ΤΑ χω σκεφτει χιλιες φορες τα πραματα! κι φυσικα δεν φταιει η κοινωνια για την κανταντια μας, για ην καταντιαμου! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!! ΕΓΩ! δεν μου εβαλε κανενας με το ζορι στο στομα τα ναρκωτικα! η βλακεια μου κι πανω απο ολα η περιεργια μου!! Ουτε κι ξερω καποιον που να του το βαλαν με το ζορι!!
Ξερω οτι εχω προβλημα, κι ας ειχ σταματησει , εχω προβλημα , πρεπει να θεραπευσω διαφορα πραματα μεσα μου! αυτη η θεραπεια βεβαια δεν κανει μονο για μενα ,τον πρεζακια ! να ξερατε ποσοι το θελουν αυτοο,,,
Η κοπελα μου η ΠΡΟΙΝ ,εκανε πολλα για να γινω καλα, σταθηκε διπλαμου σε ασχημες στιγμες! σε στιγμες που απορουσα πως αντεχει? τι κανειδιπλαμου?? ηταν παραλογο! ηταν περιεργο! Την ρωταγα κι μου ελεγε πως με αγαπα! πως η αγαπη ολα τα καταφερνει! ελεγε πως ειμαι υπεροχος ανθρωπος κι οτι αμα ειμαι ετσι τωρα ξαθαρος θα ειμαι ακομα πιο καλος!μαλιστα ελεγε οτι ειναι περιεργη να δει πως ειμαι πραγματικα! καθαρα! ¨) , ολα αυτα τα ελεγε γτ. με αγαπουσε! αυτα πλεον δεν τα ακουω , για αυτο λεω οτι δεν με αγαπα ακομα!
Ειτε στο κεθεα ειτε στο ΕΛΕΥΣΙΣ ( ενα ακομα προγραμμα ανοιχτο κι στεγνο- , η ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΣΤΟ οκανα! Η ΟΠΩς κι νανε ειναι καιρος να ξανα γινω καλα! Δεν οφελει να σας λεω μεγαλες κουβεντες!! ειναι καιρος να αρχισω κι απο μονος κου! Δεν υποτιμω τις κοινωτιτες, ουτε λεω οτι μονος μου ειναι η λυση!
Οσο για τα ομορφα λογια, για τους χαρακτηρισμους -ειδικα της ΛΙΛΙΟΥΜ- εχω να πω οτι ειναι απο τα πιο ταπινοτικα μηνυματα που εχω παραλαβει ως τωρα ! χεχεχε, μπραβο σου το χεις το χαρισμα¨)Δεν εχω τυψεις πλεον! το εχω ψαξει πολυ το θεμα μονοςμου ξανα κι ξανα ! Απο την μεριαμου ειμουν σωστος! σε αυτα που της ειχα πει! δεν εκανα υποτροπη απο τοτες που εκοψα! μονο οταν με χωρισε! που στην τελικη δεν της πεφτει λογος πλεον! - κι ακουσον ακουσον να με περνει τηλ. κι να μου φωναζει , να κλαιει που ηπια! τι την νοιαζει? λλα ηταν οι τυψεις της που την εκαναν να κλαει!! γτ. ειχε υποσχεθει οτι δεν θα με αφηνε οσο ημασταν μακρια!το βραδυ πριν φυγει για το κολονησι της! ΜΟΥ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ! ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΚΙ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑ! ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ!! ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ! ΚΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! Οταν εγω τις ελεγα οτι σε φοβαμαι, μην μου την κανεις κι τετοια νευριαζε κι μου ελεγε "ΓΤ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??? ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΓΑΠΗΜΟΥ!! Κι τελικα! , τωρα τι? ποιος ειχε δικιο? ε? Ποιοσ προδωσε? ε? ΕΓΩ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ!!
Δυο μερες πριν με χωρησει , ειμουν στην παραλια με ενα φιλο κι δυο κοπελες απο ρωσια, Ηταν πολυ χαλαρα κι ευκολα τα πραματα να κανω αυτο που θα εκανε καποιος αλλος στην θεση μου! αυτο που θα εκανα πριν 5-6 χρονια! κι εφυγα! ναι, παρεξηγηθηκε ο φιλος μου κι οι κοπελες που παρατησα την παρεα κι πηγα σπιτι! κι μηλαγα στο τηλ. μαζι της! Το κανα γτ. ειμουν ερωτευμενος! η κοπελα που ηταν στη παραλια ειχε πιο ομορφο κορμι απο την κοπελαμου! κι δεν εκανα κατι. ΓΤ. ΕΙΜΟΥΝ βλακας!!!
Μακαρι να μπορουσα να σας στειλω το βιντακι που εγραψε εκειονο το βραδυ που ορκιζοταν αιωνια αγαπη κι τριχες!! ναι παραμυθακια! να το βλεπτε να δειτε πως αλλαξε σε 5 μερες!!
Κι ειχε τα μουτρα να μου λεει πως εγω φταιω!! πως εγω την αναγκασα !! πως εβλεπε η μανα της που εκλεγε οπωτε μηλαγαμε κι για αυτο με χωρισε!! Δυστυχως δεν εκανε κατι παραξενω, ακουσε το καλεσμα της φυσης της ! Κι οσο για τα ψεματα που μου λεγε προχθες! "ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΟ ΓΚΟΜΕΝΟ!! ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ! ΓΤ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΖΗΣΩΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ!" κι κλαματα! Δεν ψαρωνω πλεον! οπως βγηκα σωστος κι στις αλλες μου προβλεψεις ετσι θα βγω κι τωρα! μεχρι τον Αυγουστο θα πηδιετε με αλλους! ! ουτε που θα θυμηθει τα γενεθλεια μου να με παρει τηλ.
Εγω ο βλακας , με αυτην την κολο καρδια , που ειμαι ευαισθητος! ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ! εγω λοιπον ακομα την σκεφτομαι! ακομα την αγαπαω! γτ. δεν ειμαι κομπιουτερ να ξεγραψω σε λιγη ωρα τα οσα ενιωθα! το μονο που με βοηθαει ειναι οτι βλεπω πως τσαμπα ξενερωνω! τσαμπα φρικαρω! για μια κοπελα που δεν ειχε καμια σχεση με ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΣΑ!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!! , κι αυτο που ηταν καποτες! ηταν , αλλα ηταν μεχρι πριν 2 μηνες κι ηταν οχι πολυ δυνατο , οχι οσο αυτα που ενιωθα εγω!!