Results 91 to 105 of 170
Thread: Γκρίνια...τι άλλο?
-
26-11-2013, 17:33 #91
Να χτισω χαρακτηρα?Που στο φορουμ?Θεωρεις επισης 10 τυχαιους και ψυχολογικα ασταθεις οσους σου απαντησαν?Ασχημο αυτο τομχετ,οχι για εσενα αλλα γι'αυτους που μπαινουν στον κοπο και σου απαντανε.
Δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω..Εχω στιγμες γκρινιας,στιγμες εκνευρισμου,στιγμες χαρας κτλ..Δεν ειμαι ομως μονιμως με μια πιπιλα στο στομα,οχι στο φορουμ αλλα στην ζωη μου!Ολοι περναμε τα σκαμπανεβασματα μας,τα προβληματα μας και απλα ως ασταθεις ψυχολογικα σου παραθετουμε και ενα αλλο χρωμα περαν του μαυρου.
- 26-11-2013, 17:34 #92
Πολύ ωραία τα λές αλλά ....σαν να προσπαθείς να μου δείξεις πως αυτό που κάνω ΕΓΩ είναι το λάθος και αυτό που κάνουν οι άλλοι ειναι το σωστό...
Όλα τα σημεία που επισήμανα πιο πάνω γιατί μου λες σαν να είναι προτάσεις που ΕΓΩ θα έπρεπε να σκεφτώ διαφορετικά και όχι ο συνομιλητής μου?
Γιατί μου λες δηλαδή "πρεπει ο κάθε ένας να γράφει κατεβατό?" σαν να προσπαθείς να δώσεις μια μέση λύση και στην προσπάθεια αυτή κατακρίνεις το κατεβατό....γιατί? ειναι το ένα "σωστό" και το άλλο "λάθος"?
Η ουσία για μένα ειναι πως παρέθεσα τις σκέψεις μου και δεν ζητησα απο κανέναν τίποτα. Το να παρουσιάζομαι αδύναμος και να πετάγεσαι να λες "εισαι αδύναμος" θα λάβει την απάντηση που εγώ νομίζω ΑΚΡΙΒΩΣ οπως και εσύ έκανες αυτό που νομίζεις...μια τρύπα στο νερό απο εσένα...? μια τρύπα στο νερό απο εμένα λοιπόν. σύνολο? δυο τρύπες στο νερό! όχι το δικό μου λάθος και το δικο σου σωστό...δεν στέκει αυτό.
Αν θες να ισχυρίζεσαι οτι βλέπεις το καλό στους άλλους τότε απλά θα σε προκαλέσω να το κάνεις ενεργα...και κανείς απο το τρίο αυτή τη στιγμή δεν το κάνει γιατί απλά έχει κολλήσει με το να υπερασπίζεται την γνώμη του.
Με είπαν γκρινιάρη γιατί γκρίνιαξα...και είπα την mnimonio ψευτική γιατί απλά παρουσιάζεται σαν ψευτική.....1-1 είναι το σκορ...όχι 0-1 όπως θες να το παρουσιάσεις.
Δεν χαρακτήρισα κανέναν αλλά έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπίζομαι την άποψη μου απέναντι σε χαζούς χαρακτηρισμούς.
26-11-2013, 17:36 #93
26-11-2013, 17:43 #94
Μιλας για γκρινια εξ'αρχης σου λεμε οτι ναι οντως εχεις πολυ γκρινια μας λες οτι σε χαρακτηριζουμε..Μειωνεις τους συνομιλητες σου χαρακτηριζοντας τους ως ψυχολογικα ασταθεις και "τυχαιους" μας λες οτι σε κανουμε δακτυλοδεικτουμενο.
Σου λεω με 3 γραμμες τι θα ελεγα και σε εναν φιλο μου,με χαρακτηριζεις ψευτικη και τον Τσακωνα του φορουμ..
Και το αστειο?Κρατας και σκορ..Μονο που ο ανταγωνισμος ειναι με τον ιδιο σου τον εαυτο και οχι με εμενα.
26-11-2013, 17:48 #95
μα οχι, ειπα κατι πολυ πιο απλο. οτι και τα δυο ειναι σωστα, αρκει να γινονται με καλες προθεσεις .
το ακομα καλυτερο ειναι η επιχειρηματολογια, αλλα κανεις δεν πληρωνεται εδω και ο καθενας οριζει τον χρονο του.
σε αλλη στιγμη μπορει να κατσει μια ωρα και να γραψει 10 κατεβατα, και σε αλλη να περασει 5 λεπτα κι αν νοιωσει οτι θα επρεπε, να κανει καποιο συντομο σχολιο. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
το "αδυναμος" ειναι πολυ γενικολογο. "αδυναμος" μπορει να εμφανιζεσαι και μονο που εκτιθεσαι. το δεχομαι απολυτα. το "γκρινια" ομως,το εβαλες μονο στον τιτλο και οπως φανηκε απο τα υπολοιπα ηταν χιουμοριστικο και μονο, καθως πουθενα στα λεγομενα σου και στις αντιδρασεις σου δεν φαινεται να πιστευεις οτι η "γκρινια" ειναι πραγματι ενα απο τα προβληματα.
συμβαινει ομως καποιοι να πιστευουν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! και στο λενε! γιατι αν και δεν ζητησες τπτ, αναλυοντας εναν προβληματισμο, οπως ο καθενας, αυτο που ζητας ειναι αποψεις. και πιστευω, οχι αποψεις που να σε χαιδευουν, αλλα ειλικρινεις αποψεις.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΣΟ ΧΑΖΟ Η ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ααν σ αρεσει κρατα το, αν σου φαινεται ατοπο η επιφανειακο, πετα το. το να ειναι λαθος, ειναι πιθανο φυσικα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ως γνωμη του ειναι σωστη, οχι ως αλαθητο του παπα.
26-11-2013, 18:25 #96
Πολύ ωραία και πάλι remedy....αδυνατώ να βρω τι ακριβώς συζητάμε όμως...μου λες πως απο την πλευρά σου η άποψη της λιλιουμ αλλά και η δική μου είναι απόλυτα αποδεκτά?
Τότε τι ακριβώς συζητάμε...γιατί βλέπω την λιλιουμ να είπε την άποψη της, είδα εμένα να της απαντώ με ουδέτερο τόνο και ύφος και κάπως σαν να νιώθω οτι η άποψη μου πάνω στην δική της ειναι κάτι .....μη αποδεκτό?
Γιατί? δεν θα έπρεπε να είναι και η δική μου αποδεκτή δηλαδή? κάπου έχει χαθεί η μπάλα...
Όπως λοιπόν είναι δικαίωμα της λιλιουμ τον κάθε προβληματισμό να τον βαφτίζει ΓΚΡΙΝΙΑ....έτσι ειναι και άποψη να της ανταπαντήσω πως ο οποιοσδήποτε προβληματισμός μπορεί να χαρακτηριστεί ΓΚΡΙΝΙΑ αρκεί ΕΣΥ να θες να το δεις έτσι.
Σε τι ακριβώς διαφωνούμε πάνω σε αυτό?
ΥΓ που δεν έχει σχέση με την λιλιουμ αλλά με την αντίθεση στην άποψη της: ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προβληματισμός παρατεθεί εδω μέσα μπορεί να χαρακτηριστεί απλά ως γκρίνια...βρες μου έστω εναν για τον οποιο δεν ισχύει αυτό και θα σου ζητήσω συγγνώμη. Το να ποστάρω όμως σε κάθε ένα τέτοιο θέμα και να λεω "γκρινιάζεις...δουλεψε το λιγο" τι ακριβώς προσφέρει? προσφέρει λύση? προσφέρει όπως είπες και ΕΣΥ, επιχειρηματολογία? προσφέρει διάλογο?
26-11-2013, 18:31 #97
Ρε συ mnimonio...έλεος τρώμε δηλαδή....
Κόφτο πια το chewbacca argument...το θέμα που θες να συζητήσεις είναι η άποψη σου στο αν γκρινιάζω ή θες να θολώσεις τα νερά γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να πεις και προσπαθείς να ρίξεις τα φώτα πάνω στο αν χαρακτήρησα ψυχολογικά ασταθείς τα μέλη του φόρουμ?
Αν το θέμα σου είναι το δευτερο τότε θα σου θυμήσω πως ειναι φορουμ υποστήριξης και για να βρίσκεσαι εδώ έχεις κάποιο θέμα ψυχολογικής φύσης το οποιο σε ενοχλεί...άλλοι πάλι βρίσκονται εδώ για πλάκα και γιατι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν....η απλά κρύβουν τα δικά τους "θέματα" και ασχολούνται με των άλλων.
Εσύ μπορεί να αρέσκεσαι στο να σχολιάζεις τα θέματα των άλλων ποστάροντας χιουμοριστικες φωτο που βρισκεις στο ιντερνετ...δεν παυει όμως να ειναι ένα φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης και αυτό συνεπάγεται ψυχολογικής φύσεως θέματα....aka προβλήματα...aka προβληματισμοί που σε απασχολούν...aka ιδέες που δεν σε αφήνουν να βλέπεις τα λουλουδάκια στην ζωή αλλά αντί αυτού είσαι εδώ....τι προσπαθούμε να αποδείξουμε ακριβώς τώρα? οτι τα μέλη του φόρουμ δεν έχουν κανένα ψυχολογικής φύσης πρόβλημα? θα τρελαθούμε τελείως?
26-11-2013, 18:32 #98
26-11-2013, 18:35 #99
Μα αυτό της είπα....... οτι είναι ΔΙΚΟ της θέμα να το δει όπως θέλει...και όπως ΕΣΥ είπες παρέθεσα την επιχειρηματολογία (που εκείνη δεν έκανε) για την άποψη μου... που ειναι το κακό? επειδή είπα το ΓΙΑΤΙ διαφωνω?
Τι απο τα παραπάνω σου δείχνει οτι της την είπα για αυτό που έγραψε?
Απλά η απάντηση της και παλι ηταν "ε οτι γκρινιάζεις γκρινιάζεις"....γαμω τα επιχειρήματα.
Από πότε το να διαφωνείς με κάποιον παραθέτωντας το γιατί, είναι γκρίνια, ή και ότι άλλη βλακία έχετε βαλθεί να μου προσάψετε?
26-11-2013, 18:45 #100
26-11-2013, 18:49 #101
Σου είναι αδύνατο να αντισταθείς όμως mnimonio και δεν σου φταίω εγώ...το 90% των post σου είναι όπως αυτό που μόλις έκανες :P
Με κάνεις να νιώθω πως είμαι στο γυμνάσιο ώρες ώρες, που τα παιδάκια έχουν πρωτοανακαλύψει την έννοια της ειρωνίας και την σπαμμάρουν σε κάθε ευκαιρία.
Ειλικρινά στο λεώ αυτό και το θεωρώ αστείο αυτό που συμβαίνει....με όλη την φιλική διάθεση... ΝΑ γιατί σου είπα οτι σου είπα... γιατί γράφεις συνέχεια με αυτό το ύφος.
Αν θες να πεις κάτι διαφορετικό θα το ακούσω αλλά δεν σε βλέπω να έχεις καν ενδιαφέρον να βγεις απο αυτή την persona όπως είπα.
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να αντικρουστεί με ειρωνία...γιατί όμως πάντα επιλέγεις αυτή την οδό?
Όπως και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το φορουμ που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γκρίνια...έχει να κάνει με το πως το βλέπεις όπως είπα...
"Τόλμησα" να ονομάσω το thread αυτό έτσι γιατί ήξερα πως ο οποιοσδήποτε προβληματισμός στα μάτια αυτού που δεν έχει ενδιαφέρον χαρακτηρίζεται ως γκρίνια.. σάτυρα ήταν. Τώρα αν εσύ και η λιλιουμ πχ νιώθετε πως ανακαλύψατε τον τροχο με το να πείτε "γκρινιαγκρινιαγκρινια".. . εντάξει... προφανώς το χιουμορ μου δεν απευθύνεται στα δικά σας μυαλά. Να ποστάρω καμιά φωτό απο το ιντερνετ να γελάσουμε και να σχολιάσουμε όλοι χαρούμενα?
Αυτό που σίγουρα δεν καταλαβαίνω σε καμία περίπτωση ειναι πως.... ρε γαμώτο με βλέπεις οτι γράφω πολλά... και εσύ και η λίλιουμ και μαζί σας η miss katina κλπκλπ... γράφω πολλά γιατί με απασχολεί πολύ και έχω πολλά να πω. ΔΕΝ σε απασχολεί το θέμα. το έχεις γραμμένο και προτιμάς να πας να παίξεις με τον γκομενο-μοντέλο, με τα σκυλιά σου, να χαζεψεις βιντεο στο youtube ή να φτιάξεις γλαστράκια και γλυπτα απο πηλο. Γιατί δεν πας να κάνεις αυτή τη ριμάδα ασχολία σου, αφού βλέπεις ότι εχω αφιερώσει ένα κάρο χρόνο για να τα γράψω όλα αυτά. Γιατί δεν πας να κάνεις κάτι άλλο με την ζωή σου και να αφήσεις να συζητήσω με τον οποιονδήποτε ενδιαφέρεται?
Ένας άνθρωπος το είδε το ριμάδι το thread και μου έφτιαξε το σαββατοκύριακο. Αν δεν σε ενδιαφέρει να συζητήσεις για το θέμα γιατί μου το χαλάς αφού με βλέπεις και "γκρινιάρη" λοιπόν?
Δηλαδή αν έκανα ένα thread και έλεγα ότι είμαι άσχημος θα πόσταρες (γενικά μιλάω και πάλι) να μου πεις "εισαι άσχημος, κοιταξε το λίγο γιατί απωθεί τον κόσμο?
26-11-2013, 19:00 #102
Σου παραθετω τις ειρωνικες απαντησεις μου και αποχωρω απο το θεμα σου διοτι με κουρασες πραγματικα..
"Η μοναξια ετσι?Το καταλαβαινω..Κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα.
Νομιζω στο εχω ξαναπει..Αφησε τον εαυτο σου και το μυαλο σου ελευθερο οσο αφορα τις γνωριμιες..Και δεν εννοω μονο ερωτικες αλλα και φιλικες.Μην ψειριζεις τους ανθρωπους,μην εχεις υπερβολικες προσδοκιες (δεν σου λεω οτι εχεις).
Ελα καπου στην μεση,εχω την εντυπωση οτι δουλευεις μονο τις ακρες των πραγματων.Υπαρχει και μεση."
"Tomhet εχεις εξαντλησει ολες τις προσπαθειες σου δλδ ως προς τις διαπροσωπικες σχεσεις?Αυτο λες..?"
""Ξηρασιες" παντως ολοι τις περναμε..Σε εχει παρει πολυ απο κατω και ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να σου πω..Μαλιστα σου εχουν γραψει πολυ σωστα πραγματα παραπανω που θεωρω οτι εγω ισως σου λεω αρλουμπες.
Εχεις ενα αδιεξοδο μπροστα,εναν τοιχο και αν υποθεσουμε οτι σε αυτο τον τοιχο λειπουν 5 τουβλα και μπορεις να βγεις απο αυτον,εσυ θα ψαξεις να καλυψεις και αυτο το μικρο ανοιγμα που υπαρχει παρα να βγεις απο το αδιεξοδο.Κατι τετοιο μου δειχνεις τομχετ."
"Μην σκέφτεσαι... Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει...
Οι σκέψεις είναι σαν σφηκοφωλιά...
............. Όσο τη σκαλίζεις τόσο ξεχύνονται οι σφήκες και σε κεντρώνουν...
ΑΛΚΥΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ."
"Τομχετ οι σχεσεις χτιζονται..Δεν πας στο ασχετο να μιλησεις με αγνωστους.
Στο γυμναστηριο θα γνωρισεις κοσμο πχ οχι απο την πρωτη μερα..Αλλα μερα με την μερα θα γνωριζεσαι ολο και παραπανω!
Εγω πχ στο facebook εχω γνωρισει 2 ανθρωπους (μετα απο ανταλλαγη αποψεων μηνων/ο καθενας θελει και τον δικο του χρονο) που βγαινουμε για κρασακι και μπυριτσα και λεμε και πεντε μαλακιες και ξεχνιομαστε.
