Results 91 to 105 of 139
-
28-07-2012, 23:27 #91
ΤΑ χω σκεφτει χιλιες φορες τα πραματα! κι φυσικα δεν φταιει η κοινωνια για την κανταντια μας, για ην καταντιαμου! ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!! ΕΓΩ! δεν μου εβαλε κανενας με το ζορι στο στομα τα ναρκωτικα! η βλακεια μου κι πανω απο ολα η περιεργια μου!! Ουτε κι ξερω καποιον που να του το βαλαν με το ζορι!!
Ξερω οτι εχω προβλημα, κι ας ειχ σταματησει , εχω προβλημα , πρεπει να θεραπευσω διαφορα πραματα μεσα μου! αυτη η θεραπεια βεβαια δεν κανει μονο για μενα ,τον πρεζακια ! να ξερατε ποσοι το θελουν αυτοο,,,
Η κοπελα μου η ΠΡΟΙΝ ,εκανε πολλα για να γινω καλα, σταθηκε διπλαμου σε ασχημες στιγμες! σε στιγμες που απορουσα πως αντεχει? τι κανειδιπλαμου?? ηταν παραλογο! ηταν περιεργο! Την ρωταγα κι μου ελεγε πως με αγαπα! πως η αγαπη ολα τα καταφερνει! ελεγε πως ειμαι υπεροχος ανθρωπος κι οτι αμα ειμαι ετσι τωρα ξαθαρος θα ειμαι ακομα πιο καλος!μαλιστα ελεγε οτι ειναι περιεργη να δει πως ειμαι πραγματικα! καθαρα! ¨) , ολα αυτα τα ελεγε γτ. με αγαπουσε! αυτα πλεον δεν τα ακουω , για αυτο λεω οτι δεν με αγαπα ακομα!
Ειτε στο κεθεα ειτε στο ΕΛΕΥΣΙΣ ( ενα ακομα προγραμμα ανοιχτο κι στεγνο- , η ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΣΤΟ οκανα! Η ΟΠΩς κι νανε ειναι καιρος να ξανα γινω καλα! Δεν οφελει να σας λεω μεγαλες κουβεντες!! ειναι καιρος να αρχισω κι απο μονος κου! Δεν υποτιμω τις κοινωτιτες, ουτε λεω οτι μονος μου ειναι η λυση!
Οσο για τα ομορφα λογια, για τους χαρακτηρισμους -ειδικα της ΛΙΛΙΟΥΜ- εχω να πω οτι ειναι απο τα πιο ταπινοτικα μηνυματα που εχω παραλαβει ως τωρα ! χεχεχε, μπραβο σου το χεις το χαρισμα¨)Δεν εχω τυψεις πλεον! το εχω ψαξει πολυ το θεμα μονοςμου ξανα κι ξανα ! Απο την μεριαμου ειμουν σωστος! σε αυτα που της ειχα πει! δεν εκανα υποτροπη απο τοτες που εκοψα! μονο οταν με χωρισε! που στην τελικη δεν της πεφτει λογος πλεον! - κι ακουσον ακουσον να με περνει τηλ. κι να μου φωναζει , να κλαιει που ηπια! τι την νοιαζει? λλα ηταν οι τυψεις της που την εκαναν να κλαει!! γτ. ειχε υποσχεθει οτι δεν θα με αφηνε οσο ημασταν μακρια!το βραδυ πριν φυγει για το κολονησι της! ΜΟΥ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ! ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΚΙ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑ! ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ!! ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ! ΚΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! Οταν εγω τις ελεγα οτι σε φοβαμαι, μην μου την κανεις κι τετοια νευριαζε κι μου ελεγε "ΓΤ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??? ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΓΑΠΗΜΟΥ!! Κι τελικα! , τωρα τι? ποιος ειχε δικιο? ε? Ποιοσ προδωσε? ε? ΕΓΩ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ!!
Δυο μερες πριν με χωρησει , ειμουν στην παραλια με ενα φιλο κι δυο κοπελες απο ρωσια, Ηταν πολυ χαλαρα κι ευκολα τα πραματα να κανω αυτο που θα εκανε καποιος αλλος στην θεση μου! αυτο που θα εκανα πριν 5-6 χρονια! κι εφυγα! ναι, παρεξηγηθηκε ο φιλος μου κι οι κοπελες που παρατησα την παρεα κι πηγα σπιτι! κι μηλαγα στο τηλ. μαζι της! Το κανα γτ. ειμουν ερωτευμενος! η κοπελα που ηταν στη παραλια ειχε πιο ομορφο κορμι απο την κοπελαμου! κι δεν εκανα κατι. ΓΤ. ΕΙΜΟΥΝ βλακας!!!
