Originally Posted by
λιλιουμ
ω μωρε τα εχετε κανει ολοι πολυ δραματικα τα πραγματα. Την τριχα τριχια κυριολεκτικα. Ουτε σχιζοφρενεια ειχε ουτε μεντιουμ ηταν, ουτε παραισθησιογονα επαιρνε, ουτε ψυχοφαρμακα ζωηρη φαντασια εχει και μεγαλα υπαρξιακα κενα που προσπαθει ετσι να τα γεμισει. Απλα τα φανταζοταν και βαυκαλιζοταν. Οτι ειναι ανωτερη και κολοκυθια.
Εχω γνωρισει ατομα που πηγαν στο θιβετ και μου λεγανε εκει αν διαλογιστεις και κανεις ασκησεις αιωρεισαι και μου ορκιζονταν ααα εγω αιωρηθηκα!!! Και λεω ναι αιωρηθηκες? Ναι λεει αιωρηθηκα πανω απο το εδαφος. ΣΗκωθηκε δηλαδη το σωμα σου? Ναι πετας! Δηλαδη δεν ακουμπας κατω?? Ε μου λεει στο τελος με τα πολλα, ακουμπας, αλλα το φανταζεσαι, το νιωθεις οτι πετας!!!!!!!!!! ΧΑ!!!!!!!!!
Λοιπον ολοι αυτοι οι διαλογιστες και οι κολοκυθιστες λενε αρες μαρες κουκουναρες. Το ανθρωπινο μυαλο εχει δυναοτητες ναι, και αυτο εκμεταλλευονται πολλοι και πουλανε φουμαρα και μουρλαινουν καποιους απελπισμενους, που μπορει να εχουν αικιου 700 και οχτω πτυχια αλλα εχουν ενα κενο μεγαλο μεσα τους και μια ανησυχια υπαρξιακη και την πατανε. Οπως η κοπελα σου που εκανε ενα μαθημα ρεικι και παινευεται τωρα οτι καθεται και πολεμαει με φαντασματα και οι αλλοι οι βαρεμενοι που λενε οτι πετανε στον αερα επειδη πηγαν στο Θιβετ!!!
Απλα τα φανταζονται και τα λενε με τετοια πειθω που στο τελος πειθουν και τον εαυτο τους. Δεν σας εχει συμβει καποιος να λεει κατι που ξερετε 100% οτι ειναι ψεμα, αλλα αυτος το εχει πει τοσες φορες σε τοσο κοσμο, το εχει σκεφτει τοσο συχνα και το εχει φανταστει ωστε εχει ξεχασει σχεδον οτι ειναι ψεμα και το εχει πιστεψει?? Εχω εναν θειο που ειναι ετσι, δεν καταλαβαινεις πια ποτε λεει ψεμα ποτε αληθεια ακομα και για ανευ σημασιας πραγματα, πχ τι φαι εφαγε σημερα, και ετσι δεν τον πιστευει πια κανενας ανθρωπος που τον ξερει καλα. Τυχαιο που κι αυτος ασχολειται με κατι τσακρα και τσι και κι τωρα που το σκεφτομαι?????? Και ετσι γεμιζουν το κενο της αναξιοτητας τους οτι κατι ειναι ξεχωριστο απο τους αλλους και κατι κανουν ανωτερο.
Σκληρη η αληθεια (για αυτους), αλλα αυτο συμβαινει.