ΔΕΧΤΗΚΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 203
    Senior Member
    Γιατι σε χτυπησε? Τσακωθηκατε για κατι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γιατι σε χτυπησε? Τσακωθηκατε για κατι?
    ΝΑΙ.....ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ........ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ......
    ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ......ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ????
    ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ......
    ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ.....
    ΕΙΧΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ.....ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΟΒΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ....ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ....ΠΗΡΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.....
    ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ....ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΗΚΩΤΗ.....ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ.....ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ....ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.....ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΑ.....ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΗΜΙΕΣ.....ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ.....ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ.....ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ......ΠΟΝΕΣΑ.....ΕΚΛΑΨΑ. .....
    ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ......ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ......ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΓΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΑ.......
    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΡΕΛΗ.....ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ.....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ..................

Banned
    Lonely,
    - χρησιμοποίησε τα τηλέφωνα που σου έγραψε σε προηγούμενο μνμ η soft
    - μίλα σε δικούς σου ανθρώπους
    και
    - αντί για αγκαλιές αύριο το πρωί, να πάρετε τηλέφωνο έναν ψυχολόγο. Δεν είχες πει ότι είχε συμφωνήσει και ο ίδιος?

Junior Member
    Quote Originally Posted by lonely- View Post
    ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ..... ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.......ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ.......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.....
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ....ΠΟΝΑΩ.....ΕΙΜΑΙ ΧΩΜΑ.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ......
    ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ???ΠΩΣ....??? :'( :'(
    Lonely σου έχω στείλει private message

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Lonely,
    - χρησιμοποίησε τα τηλέφωνα που σου έγραψε σε προηγούμενο μνμ η soft
    - μίλα σε δικούς σου ανθρώπους
    και
    - αντί για αγκαλιές αύριο το πρωί, να πάρετε τηλέφωνο έναν ψυχολόγο. Δεν είχες πει ότι είχε συμφωνήσει και ο ίδιος?
    ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ......ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑΜΕ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cinderella64 View Post
    Lonely σου έχω στείλει private message
    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ CINDERELLA ΜΟΥ.......

Senior Member
    Λονλυ τωρα πως εισαστε? σε τι φαση? σπιτι του πηγες που ελεγες?

Senior Member
    Λονλυ τωρα πως εισαστε? σε τι φαση? σπιτι του πηγες που ελεγες?
    ΝΑΙ.....ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ..... ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟΣ.....ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ....ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ.....

Senior Member
    Μπραβο! Με υπομονη και λιγη καλη θεληση ολα διορθωνοντε. Οι γονεις του σε ξερουν ε? Καλο αυτο.

Senior Member
    Μπραβο! Με υπομονη και λιγη καλη θεληση ολα διορθωνοντε. Οι γονεις του σε ξερουν ε? Καλο αυτο.
    ΝΑΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ.....ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.....ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ......
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ......?

Senior Member
    λοουνλυ να προσέχεις θα σου έλεγα.

να διαβάσεις λίγο γύρω από περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών να μάθεις κάποια πράγματα.

αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να χωρίσεις, ή κρίνεις ότι δεν κινδυνεύεις, εντάξει μην χωρίσεις. αλλά θα μπορούσες να πας στην ομάδα βοήθειας κατά την κακοπόίησης γυναικών για να λάβεις κάποια στήριξη. εκτός κι αν πιστέυεις ότι δεν την έχεις ανάγκη.

αυτό που στην πράξη θα γίνει είναι ότι η φάυλη αυτή κατάσταση θα συνεχίζεται, μέχρι που θα εξαντληθείς πλήρως από τη συμπεριφορά του και θα πας σούπερ εξαντλημένη σε ειδικό, ή απλά αν δεν κάνεις αυτό το βήμα, η κατάσταση θα συνεχίζεται αιώνια.

καμιά φορά μπορεί να συμβούν και χειρότερα. εμένα ένας μακρινός ξάδερφος της μαμάς μου που είχε παντρευτεί από σφοδρό έρωτα τη γυναίκα του, τελικά τη σκότωσε. δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά κάτι σε στυλ ότι τη ζήλευε παρανοϊκά, ή ότι αυτή ήθελε να τον χωρίσει και δεν την άφησε. κάτι τέτοιο.

Senior Member
    [QUOTE=lonely-;426971
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ......?[/QUOTE]

γιατί δεν ρωτάς καλύτερα ένα ειδικό; εδώ μέσα δεν είμαστε ειδικοί και όλοι γράφουμε ό,τι μας καπνίσει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    λοουνλυ να προσέχεις θα σου έλεγα.

να διαβάσεις λίγο γύρω από περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών να μάθεις κάποια πράγματα.

αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να χωρίσεις, ή κρίνεις ότι δεν κινδυνεύεις, εντάξει μην χωρίσεις. αλλά θα μπορούσες να πας στην ομάδα βοήθειας κατά την κακοπόίησης γυναικών για να λάβεις κάποια στήριξη. εκτός κι αν πιστέυεις ότι δεν την έχεις ανάγκη.

αυτό που στην πράξη θα γίνει είναι ότι η φάυλη αυτή κατάσταση θα συνεχίζεται, μέχρι που θα εξαντληθείς πλήρως από τη συμπεριφορά του και θα πας σούπερ εξαντλημένη σε ειδικό, ή απλά αν δεν κάνεις αυτό το βήμα, η κατάσταση θα συνεχίζεται αιώνια.

καμιά φορά μπορεί να συμβούν και χειρότερα. εμένα ένας μακρινός ξάδερφος της μαμάς μου που είχε παντρευτεί από σφοδρό έρωτα τη γυναίκα του, τελικά τη σκότωσε. δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά κάτι σε στυλ ότι τη ζήλευε παρανοϊκά, ή ότι αυτή ήθελε να τον χωρίσει και δεν την άφησε. κάτι τέτοιο.
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ............

Senior Member
    Είσαι στ' αλήθεια τόσο βλαμμένος ή παριστάνεις τον βλάκα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Είσαι στ' αλήθεια τόσο βλαμμένος ή παριστάνεις τον βλάκα;
    Μαριαν αν θες να πεις κατι επι των αποψεων, προφανως εχεις τη δυνατοτητα να εκφρασεις τα επιχειρηματα σου, ακομα και αν βρισκοντε στον αντιποδα των δικων μου θεσεων. Τις προσωπικες επιθεσεις σου ομως δεν τις κατανοω.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast