ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 268
    νόμιζα ότι σου άρεσε γιαυτό πρότεινα άλλο τρόπο προσέγγισης.
    Πιστεύω πάντως ότι τρόμαξε με την αντίδρασή σου γιαυτό και φέρθηκε έτσι. Και αν τρόμαξε μόνο εσύ με χαλαρότητα μπορείς να διορθώσεις αυτήν την άποψη. Δεν είπα να κάνεις κάτι που δεν θέλεις. Μην ασχολείσαι άλλο αν νιώθεις ταπεινωμένη ή άσχημα για ότι έγινε. Το καλύτερο φάρμακο είναι να προχωρήσεις...
    Σημειωτέο: όσους γνώρισα που δουλεύουν με μουσική στην νύχτα (έστω και σαν χόμπι) έτσι είναι, επειδή βλέπουν πολλές διαλέγουν, είμαστε και χαϊβάνια οι γυναίκες, μην δούμε dj ελεύθερο να του την πέσουμε... αυτός το πιθανότερο είναι (αν είναι και ομορφούλης) κάθε βδομάδα να είναι και με άλλη! ο χρόνος όμως έχει αποδείξει ότι όποιος κυνηγάει τα πολλά χάνει όχι μόνο τα λίγα αλλά και τα καλύτερα!!!

Quote Originally Posted by kainourgia View Post
    5. καμιά φορά δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε απάντηση για να ξαναστείλουμε μνμ, μπορείς να του πεις: "πέρασα καλά θα ήθελα να σε ξαναδώ... και οτι προκύψει... τι λες για το επόμενο σκ που θα είμαι εκεί?" πάω στοίχημα ότι θα απαντήσει

γενικά μετέτρεψέ το, κάνε αυτόν να σε κυνηγήσει, δώστου και μετά δες αν θέλει να πάρει κιάλλο (αν με πιάνεις...), ρίξε και καμιά ιδέα του τύπου "τι θα έλεγες να έρθεις να με βρεις εδώ, να δεις που μένω" χαλαρά χωρίς δεσμεύσεις...

..μιλάμε πως θα γκρεμοτσακιστεί να την κυνηγάει μετά από αυτό :ΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Μου αρεσει ο ιδιος αλλα η συμπεριφορα του καθολου! Και ναι ειναι ετσι ομορφουλης οπως λες και σιγουρα υπαρχουν πολλες διαθεσιμες κτλ κτλ... Αλλα οταν μου δειχνουν οτι δε με εκτιμουν δε μπορω να λειτουργησω πουθενα, επομενως οσο κ να σκαω προτιμω να μη κανω απολυτως τιποτα κ να κατσω να σκασω, παρα να δωσω στον αλλο την επιβεβαιωση που δεν του αξιζει ετσι οπως συμπεριφερεται! Αν οντως απλα τρομαξε θα το ξεπερασει κ θα εμφανιστει, αλλα εγω νομιζω οτι απλα ειναι τετοιος τυπος, καθε εβδομαδα κ αλλη κτλ... Και οτι υπαρχει κ κατι αλλο γι αυτο κ εκανε πισω κ με αφησε στο stand by.....και οποτε προσπαθω απλα να καταπιω την απογοητευση μου :)

