Γιατι σε χτυπησε? Τσακωθηκατε για κατι?
Γιατι σε χτυπησε? Τσακωθηκατε για κατι?
ΝΑΙ.....ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ........ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ......
ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ......ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ????
ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ......
ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ.....
ΕΙΧΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ.....ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΟΒΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ....ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ....ΠΗΡΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.....
ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ....ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΗΚΩΤΗ.....ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ.....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.....ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΑ.....ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΗΜΙΕΣ.....ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ.....ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ.....ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ......ΠΟΝΕΣΑ.....ΕΚΛΑΨΑ. .....
ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ......ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ......ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΓΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΑ.......
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΡΕΛΗ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.................. :( :(
Lonely,
- χρησιμοποίησε τα τηλέφωνα που σου έγραψε σε προηγούμενο μνμ η soft
- μίλα σε δικούς σου ανθρώπους
και
- αντί για αγκαλιές αύριο το πρωί, να πάρετε τηλέφωνο έναν ψυχολόγο. Δεν είχες πει ότι είχε συμφωνήσει και ο ίδιος?
Λονλυ τωρα πως εισαστε? σε τι φαση? σπιτι του πηγες που ελεγες?
Μπραβο! Με υπομονη και λιγη καλη θεληση ολα διορθωνοντε. Οι γονεις του σε ξερουν ε? Καλο αυτο.
ΝΑΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ.....ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.....ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ......
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ......?
λοουνλυ να προσέχεις θα σου έλεγα.
να διαβάσεις λίγο γύρω από περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών να μάθεις κάποια πράγματα.
αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να χωρίσεις, ή κρίνεις ότι δεν κινδυνεύεις, εντάξει μην χωρίσεις. αλλά θα μπορούσες να πας στην ομάδα βοήθειας κατά την κακοπόίησης γυναικών για να λάβεις κάποια στήριξη. εκτός κι αν πιστέυεις ότι δεν την έχεις ανάγκη.
αυτό που στην πράξη θα γίνει είναι ότι η φάυλη αυτή κατάσταση θα συνεχίζεται, μέχρι που θα εξαντληθείς πλήρως από τη συμπεριφορά του και θα πας σούπερ εξαντλημένη σε ειδικό, ή απλά αν δεν κάνεις αυτό το βήμα, η κατάσταση θα συνεχίζεται αιώνια.
καμιά φορά μπορεί να συμβούν και χειρότερα. εμένα ένας μακρινός ξάδερφος της μαμάς μου που είχε παντρευτεί από σφοδρό έρωτα τη γυναίκα του, τελικά τη σκότωσε. δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά κάτι σε στυλ ότι τη ζήλευε παρανοϊκά, ή ότι αυτή ήθελε να τον χωρίσει και δεν την άφησε. κάτι τέτοιο.
[QUOTE=lonely-;426971
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ......?[/QUOTE]
γιατί δεν ρωτάς καλύτερα ένα ειδικό; εδώ μέσα δεν είμαστε ειδικοί και όλοι γράφουμε ό,τι μας καπνίσει!