Originally Posted by
ΚΡΟΣΝΙ
Petitefille! βρε συ κουκλαμου¨) παλεψε οσο πιο δυνατα μπορεις!! εχεις τις δυναμεις! εχεις τα νιατα που θελει η μαχη αυτη! εχεις την καθαρη και αγνη σου καρδια! -ξερω! ξερω ! θα μου λεγες τωρα πως ειμαι συγουρος για το οτι εχεις "καλη καρδια" αφου δεν σε γνωριζω?- ναι, δεν σε ξερω, ομως απο τα μην.σου ,σε συνδισμο με την φαση που περνας τωρα! ειναι ενα τεστ, στα δυσκολα δειχνεις τη καλοκαρδη εισαι¨), ενδιαφερεσαι για αλλους,σεβεσαι φιλους κι αγνωστους! ειναι αρετη αυτο! δειχνει κι κατι αλλο ομως, μας δειχνει οτι εχεις μεγαλωσει σε "σπιτι" με γονεις που ασχοληθηκαν με το παιδι τους! -δυστυχως πλεον ολο κι πιο λιγοι ειναι οι σωστοι γονεις¨(-. Αν κι εισαι ντροπαλη εγω πιστευω οτι μπορεις να βρεις το απετουμενο θαρρος να νικησεις!!
DANAY ! αληθεια? μας κανεις πλακα η εχεις γκομενο που σε παρατησε κι "καιγεσαι" να γυρισει πισω? ε? παντως οποια και απο τα δυο να ειναι η αληθεια σου,ειναι το ιδιο ειτε κανεις πλακα , λες ψεματα , δεν σεβεσαι την κατασταση της φιλης μας ! της φιλης μας που ειναι μολις 16! κι εσυ τις λες οτι να νε! παιζεις μαζι της!!!!
Δεν ξερω τι να σου πω!! ευχομαι να γινει γρηγορα καλα η μικρημας φιλη! γτ. αν δεν ειναι ακομα καλα,DANAY να ξερεις οτι εβαλες το χερακι σου! δεν μπορεις να ανοιξεις κι εσυ ενα θεμα? θες να τραβηξεις την προσοχη του κοσμου με υπουλο τροπο! μαλον εισαι τοσο ρηχο πλασμα! που δεν μπορεις αλλιως! παρα μομο με πονηρια! ειλικρινα καταλαβαινεις τι κανεις? Αν το στορυσου ειναι αληθεια , ειμαι απολυτα συγουρος πως αυτος που σε παρατησαι και τον παρακαλας να ξανα ρθει! δεν θα ξανα ερθει παρα μονο για σεξουαλικους λογους!! τι να αγαπησει σε μια τετοια κοπελα σαν εσενα???? ΔΑΝΑΥ ,τετοιο χαρακτηρα σαν τον δυκο σου τον αποφευγουν ολοι οι κανονικοι ανδρες! εκτως αν εισαι ζαπλουτη οπου εχουν λογο να σε θελουν!!