Banned
    βασικα αν ειναι να βαζεις την εξωτερικη εμφανιση πανω απο το χαρακτηρα μαλον θες και τα παθενεις...:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Κατ αρχην σε ευχαριστω για το χρονο κ το... σχεδιο εξοντωσης που προτεινεις... χεχε.... Το σκεφτηκα κ εγω, αλλα... ειπες οτι το σημαντικο ειναι να ειμαστε ο εαυτος μας... Και εγω αν κανω ολα αυτα δε θα ειμαι νομιζω... Γενικα δε μπορω να λειτουργησω αν δε μου δειχνει κ ο αλλος ενδιαφερον... Ενταξει, προφανως μου αρεσε πολυ αλλα... η συμπεριφορα αυτη δε μου αρεσει καθολου κ αν εκεινος δε κανει κατι για να την αλλαξει, που δε βλεπω να κανει, δεν προκειται να του δωσω το χρονο μου κ τον εαυτο μου εν τελει στο πιατο! Ας κανει κατι κ αυτος! Στελνοντας ενα μηνυμα αυτη τη στιγμη απλα του δινω τη χαρα να νομιζει οτι ειναι γαματος κ οτι ενω αυτος δεν εκανε τιποτα εγω ακομα τον κυνηγαω... Ομως ετσι οπως φερεται για μενα δεν ειναι καθολου... γαματος κ νομιζω οτι αυτο πρεπει κ να δειξω! Δηλαδη πραγματικα, αυτος τι εκανε? Ουτε ενα τηλεφωνημα δε μπηκε στον κοπο να κανει! Γιατι να αξιζει λοιπον τοση προσπαθεια απο μεριας μου?
    Μιλας πολυ σωστα ευτυχια... αν ενδιαφερεται θα παρει ο ιδιος αν και αυτο το stand by μου μυριζει αλλη οπως ειπες...
    κρατα αξιοπρεπεια!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα αν ειναι να βαζεις την εξωτερικη εμφανιση πανω απο το χαρακτηρα μαλον θες και τα παθενεις...:(
    οχι, απλα η εξωτερικη εμφανιση παιζει ρολο αρχικα για να σε ελκυει καποιος κ δε νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο... Απο κει κ περα φυσικα μετραει ο χαρακτηρας κ η συμπεριφορα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..μιλάμε πως θα γκρεμοτσακιστεί να την κυνηγάει μετά από αυτό :ΡΡΡΡΡΡ
    τι της λες της κοπελας βρε καινουργια??? ελα να δεις που μενω??? ελεος

Senior Member
    αυτο παλι το συμπερασμα οτι οποιος ειναι εμφανισιμος δεν εχει καλο χαρακτηρα ενω ο οποιος ειναι μετριος τελοσπαντων ειναι ο σουπερ χαρακτηρας και το καλυτερο παιδι εχει καταντησει αηδια πια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Μιλας πολυ σωστα ευτυχια... αν ενδιαφερεται θα παρει ο ιδιος αν και αυτο το stand by μου μυριζει αλλη οπως ειπες...
    κρατα αξιοπρεπεια!:)
    Ευτυχως αυτος ειναι κανονας, αξιοπρεπεια πανω απο ολα... Οσο κ να σκαμε, που κανονικα ουτε να σκαμε δεν επρεπε.... Αλλα που θα μου παει θα φτασω και εκει :)

Senior Member
    αυτο παλι το συμπερασμα οτι οποιος ειναι εμφανισιμος δεν εχει καλο χαρακτηρα ενω ο οποιος ειναι μετριος τελοσπαντων ειναι ο σουπερ χαρακτηρας και το καλυτερο παιδι εχει καταντησει αηδια πια...
    Όλο προσβάλλεται τους όμορφους!Άντε πια,σκουλήκια!

Senior Member
    Ίσως γιατί έχει κάποια βάση αλλά είναι λογικό οι άνθρωποι να ακολουθούν το αντίθετο.

Banned
    εγω βασικα προτιμω καπιος να εχει ωραιο σωμα με το ωραιο σωμα κολαω πολυ οντος στο προσωπο δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα αν εχει καπια ωραια μπουτια σαν αυτη που εχω και στηθος μπωρει και να την ακουσω αγρια και να παραδοθω...

Senior Member
    εγω βασικα προτιμω καπιος να εχει ωραιο σωμα με το ωραιο σωμα κολαω πολυ οντος στο προσωπο δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα αν εχει καπια ωραια μπουτια σαν αυτη που εχω και στηθος μπωρει και να την ακουσω αγρια και να παραδοθω...
    Καλά πρόσωπο τώρα,βάζεις σακούλα.
    "μπουταρες" πάνω από όλα.
    Απίστευτος.
    αχ-χα-xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa0x a0xa

Senior Member
    ε ναι, θα συμφωνησω!

Banned
    δεν ειναι ετσι οπως το λες η αληθεια ειναι μια και δεν αρεσει οπιος ασχολειτε πολυ με το σωμα του η με τον εαυτο του σημαινει οτι ειναι εγωηστης σαν ανθρωπος ο θειος μου πχ μια ζωη ασχολουνταν συνεχως με το σωμα του και δε γυριζε να κοιταξει τον ισκιο του εβλεπε τις γυναικες σαν εφημερα παιχνιδακια που θα τον κυνηγανε μια ζωη.κανενας ανθρωπος που ξερει να δινει και να ενδιαφερετε για τον αλλο δεν θα ασχολουνταν 24 ωρες με τον εαυτο του...

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast