Originally Posted by
Remedy
βρε τομ...
βρε τομ.......
εισαι εξυπνος ανθρωπος και στο εχω ξαναπει, νομιζω ομως (ακολουθει κι αλλη ευκολη κριτικη) οτι εισαι απο τους ανθρωπους που καταλαβαινουν τα δυσκολα, αλλα μπερδευονται στα ευκολα... κι αυτο, στο συγκεκριμενο θεμα, γινεται επειδη εισαι εμπαθης, οχι με την υποτιμητικη εννοια, αλλα με την κυριολεκτικη. οτι ΠΑΣΧΕΙΣ δηλαδη για το συγκεκριμενο θεμα και δεν μπορεις να το δεις πιο ελαφρια πιο επιφανειακα, αλλα ισως και ουτε πολυ αντικειμενικα.
εδω μεσα, το ξερεις πολυ καλα, οτι οι περισσοτεροι ειμαστε περαστικοι. ναι, δεν καθομαστε πολλοι για καθε ενα θεμα να δωσουμε την βαρυτητα που ισως εχει για τον γραφοντα. ισως ειναι λαθος. ομως γινεται. γιατι ετσι ειναι αυτος ο χωρος. οπως και ολα τα φορουμ. νομιζω μαλιστα οτι εδω υπαρχει πολυ μεγαλυτερη ευαισθησια απο οσα γενικης χρησης φορουμ εχω δει εγω.
ναι, μπορει πραγματι να ειχε μονο αυτο να πει!!!!! πρεπει ο καθενας που απανταει να γραφει ενα κατεβατο, η εστω κατι πιο αναλυτικο?
αναρωτηθηκες μηπως απο την (περιορισμενη σου παρουσια εδω, το ειπαμε μη το λεμε συνεχεια), αυτο που ειπε το πιστευει απολυτα και δεν θελει ουτε να στην πει ουτε να σε πειραξει, αλλα απλα να πει την γνωμη της, η να σου χτυπησει ενα καμπανακι? εσυ μπορει να θελεις και το παραπανω, την επιχειρηματολογια. δεν σε αδικω, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο...
δεν ειναι μονο υποκρισια αυτο που υποκινει τους ανθρωπους να δειχνουν τον καλο εαυτο τους τομ.
εκτος απο τις περιπτωσεις της προσπαθειας για εξαπατηση, που ειναι πολυ ευκολα αντιληπτη στο αμεσο μελλον, οι ανθρωποι δειχνουμε τον καλο εαυτο μας και διοτι θελουμε να ειμαστε ΜΟΝΟ ο καλος εαυτος μας ιδανικα, ασχετα αν δεν ειναι εφικτο. ειναι εφικτο ομως, οσο καλλιεργουμε τον καλο μας εαυτο, να τον δυναμωνουμε.
εσυ δεν εχεις τετοια αναγκη? την εχεις, αλλα οχι στα πλαισια αυτου του φορουμ, αλλα καπου αλλου? δικαιωμα σου. μην παραξενευεσαι, ουτε να αγανακτεις ομως, αν καποιοι σχολιαζουν οτι βλεπουν και οτι αντιλαμβανονται απο εσενα.