Originally Posted by
the only peace I can find
Για το θέμα άγχους έχεις δίκιο. Έχω σκεφτεί τα χάπια (απίστευτος; ), ή μία μικρή δόση αλκοόλ. Ασχέτως που το θεωρώ κατάντια για κάτι αυτονόητο να χρειάζομαι χημική υποστήριξη. Το ανάλογο κλίμα στο οποίο αναφέρεσαι, δημιουργείται ή προκύπτει λόγω χημείας; Σε ρώτάω γιατί τέτοιο κλίμα δεν έχω βιώσει ιδιαίτερα. Και σε κάποιες περιπτώσεις που είχα υπόνοια ότι το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό, είχα τόσες αμφιβολίες (και πρόσφατα έπεσα και τόσο τραγικά έξω σε μία περίπτωση) που όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα δεν τόλμησα να κάνω κάποια κίνηση.
........
Νομίζω απάντησα ευθέως ότι δεν θέλω να δώσω συγκεκριμένες λεπτομέριες. Αν όχι, το κάνω τώρα!! Απλά το πρόσωπό μου δεν δένει αρμονικά. Δεν νομίζω ότι είναι χτυπητή η εμφάνιση μου όπως λες, αλλά σίγουρα δεν αρέσω (αν κρίνω ότι σε μιά έξοδο μπορεί να με κοιτάξει κάποια και μετά να μην ξαναγυρίσει προς τα εμένα). Αυτό είναι όλο.
Περί βελτίωσης έχεις δίκιο (πάλι). Βέβαια δεν είμαι γυναίκα να βάλω make-up στο πρόσωπο και να το αλλάξω. Μπορώ μόνο να βελτιώσω το στυλ μου. Γίνονται ήδη προσπάθειες για αυτό. Αν κρίνω από σχόλια φίλων (θηλυκών) δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά. :P
........
Επειδή δεν ελκύω εύκολα με την εμφάνιση, όπως το έχω δομήσει στη σκέψη μου, πρέπει την άλλη να την κερδίσω σαν άνθρωπος πρώτα.
Προτάθηκε κάτι και είπα όχι; Μόνο αγνόησα ένα ειρωνικό σχόλιο περί πλαστικού χειρούργου.
.......
Και ρωτάω λοιπόν πολύ ευθέως, για να ακούσω προτάσεις: Το σαββατοκύριακο, εάν τολμήσω, έχω τη δυνατότητα να βγω με μία κοπέλα, μόνοι μας. Πως θα οδηγήσω το θέμα από το συνεργατικό που βρίσκεται τώρα στο ερωτικό; Και εγώ αυτή τη συμβουλή θα τη γενικεύσω. Γιατί εκεί είναι το θέμα. Να βγω (με άτομα του κύκλου μου πάντα) μπορώ. Πως το μεταφέρω από τη μία κατάσταση στην άλλη; Γιατί ξαναλέω! Αν αρέσεις, η κατάσταση μεταφέρεται μόνη της. Αν δεν αρέσεις χρειάζεται τρόπο. Το είδα την Πέμπτη αν θυμάμαι καλά, όλα γίναν με συνοπτικές διαδικασίες. Και όχι, ο άλλος δεν είχε αυτοπεποίθηση. Τρίτος μεσολάβησε. Και μάλιστα αν δεν αμφέβαλλα για την ανωνυμία του διαδικτύου θα σας έλεγα και την ατάκα που ειπώθηκε από την ενδιαφερόμενη η οποία τσάκιζε κόκκαλα!!