Μακαρι να μπορουσα να σας στειλω το βιντακι που εγραψε εκειονο το βραδυ που ορκιζοταν αιωνια αγαπη κι τριχες!! ναι παραμυθακια! να το βλεπτε να δειτε πως αλλαξε σε 5 μερες!!
Κι ειχε τα μουτρα να μου λεει πως εγω φταιω!! πως εγω την αναγκασα !! πως εβλεπε η μανα της που εκλεγε οπωτε μηλαγαμε κι για αυτο με χωρισε!! Δυστυχως δεν εκανε κατι παραξενω, ακουσε το καλεσμα της φυσης της ! Κι οσο για τα ψεματα που μου λεγε προχθες! "ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΟ ΓΚΟΜΕΝΟ!! ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ! ΓΤ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΖΗΣΩΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ!" κι κλαματα! Δεν ψαρωνω πλεον! οπως βγηκα σωστος κι στις αλλες μου προβλεψεις ετσι θα βγω κι τωρα! μεχρι τον Αυγουστο θα πηδιετε με αλλους! ! ουτε που θα θυμηθει τα γενεθλεια μου να με παρει τηλ.
Εγω ο βλακας , με αυτην την κολο καρδια , που ειμαι ευαισθητος! ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ! εγω λοιπον ακομα την σκεφτομαι! ακομα την αγαπαω! γτ. δεν ειμαι κομπιουτερ να ξεγραψω σε λιγη ωρα τα οσα ενιωθα! το μονο που με βοηθαει ειναι οτι βλεπω πως τσαμπα ξενερωνω! τσαμπα φρικαρω! για μια κοπελα που δεν ειχε καμια σχεση με ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΣΑ!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!! , κι αυτο που ηταν καποτες! ηταν , αλλα ηταν μεχρι πριν 2 μηνες κι ηταν οχι πολυ δυνατο , οχι οσο αυτα που ενιωθα εγω!!
- 28-07-2012, 23:44 #92
Βρε αγορι μου...χαλαρωσε και σταματα να σκεφτεσε αρνητικα....
εχεις σκεφτει την πιθανοτητα αυτος ο χωρισμος να ειναι μια δοκιμασια ;
αλλα ακομα κι αν δεν ειναι σκοπιμη δοκιμασια....αν εσυ τα καταφερεις και σταθεις στα ποδια σου...θα εχεις προσωπο να την ξαναδεις και να της αποδειξεις οτι εισαι ο ανθρωπος που αγαπησε.....
οι σχεσεις ..ειδικα που εχουν αντεξει σε τοσα δυσκολα ..δεν διαλυονται ετσι για πλακα....παντα υπαρχει κι αλλη ευκαιρια....αρκει οταν θα την εχεις να μπορεις να δειξεις πως αξιζεις και αγαπη και εμπιστοσυνη...
μην την αδικεις ...μια γυναικα που εχει πραγματικα αγαπησει...οπως φαινεται πως σε εχει αγαπησει η κοπελα....δεν παει ετσι ευκολα και τοσο γρηγορα με αλλον....
φτιαξε τον εαυτο σου...στησου στα ποδια σου...και θα δεις πως τιποτα δεν εχει τελειωσει....ετσι πιστευω εγω....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
29-07-2012, 00:02 #93
νφλου είσαι πολύ ρομαντική κοπέλα μου.
Γιώργο, εύχομαι πραγματικά η κοπέλα να μη ξαναγυρίσει. Είσαι χειριστικός και ελπίζω να μην είναι ηλίθια ώστε να το καταλαβαίνει και να έχει ξενερώσει ήδη.
Απ όπου και να το πιάσω το κείμενο απορρέει εκβιασμό και απαξίωση με στόχο να της τραβήξεις την προσοχή.
Είναι τόσο ξεκάθαρο που σημαίνει δυο πράγματα: ή μας θεωρείς εντελώς ηλίθιους όλους, ή πραγματικά τα πιστεύεις οπότε κόψε τα μπάνια και τρέχα στο κεθεα μήπως και σώσεις οτι σώνεται.
Θα σταθώ στο ότι ήπιες επειδή σε χώρισε που σημαίνει πως δεν θες να αποτοξινωθείς για σένα αλλά να το κόβεις περιστασιακά ώστε να εκβιάζεις την εκάστοτε φίλη σου και να της φορτώνεις την αδυναμία σου να ξεμπλεξεις.
Το ίδιο ελεεινό είναι πως θεωρείς πως όταν είσαι σε μια σχέση και λες πως αγαπάς την άλλη, της κάνεις χάρη που δεν πήδηξες τη ρωσίδα.
Ακόμη πιο ελεεινό είναι που συνεχώς προσπαθείς να υποβιβάσεις την εξωτερική της εμφάνιση.
Όλα αυτά είναι απόρροια μιας πρεζάκικης νοοτροπίας που απ ότι φαίνεται δεν έχεις καμία διάθεση να αποτινάξεις και να δεις σε βάθος τον εαυτο σου και τους άλλους.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον αύγουστο ώστε να βρει κάποιον που να της αξίζει πραγματικά.
Προτείνω να κλειδωθεί το θέμα.
29-07-2012, 00:04 #94
Ξεκόλλα, είναι τόσο απλό, προσπάθησε να το καταλάβεις. Σημασία δεν έχει που της υποσχέθηκες ότι θα είσαι καθαρός και το έκανες. Ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα, ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να κρατηθείς μακριά από αυτό το κωλόπραμα δυο ή τρεις μήνες. Σημασία έχει για την κοπέλα ότι δε συνέχισες το πρόγραμμα, κάτι που της προσέδιδε και αυτής μια ασφάλεια ότι θα είσαι καθαρός, και ότι θα παραμείνεις καθαρός.
ότι σ'αγαπάει, φαίνεται από τις αντιδράσεις της. Ότι δεν μπορεί να μείνει μαζί σου, φαίνεται από τις δικές σου αντιδράσεις. Αν θες το...πιάνεις αυτό που σου λέω. Με όλη μου την αγάπη.
29-07-2012, 00:06 #95
O στοχος να γινω καλα! φτιαξω το μυαλομου! την σκεψημου να δουλευει χωρις βοηθηματα!! αυτος ο στοχος ειναι ανεξαρτητος απο καθε γυναικα κι απο καθε τι αλλο!!
Κι αυτη θα εχει να αποδειξη πολλα, παρα πολλα!! αμα τολμησει να ξανα γυρησει πισω θα εχει πολλα να κανει πρωτα!
Σχετικα με την δοκιμασια που λες,με την πιστη οταν αγαπας αληθινα, εχω να σου πω το εξης, δειχνεις οτι τα πιστευειαυτα που λες, αμα ειμαι σωστος εισαι αξιολογος ανθρωπος, κοπελα που μπορει να μηλαει για αγαπη κι να την κοιτας στα ματια! Εισαι ομως αν οχι εξερεση εισαι απο τις πολυ λιγες! εισαι απο αυτες που αν σε βρει καποιος ειναι ο πιο τυχερος ερωτευμενος ανδρας στον κοσμο!
Ζηλευω τον ανδρασου ¨) , δεν σε κοροιδευω, εξαλου ξερεις απο μονη σου τι ανθρωπος εισαι, ΑΑ επισης δεν σου την πεφτω!¨) χχεχε, δεν το ξανα κανω να βρω συντροφο απο δω μεσα! ¨)χεχε
Συγνωμη αμα πιραχτηκες με τα παραπανω , δεν το ηθελα. Σς αφηνω , ειναι σαββατο βραδυ! κι κανει ζεστη! φτανει πια η πικραμου, καιρος για να βγω εξω κι εγω, να περασω καλα κι να γνωρισω αξιολογους ανθρωπους.
29-07-2012, 00:12 #96
Δεν καταλαβαινω τι ενοεις , σορυ! δεν ξερω αν ενοεις οτι φερομαι αποτομα? αν αυτο οχι, ειμουν πολυ γλυκος μαζι της, πολυ ευγενικος, την προσεχα , οπου πηγαιναμε την ειχα παντα να νιωθει υπεροχα κι ανετα!! αυτο το παραδεχετε ακομα!
Μπορει να ακουστει ψωνιστικο αυτο που θα πω, αλλα ξερω κι ξερει πως δεν θα βρει αλλον σαν εμενα!! ως τωρα δεν ειχε βρει , ουτε λιγο , κι δεν προκετε να βρει!ειδικα στο κολονησι της!
Σε ακουω με προσοχη κι καταλαβαινω απολυτα οτι λες! πρεπει να γινω καλα! Ομως ξερεις καλητερα απο καθε εναν εδω μεσα κι εξω απο δω! ξερεις πολυ καλα οτι ειναι δυσκολο! κι δεν ειναι απλα η επυλογη μου! δεν ξυπνας ενα προι κι λες ,ο,κ. δεν ξανα πινω κι τερμα!! ξρεις
29-07-2012, 00:19 #97
Καλα απο σενα δεν περιμενα κι πολλα! ειδη πολυ αντεξες την μασκα της καλης κοπελας, που νοιαζετε για καποιον που χωρισε κι πονα!!
Το προβλημα μου εινι δυσκολο κι γνωστο! ευχαρηστω γισ το " ενδιαφερον" μπορει κι να γινει αυτο που ευχεσαι, μπορει κι ναμην βγαλω το καλοκαιρι! ε και? αλλα ε κι ? Εμενα η καρδια μου εχει αγπησει κι το ξερω , δενεχω αναγκη να το αποδειξω σε καμια περιργη κι υποκριτρια οπως εσενα!! ξερω τι ειμαι κι ξερει κι ο κοπελα οπως κι οποιος με εχει γνωρησει απο κοντα!!
Αναροτιεμαι τι λενε για σενα οσοι σε ξερουν απο κοντα! κι επειδη ξερεις τι ξερουν αναροτησου αν αυτο εχει να κανει με την κακια που γινετε ηδονη σου!! Θεοφανια
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Idella; 29-07-2012 at 21:23.
29-07-2012, 00:23 #98
29-07-2012, 00:39 #99
29-07-2012, 11:01 #100
Bλεπω Γιωργο,συνεχιζεις το θεμα με πολυ δακρυ..πισινα εφτιαξες!!Σιγουρα η κοπελα θα εχει φτασει Ιαπωνια και θα εχει χαθει στο πληθος,ουτε με το Google earth δεν θα την βρισκεις!Ετσι που κανεις Γιωργο μου..πωπωπωπω....Εγω δεν θα σου χαιδεψω τα αφτακια οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα,που οτι λενε ειναι για τα ματια σου!!Διοτι αν την ειχαν κορη την κοπελα,θα σε ειχαν καρατομησει..!!Ω ναι ναι αυτοι που σε χαιδευουν τωρα!!
Λοιπον λυσε τα παθη σου και ασε το κοριτσακι εκει που ειναι..μπορει να μην αντεξε στην τελικη ολο αυτο..γιατι δεν το δεχεσαι?Εδω σε οικογενειες συμβαινει αυτο και το βαζουν κατω,γιατι να μπει σε αυτη την δινη?Εσυ λοιπον αν την αγαπας θα πρεπει-επρεπε να την προστατεψεις απο ολο αυτο!!Πραγματικα δεν ξερεις τι θες απο την ζωη σου..Να γινεις καλα ή να κυνηγας ενα κοριτσακι?Καλη σου μερα!
29-07-2012, 11:57 #101
δεν βοηθάς με το να του λες ότι οικογένειες το βάζουν κάτω.. γιατί επειδή ξέρω πολύ καλά ότι συμβαίνει και στις
καλύτερες οικογένειες, αυτό που κάνουν όταν νοσήσει ένα μέλος τους, με νύχια και με δόντια είναι να προσπαθούν
να σηκωθούν και να ξεφύγουν όλοι μαζί!
Και αν-είχα λέω τώρα-γιό τον Γιώργο, θάθελα σαν χαροκαμένη μάνα το παιδί μου με κάθε τρόπο και μέσο να σωθεί,
καμιά ακραία μέθοδος λοιπόν, ούτε κι η απαξίωση ακόμα συμφέρει, γιατί φέρνει αντίδραση κι έχει αντίθετο αποτέλεσμα!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-07-2012, 12:08 #102
Ρε κοριτσι μου που εχεις γνωση και αποψη για ολα,το εβαλα ως παραδειγμα στο οτι η κοπελα μπορει να μην αντεξε ολη αυτην την κατασταση και ΝΑΙ κοπελα μου υπαρχουν και οικογενειες που καποιες στιγμες το βαζουν κατω και βεβαιως ξανασηκωνονται..λοιπον σε παρακαλω πολυ οχι παρερμηνειες με δικα μου γραπτα,γιατι δεν τον εχω υποτιμησει σε κανενα μου ποστ,ΕΓΩ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΩ..κατι αργοσχολες ομως πινοντας τον κυριακατικο καφε τους το κανουν!!και για τα χλαμυδια να ανοιξει θεμα και εκει θα απαντησεις!!αντε καλη σας μερα..
29-07-2012, 12:25 #103
χαχα σ' ευχαριστώ ρε συ! Δεν ξέρω κυριακάτικα όμως τι σ' ενόχλησε.., για να σου πω την γνώμη μου, αλλά πάντως εσύ το ξεκίνησες!
Κι αν εσύ δεν χαϊδεύεις αφτιά μην χαρακτηρίζεις το τι κάνουν οι άλλοι, γιατί κι εγώ απ' την μεριά μου δεν χαϊδεύω αφτιά μ' ό,τι λέω.. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-07-2012, 12:34 #104
Ποιον χαρακτηρισα κοπελα μου??Κανε μας την χαρη σε παρακαλω κυριακατικα.. Να πεταξουμε τις εγκυκλοπαιδειες μας,να απολυσουμε και ολους τους ψυχολογους-ψυχιατρους ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΚΕΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩ!!Ειναι και παθολογος,ουρολογος,κτηνια τρος και χειρουργος!Α και εχει κανει και μια μικρη διατριβη στους εξαρτημενους!αντε γεια κοπελια..!
29-07-2012, 12:48 #105