Ενταξει, δεν ειπαμε να ασχολεισαι ολη μερα με τον κοιλιακο κ τη φατσα σου αλλα ουτε κ να αφηνεσαι τελειως, μια ισοροπια νομιζω ειναι το ιδανικο!
Printable View
ηταν ομορφουλης και μετα τσαο δουλευω 24 ωρες και εχε γεια.. ευχαριστω πολυ αλλα ομορφουλες με τετοια συμπεριφορα δε μου χρειαζονται...
Η ανθρωπότητα δεν φημίζεται για την λογική και το μέτρο όμως....
Κάποιος που ασχολείται με τα νύχια τα μαλλιά τα ρούχα τα σεα και τα μέα, "λίγο" απο το κάθε ένα, λόγικο δεν ειναι να μην έχει χρόνο για άλλα πράγματα?
Όπως επίσης και κάποιος ο οποίος έχει κόσμο συνέχεια να του επιβεβαιώνει την ύπαρξη του λόγω της εμφάνισης του, λογικό δεν είναι να μην την αμφισβητήσει ποτέ?
Εξαρταται πως μετραει κανεις την αξια του... Κ εγω εχω παντα προσοχη απο το αλλο φυλο, αυτο δε μου λεει κατι απο μονο του! Αν καποιος νομιζει οτι επειδη τον προσεχουν οι γυναικες αρχικα μετραει πολυ σαν ανθρωπος, σορυ αλλα ειναι λιγο... επιφανειακος να το πω? Φελλος να το πω?
εγω εχω συναντισει στη ζωη μου μετριες κοπελες σαν προσωπο και σαν σωμα κολαζαν θεους και δαιμονες και ηταν πολυ καλυτερες απο τις κουκλες και καλυτερο χαρακτηρα ειχαν γιατι δεν ηταν κουκλες και κορμι θανατηφορο ειχαν που πολοι θα παρακαλαγαν να τις εχουν... μια νυχτα εχω γνωρισει κοπελες με εκατο θαμαστες να πανε και να ερχονται διπλα τους να τις βλεπω μια ζωη να τις την πεφτουν εκατο μαζι να τις χουφτωνουν να τις αγκαλιαζουν ικανοτατες να ανοιξουν ακομα και fanclub και να τις κοιτανε συνεχεια απο πανω μεχρι κατω... και ας εχουν βαλει και στο προσοπο σακουλα
Δεν είναι το να τα κρατήσω μέσα μου αλλά αν ειναι να παρεξηγηθείς και εσύ όπως και όλες οι άλλες εδω μέσα απο μια αντρική άποψη και να βγάλεις αμέσως οτι χολή κρύβεις μέσα σου με οτι κακή σκέψη έχεις κάνει ποτέ για οποιονδήποτε άντρα και να γράψεις απο κάτω το ονομα μου....επειδή δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, δεν αξίζει.
Αν θεωρείς οτι έχεις μυαλό και κριτική σκέψη και μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με επιχειρήματα τότε να συνεχίσω...