Κουραγιο καλο μου.κλαψε ισως ανκουφισθεις λιγο.μηπως να επαιρνες μια αλλη φιλη.η την μητερα σου ας πουμε να πατε εναν περιπατο?κ γω ετσι νιωθω τωρα..μια ταφοπλακα στο στηθος.μεσα.ενας τεραστιος αναστεναγμος.ειδες?δεν εισαι μονη σου.
Printable View
mithe
εγω δεν πολυμπαίνω στο site αλλα μπορώ να σου δώσω το mail μου να στέλνεις όποτε θες.Ξέρω τι περνάς.
σας ευχαριστω πολυ ολους με πηγε η μανα μου τελικα και καταφερα να κανω μια ωρα ολοκληρη μονη μου γυμναστικη με αλλα ατομα που δεν ηξερα πηγε να με πιασει πολλες φορες κριση πανικου απλα προσπαθουσα να εστιασω αλλου οταν γυρισα σπιτι ημουν χαλια ξαφνικα μ επιασαν τ κλαμματα αλλα τωρα δεν ξερω ειμαι ετσι κ ετσι τουλαχιστν εκανα ενα βημμα βεβαια δν μ ειναι αρκετο για να ειμαι χαρουμενη αλλα δεν ξερω
αυτο που με βασανιζει πιο πολυ ειναι τι επαγγελμα θα κανω στο μελλον μου ειμαι γαλλικη φιλολογια αλλα δεν εχω καμια ορεξη απ πριν δεν ειχα να παω αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο ετσι οπως νιωθω τωρα που να μου αρεσει κ βασικα δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση κ φοβαμαι τα παντα :(
Αφου δε σ αρεσε γιατι πηγες?
γτ μονο εκει περναγα βασικα αυτο ειναι το κακο δεν ξερω τι μου αρεσει ολα μου φαινονται ανουσια αυτο δεν μπορω να βρω κατι να μου δωσει χαρα αυτοπεποιθηση ασφαλεια σιγουρια
Σ΄αυτό δε φταίει μόνο η δική σου κακή ψυχολογική κατάσταση.. είναι το γενικότερο κλίμα έτσι ανεργία κ.τ.λ. .. για εσένα όμως είναι πιο δύσκολα σίγουρα... εγώ θα σου προτείνω να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, θα αποκτήσεις κ πάλι την ψυχική σου ισορροπία, σιγά σιγά και θα κάνεις κ καινούργιες γνωριμίες
θα συνεχισω και σημερα πραγματικα ειχα τοσο φοβο αλλα θα αισθανομουν χειροτερη απογνωση κ πιο ασχημα με τν εαυτο μου αν δν καταφερνα να παω να μπω μεσα να μαι μονη κ ουσιαστικα ειπα κ στν γυμναστρια οτι μ πιανουν κρισεις πανικου αυτο τς ειπα μονο κ αμεσως αισθανθηκα λιγο παραπανω ασφαλεια οτι αμα παθω κατι θ μ βοηθησουν πηγαν να με πιασουν κ τ κλαμματα αλλα κρατηθηκα κ συνεχισα
νιωθω βεβαια θεμα με την ορεξη για το φαγητο γτ αμα μου κοπει και δεν τρωω οπως τωρα με το ζορυ δεν θα μπορω να πηγαινω ουτε γυμναστηριο :/ :(
Γυμναστηριο γιατι να πας?
για να κανω κατι και μεσα σπιτι νιωθω πολυ πιο χαλια μπας και ξεπερασω τις φοβιες μου καπως τι αλλο να κανω?πφφφ
απλα δεν θελω να γινω ρεζιλι στον κοσμο γ αυτο ισως κρατηθηκα και σημερα και δεν αφησα την κριση πανικου η την στενοχωρια να με καταβαλλει τελειως :(
εχω μερικες αποριες αλλα θα σου πω πμ.