πλακα μου κανετε...
Printable View
καλαααα εγω θυμαμαι καποτε που μου εκανε ετοιμα φιλιας ενα λαμογιο στο φβ κ γω επιδη ειχα διαβασει φυσιογνωμικη τον γνωρισα κ τον εστιλα απο κει που ηρθε...Quote:
Ελα ρε Αλέξανδρε,μην δραματοποιείς τις καταστάσεις...
οπως μου χει τυχει να δω κ καλους ανθρωπους που φοβοντουσαν κ τον ισκιο τους κ εκαναν σα να ετοιμαζοταν να τους στραγγαλισει ο απαισιος δρακουμελ μπουχαχαχαχαχα...
aλλα εκτος αυτου εγω δε πιστευω οτι καπιος πρεπει να ναι αρνητικος χωρις να να του εχει δοσει ο αλλος καμια αφορμη αν καπιος ειναι καλος εγω θα το γνωριζα ακομα κ τον ηξερα πριν χτες οι προκαταληψεις δε σε πανε μπροστα σε πανε πισω
καλημερουδια :P
τα καταφερα παλι και αγχωθηκα με το γνωστο θεμα....το οικονομικο...
πηρα κοκα-κολες, πηρα ετοιμους καφεδες, πηρα βαφη μαλλιων και ξεμεινα με 40 ευρω.
το σαββατο που θα με παει ο πατερας μου στον "dealer" μου, θα σκασω 24 για δυο κουτες.
οποτε μου μενουν 16 για να περασω μεχρι το αλλο σαββατο που θα πεσουν τα φραγγα.
την αδερφουλα μου δεν την ξανακλεβω ποτε.
το οριστηκα στον εαυτο μου.
εχω τρεις επιλογες
1) να περιορισω τα εξοδα μου και να περασω με αυτα τα 16
2)να δανειστω 10 απο τον φουρναρη
3)να δανειστω 10 απο την κοπελα που μας καθαριζει το σπιτι με την οποια εχουμε γινει κολλητες.
ποια ειναι η αποψη σας?
τελικα επελεξα το να δανειστω απο την κοπελα η οποια μας βοηθαει στην καθαριοτητα 10 ευρω και θα της τα επιστρεψω το αλλο σαββατο που θα εχω καβατζα απο τσιγαρα.
ειμαστε κολλητες πλεον.
συζηταμε για τα παντα.
θελω να πω υπαρχει τρομερη οικιοτητα μεταξυ μας.
πως να μην νιωθεις ενα μηδενικο οταν ο ιδιος σου ο πατερας σου λεει "μην ξανατολμησεις να μου ζητησεις προκαταβολη νωριτερα απο το σαββατο?"
Και τι σε σταματά από το να αποδείξεις σε όλους, και κυρίως στον εαυτό σου, ότι αυτό δεν ισχύει?
Κάνε, βρε Fragile μου, την υπέρβαση! Ίσως ζοριστείς, αλλά πιστεύω αξίζει!!!!!
Και στην τελική, πόσα θα χαλάσεις μέχρι το επόμενο Σάββατο? Ότι χρειάζεσαι το έχεις αγοράσει ήδη! Κάνω λάθος?
paoki δεν νομιζεις πως δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις και να πληγωνεις τον αλλον?
Σιγουρα ο τροπος του δεν ηταν ο καλυτερος αλλα και εσεις οι ευγενικοι που της λετε πιες την κοκα κολα που σου απομενει και κανε υπομονη με τα 60 τσιγαρα σου και συνεχισε τον κατηφορο σου γλυκια μου και εμεις θα ειμαστε εδω να σε στηριζουμε..Ειστε καλυτεροι???
Εγω δεν διαβασα πουθενα να της λεν κατι τετοιο.Και ουτε ειπε κανεις οτι ειναι σωστο και η ιδια της εξαλου το ξερει.Αλλα αλλο αυτο κι αλλο να κοροιδευεις καποιον και να τον προκαλεις.Νομιιζω πως ολοι μας εχουμε τα κοληματα μας αλλος περισσοτερο κι αλλος λιγοτερο οποτε καλο ειναι να σεβομαστε και τα κοληματα του αλλου κι οταν λεμε την γνωμη μας να ειναι μονο για να βοηθησουμε και με καλη προθεση κι αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος