Αυτό έγινε στα 22 μου τώρα είμαι 27 αλλά γενικώς από πολύ μικρή μου άρεσε να κρατάω πράγματα για μένα. Πιστεύετε ήταν στημένο να γίνει και από τους δύο;
Printable View
Αυτό έγινε στα 22 μου τώρα είμαι 27 αλλά γενικώς από πολύ μικρή μου άρεσε να κρατάω πράγματα για μένα. Πιστεύετε ήταν στημένο να γίνει και από τους δύο;
Εγώ πιστεύω ότι είτε ήταν στημένο.. είτε όχι..
ότι δεν δίνει κάποιο ελαφρυντικό.. σε κανέναν απ τους 2.. για τον πόνο που σου προκάλεσαν!!
Χωρις να εχω γνωση του θεματος νομιζω οτι αν δεν το καταγγειλεις εστω και τωρα δεν θα το βγαλεις ποτε απο μεσα σου.Καντο χωρις να πεις τιποτε στους δικους σου.Θα αναγκαστουν να πανε στην αστυνομια θα ξεσηκωθουν θα εχει καποιο αντικτυπο στην ζωη τους.Εισαι 27 μην περιμενεις να σωθεις απο ενα προξενιο.Μπορει αυτος που θα γνωρισεις να ειναι οντως καποιος καλος ανθρωπος αλλα νομιζω πως πρωτα πρεπει να κλεισεις αυτο το κεφαλαιο.
Καλα πλακα μας κανεις? απο την μια εχεις περασει τα χειροτερα στη ζωη σου και τωρα που εισαι ελευθερη να αποφασισεις και να φτιαξεις την ζωη σου θα αφησεις στα χερια αλλων να αποφασισουνε και θελεις αντρα με προξενειο?
Νομιζεις αν αφεθεις σαν μπαλα ετσι θα σε προσεξει και θα σε σεβαστει καποιος?...θα σου προτινα να κανεις μια θεραπεια και να ανεβασεις την αυτοεκτιμηση σου και σεβασμο πρωτα πριν κανεις κατι ξανα που αποβει μοιραιο!
μαλον μοιραιο θα ειναι αν δε εχει μαζι του κανεις τη περικεφαλαια εγω θα ελεγαQuote:
πριν κανεις κατι ξανα που αποβει μοιραιο!
Τώρα βρήκα κάποιον που θέλει κάτι σοβαρό και μου αρέσει αλλά μόνη μου όχι από προξενιό γιατί δεν ήθελα
Άφησα κάποιο χρονικό διάστημα όμως να είμαι μόνη για να μπορέσω να ξεπεράσω και να σκεφτώ κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι όμως ότι με φοβίζει να δεθώ πραγματικά με κάποιον σε ψυχικό επίπεδο κι όχι μόνο σε σωματικό και αυτό μέχρι τώρα το απέφευγα. Όμως μέσα μου θα ήθελα να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο να πιστέψει σε κάτι γιατί και οι άλλοι το βλέπουν αυτό και το καταλαβαίνουν χωρίς να ξέρουν και νιώθω ότι με τον άνθρωπο αυτόν θέλω να προσπαθήσω όμως φοβάμαι ότι από δικό μου λάθος δεν θα μπορέσω να τα καταφέρω
Τώρα που θα ξεκινήσω μια καινούρια ζωή συμφωνήσαμε με την μητέρα μου να πετάξω το βιβλιάριο μου και να βγάλω άλλο. Θα πω ότι δήθεν το έχασα. Δεν θέλω κανένας να δει ότι είχα ψυχολογικό πρόβλημα κι έπαιρνα φάρμακα. Δεν θέλω καμιά σχέση πια με το παρελθόν μου. Δεν ήταν ζωή αυτό. Αν και νιώθω μίσος για τους ανθρώπους αυτούς και για την κοπέλα εκείνη που είχε όσο κι εμένα και την προστάτευε από την αλήθεια. Ξέρω ότι αυτό είναι κακία αλλά θα ήθελα μέσα μου να ξέρει για να πληγωθεί όσο κι εγώ. Ήξερε για άλλες όχι όμως για μένα. Τραβιοταν μαζί μου κι ενώ ήταν αρραβωνιασμένος απαίτησε να με πάρει από τον φιλο του και με βίασε κι αυτός. Τίποτα δεν ήξερα. Ήμουν ηλίθια γι'αυτό μου φέρθηκαν με τον τρόπο αυτό και ειδικά εκείνος. Εκείνη όμως δεν θα την πείραζαν πότε. Βλέπεται καμιά φορά στο ίντερνετ μπορεί να υπάρχουν πιο αξιόλογοι άνθρωποι. Αυτό το κάθαρμα τον γνώρισα μόνη μου. Ήρθε και μου μίλησε και δήθεν ήθελε σχέση. Ψέματα είπε όμως. Το όνειρο μου ήταν να βρω κάτι πιο αξιόλογο και ανώτερο και από αυτή και από αυτόν και νομίζω ότι το βρήκα. Θα χαιρόμουν πολύ να προχωρήσω την ζωή μου και να το μάθει αυτός. Στο κάτω κάτω αν ήταν καλή δεν θα γύρναγε μαζί μου τόσα χρόνια ούτε θα μου έλεγε ότι το καλύτερο σεξ το έκανε μαζί μου από όσες γνώρισε ούτε ότι είμαι το καλύτερο κορίτσι που έχει γνωρίσει. Για μένα έχει ευθύνες και αυτή. Αυτή ζούσε στο ψέμα κι εγώ στην φριχτή αλήθεια και παλεύα με την λογική και την τρέλα κι ούτε είχα κανένα να με βοηθήσει. Ίσως αυτή ήταν πιο καλά οικονομικά. Τι να πω; Δεν είμαι πια καλό κορίτσι. Προσπάθησα να καταστρέψω αυτή την εικόνα. Εχω κάνει πολλά από τότε που πότε δεν πίστευα ότι θα κάνω. Τώρα θέλω πια να ζήσω την ζωή που στερήθηκα
ότι εγινε εγινε! τωρα πας μπρος! μπραβοσου που μπορεις κι συνεχιζεις την ζωησου!!που ξεπερασες τα οσα κακα σου εκαναν !το ότι εχεις μεσασου μισος είναι λογικο όπως κι το ότι θες εκδικηση!!εξαλου δεν μπορει να μην θες εκδικηση! Μια μικρή εκδίκηση είναι πιο ανθρώπινη από καθόλου εκδίκηση.!!νιτσε".
είναι πολύ καλο που βρηκες έναν ανδρα να τον θες κι να σε θελει!!είναι πολύ ομορφο να διαβαζουμε εδώ μεσα ατομα που ειχαν πρόβλημα κι τα καταφεραν!!ισως είναι το πιο σημαντικο σε ένα τετοιο φορυμ!!
Ευχαριστώ πολύ!