Ο σουπερ ουαου ανθρωπος δεν υπαρχει,ουτε εγω και εσυ ειμαστε σουπερ ουαου,στα λεω λαικα και οχι σαν φιλολογος.
Επισης εχω χασει πολλους ανθρωπους και φιλους απο τα παλια γιατι εγω "χαθηκα",εγω τους εδιωξα..Και μοναξια εχω περασει και περναω κατα διαστηματα,αλλα δεν το βαζω κατω."
"Οι "ορεξεις" ειναι κατι πολυ διαφορετικο..Το one night stand ειναι παμεεεε και την επομενη δεν με ξερεις δεν σε ξερω υποφερεις και υποφερω..Συγκεκριμενα πραγματα!
Η φιλια ομως και η προσεγγιση της ομως ειναι κατι αλλο.Τι συγκρινεις τωρα?
Αν ομως σου βγαινει και το one night stand κανε το..Ποτε δεν ξερεις,μπορει να καταληξει σε μεγαλειο!Σοβαρα μιλαω.."
"Σαφως μας διακατεχουν κοινωνικες επιταγες γενικα,ομως υπαρχει και η διαφοροποιηση καποιων καταστασεων..
Eιναι σιγουρα πιο ευκολο το σεξ,το ξερο one night stand γιατι δεν περιμενει κατι παραπανω ο αλλος απο εσενα και αλλο πραγμα η φιλια που θελει βηματακια καθημερινα για να αναπτυχθει και οταν αναπτυχθει "τουβλακια" καθημερινα για να θεμελιωθει."
"Oλοι ειμαστε λιγο απ'ολα..Το θεμα ειναι η εξισορροπηση τομχετ..Ναι η γκρινια ειναι η καθημερινοτητα σου και οχι καποιες στιγμες σου."
"Ναι πραγματι ειμαι ετσι και στην ζωη μου..Το χιουμορ και το αστειακι χωραει στους προβληματισμους μου!Ειπαμε εξισορροπηση και οχι ασπρο ή μαυρο."
"Ουδεποτε υπονοησα πως ειμαι ευχαριστη.. Για την εξισορροπηση των θετικων και των αρνητικων μας στοιχειων μιλαω,τα οποια ευχαριστουν πρωτα εμας."
"Που να μπορουσες και να με χαρακτηριζες κιολας..Τι αλλο θα ελεγες :P
Προτιμω την ανωριμοτητα μου,εχει και αυτη κατι να μου δωσει κατι να μου μαθει ισως..Η γκρινια ομως και η μιζερια περα απο μαυριλα δεν εχει αλλα χρωματα."
"Δεν ζητησα ποτε το βραβειο της σοβαρης παρουσιας του φορουμ να σε ενημερωσω.Αλλες φορες λες οτι σου εχω απαντησει σοβαρα τομχετ..Αποφασισε ομως.Δεν μπορουμε να σου χαιδευουμε ολοι τα αυτακια,ουτε και να συμφωνουμε στις ουσιαστικα ατερμονες συζητησεις που προκαλουν οι απαντησεις σου."
"Σου γραφω 2 γραμμες μου απαντας με 10..Σου ειπα οτι απο τα γραφομενα σου δειχνεις οτι η γκρινια ειναι η καθημερινοτητα σου και οχι στιγμες..Τωρα απο εκει και περα εσυ εισαι αυτος που νευριαζεις και θεωρεις ολους τους υπολοιπους κακους και τελειους..Σου μιλησα για εξισορροπηση θετικων και αρνητικων στοιχειων μας και με εβγαλες Αγιο Πνευμα..Μα πως το κανεις αυτο?Και αντε εγω ειμαι η ασοβαρη του φορουμ,πεσμου εσυ απο τοσα σοβαρα ατομα που σου απαντησαν βρηκες λυσεις στους προβληματισμους σου?Και αν οχι λυσεις..Σκεφτηκες καποια πραγματα διαφορετικα?Οχι αγαπητε μου..Οι απαντησεις σου ειναι στο ιδιο μοτιβο,ατερμονες και γεματες γκριιιινια. "
"Να χτισω χαρακτηρα?Που στο φορουμ?Θεωρεις επισης 10 τυχαιους και ψυχολογικα ασταθεις οσους σου απαντησαν?Ασχημο αυτο τομχετ,οχι για εσενα αλλα γι'αυτους που μπαινουν στον κοπο και σου απαντανε.
Δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω..Εχω στιγμες γκρινιας,στιγμες εκνευρισμου,στιγμες χαρας κτλ..Δεν ειμαι ομως μονιμως με μια πιπιλα στο στομα,οχι στο φορουμ αλλα στην ζωη μου!Ολοι περναμε τα σκαμπανεβασματα μας,τα προβληματα μας και απλα ως ασταθεις ψυχολογικα σου παραθετουμε και ενα αλλο χρωμα περαν του μαυρου."
"Μιλας για γκρινια εξ'αρχης σου λεμε οτι ναι οντως εχεις πολυ γκρινια μας λες οτι σε χαρακτηριζουμε..Μειωνεις τους συνομιλητες σου χαρακτηριζοντας τους ως ψυχολογικα ασταθεις και "τυχαιους" μας λες οτι σε κανουμε δακτυλοδεικτουμενο.
Σου λεω με 3 γραμμες τι θα ελεγα και σε εναν φιλο μου,με χαρακτηριζεις ψευτικη και τον Τσακωνα του φορουμ..
Και το αστειο?Κρατας και σκορ..Μονο που ο ανταγωνισμος ειναι με τον ιδιο σου τον εαυτο και οχι με εμενα."
Αυτα κυριε Τομχετ!!Ποια ειρωνια βλεπεις?Ποιος χαρακτηριζει ποιον?Κοιτα το επομενο θεμα σου να εχει τιτλο "Ξινιλα..Τι αλλο"
Αντε γεια εχουμε και δουλειες.
26-11-2013, 19:02 #103
Θες να σου παραθέσω και εγώ το ΠΡΩΤΟ σου post εδω? πριν σου την πω για την ειρωνία και έρθεις στα ίσια σου?
Και σε αυτό το θέμα αλλά και στο άλλο που άνοιξα την παρασκευή που εσπευσες να με στολίσεις με τον ξανθόπουλο...?
Έχετε γενικά μια τάση να ταιριάζετε τα σφινοτουβλάκια με τις τρύπες και αν κάτι δεν ταιρίαζει αμέσως σπάζεστε....
Έπρεπε δηλαδή να ορίσουμε "ποιο είναι το πρόβλημα μου" και αμέσως, σχεδόν αντανακλαστικά να δώσετε την απάντηση που έχουν όλοι στο τσεπάκι... και για αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ μιλούσα στο πρώτο μου post εδώ. Στην τάση που έχουν όλοι να "διορθώνουν" ότιδήποτε στραβό εντοπίζουν. Και επειδή το δικό μου "στραβό" δεν σου ήταν ξεκάθαρο ήθελες να στο ορίσω... και να μου το ξαναστολίσεις μετά πάλι με νότες αισιοδοξίας που για μένα ήταν ειρωνικό αν αναλογιστείς το πρώτο μου ποστ που μιλούσα για ακριβως αυτή την χαζή συνηθεια που έχουν όλοι.
Δεν σου είπα τίποτα παρόλαυτα γιατί δεν είδα τίποτα το κακό στο ύφος σου... αλλά συγγνώμη αυτό δεν θα με κάνει να σου χαιδεψω το αυτάκι όπως είπες και εσύ για να σε πάρω με το μέρος μου απο την στιγμή που το ύφος σου στο φορουμ εδω είναι γνωστό.
Αν σε ενδιαφέρει το θέμα που άνοιξα είσαι ευπρόσδεκτη να συζητήσουμε γιατί αυτόν τον σκοπό είχε.... αν δεν το βρίσκεις ενδιαφέρον και θες να βρεις κάτι απλά για να χώσεις την άποψη σου, δεν νομίζω πως ειμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω.
26-11-2013, 19:09 #104
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
26-11-2013, 19:10 #105
Να παραθεσεις οτι γουσταρεις και αγαπας..Αρκετα ασχοληθηκαμε νομιζω,εχουμε και τις ψυχικες μας ασταθειες