει τα σχολια παρα μονο το αρχικο μηνυμα!!! αναφερεστε και στα αντικαταθληπτικα?

Senior Member
    path και δημητρη σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας η αληθεια ειναι οτι μου χαρισαν ενα χαμογελο! :)
    αλλα οι αλλες φωνες μου λενε να αυτοκτονησω να χαρακωθω και η θετικη με καθησυχαζε!

Quote Originally Posted by salala View Post
    δεν εχω διαβασει τα σχολια παρα μονο το αρχικο μηνυμα!!! αναφερεστε και στα αντικαταθληπτικα?
    για ολα αναφερομουν απλα να ξερεις οτι επειτα απο προσπαθεια να τα ελλατωσω αλλαξα ιδεα και τελικα πιστευω οτι πει ο δοκτορ

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    οι ιδεες ειναι εξαντλητικες οντως , αλλα οι φωνες ειναι το πιο επωδυνο στην ψυχωση ,,
    α και να προσθεσω οτι οι φωνες μου εχουν βαλει ιδεες που ο φιλος μου λεει οτι ειναι παραλογες οτι με παρακολουθουν γιατι μπορω και προβλεπω γεγονοτα!

να πανε να γαμηθουνε οι αλλες φωνες.δεν υπαρχουν...θα τις νικησεις ειμαι σιγουρος

Senior Member
    path και δημητρη σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας η αληθεια ειναι οτι μου χαρισαν ενα χαμογελο! :)
    αλλα οι αλλες φωνες μου λενε να αυτοκτονησω να χαρακωθω και η θετικη με καθησυχαζε!
    Αυτο . ,, σε καθησυχαζε επειδη το ειχες αναγκη , τωρα εχεις το σθενος , εχεις ισχυροποιηθει αρκετα ωστε αυτο να το κανεις μονη ,και να αφησεις τις κακεντρεχεις φωνουλες να τσαμπουνανε οτι νανε χωρις να τις περνεις στα σοβαρα !!!!

Senior Member
    α και να προσθεσω οτι οι φωνες μου εχουν βαλει ιδεες που ο φιλος μου λεει οτι ειναι παραλογες οτι με παρακολουθουν γιατι μπορω και προβλεπω γεγονοτα!
    ειναι φαυλος κυκλος , οι φωνες 'βαζουν' ιδεες , και οι ιδεες προκαλουν αντανακλαστικα φωνες .
    Σχεδον οπως και στην πραγματικη ζωη , οπως σε μια παρεα ανθρωπων εταιροκλητων ...

οι φωνες δεν ξερω τι ειναι ειναι αυτο που λεν οι ψυχιατροι χημικη ανισσοροπια αυτο που λεν οι παπαδες καταραμενες ψυχες δεν ξερω ειλικρινα αλλα ειναι καταδικασμενες ειναι το ευκολο μερος της ψυχωσης επαναλαμβανω και εγω ειχα φυγανε σιγα σιγα .και οι λεξεις τους ειναι τοσο μα τοσο αδυναμες που μια μερα θα γελαμε με αυτες.ολοι θα θεραπευτουν και αν οχι ολοι εσυ!

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα αισιοδοξα μηνυματα σας..
    ειμαι χαλια δεν εχω διαθεση για τπτ το σπιτι μου ειναι χαλια δεν κανω μπανιο ακουω μονο φωνες..

Senior Member
    συγγνωμη αυτο κατινιζει..

τι βοηθεια του Θεου κ.λ.π.

αμα χαλασει μια τηλεοραση δε φτιαχνει ..με βοηθεια του Θεου.

Το θεμα ειναι να το δεις λογικα, να παρεις τα σωστα φαρμακα που να φτιαξουν το προβλημα.

Αμα περιμενεις βοηθεια απο το Θεο να σωθεις την εβαψες οικτρα..

Μας εχει χαλασει το μυαλο και χρειαζονται τα καταλληλα φαρμακα για να φτιαξει καπως. Τοσο απλο ειναι.
    Τωρα αμα σε κανει να νοιωθεις καλυτερα να περιμενεις βοηθεια απο το υπερπεραν, με γεια και χαρα σου, οσο σε βοηθαει αυτο ψυχολογικα.
    Αλλα μη περιμενεις αυτο να σε βοηθησει και ρεαλιστικα, στην πραγματικοτητα και ειναι μεγαλη παγιδα.

Το μηνυμα δεν απευθυνεται σε εσενα κυριως , αλλα γενικα σε αλλους που λενε τα ιδια.

Quote Originally Posted by Lordos81 View Post
    Την βοηθεια του Θεου την έχουμε,αρκει να το καταλαβουμε συννηδειτα και δεν χρειαζεται τπτ αλλο να κάνουμε απο το να την ζητησουμε...Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτό του και ολοι μαζι συλλογικά μπορουμε να φερουμε την αλλαγή που επιθυμούμε...Οτι δυσκολίες περναμε πιστευω ειναι μαθηματα για να μας κανουν καλυτερους και σιγουρα υπαρχει θεση για ολους εμας σε αυτον τον κοσμο....
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast