Results 76 to 90 of 133
Thread: Δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες
-
16-10-2014, 02:35 #76
Πάω στοίχημα οτι δεν είναι θέμα εμφάνισης με σένα,είναι θέμα που πηγαίνεις,με τι κύκλο πηγαίνεις,και πως κινεισαι!! :) Επίσης το χαμόγελο μετράει πολύ στις γνωριμίες με τους ανθρώπους να ξερεις..Και στο κάτω κάτω αν ενας ανθρωπος κοιτάξει μονο το απ΄εξω φαντάσου πόσο ζωντόβολο είναι..Θα σου πώ ενα σκηνικό να καταλάβεις..εχει τυχει κοπέλα που μιλησε σε κοινή φίλη για μένα και ήθελε να με γνωρίσει να πεί το εξής-ωραίο παιδί αλλά κάτι έχει,πως να του μιλήσω?Η κοπέλα ενδιαφερθηκε για το αν είμαι καλά!!Γι αυτό και ημουν 1,5 χρόνο μαζί της..Εφυγε απο Αθήνα δυστυχώς..Η ανθρωπια είναι πάνω απ όλα ΠΑΝΤΑ..Ζούσαμε στην εποχή του λαιφ στάιλ,των διαφημισεων και της μόδας..Ολα εικόνα,εμπόριο και κατανάλωση.Οι σταθερες αξίες είχαν πάει περίπατο.Φάνηκε η γύμνια μας πλέον..Γίναμε επιπόλαιοι,επιφανειακοί,κα ι επρεπε να θυμηθούμε επιτέλους πως υπάρχουν άλλες ποιότητες που πρέπει να κοιτάμε πρωτιστως απο την εικόνα και τα φράγκα..
- 16-10-2014, 02:40 #77
Μanos32,
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
16-10-2014, 02:44 #78
16-10-2014, 03:13 #79
Επίσης το χαμόγελο μετράει πολύ στις γνωριμίες με τους ανθρώπους να ξερεις..
16-10-2014, 03:32 #80
- In this old house where every door is open
τι δεν καταλαβαινεις, ειναι ενα απο τα τοσα νηματα χωρις νοημα.Ο νηματοθετης εχει μια αποψη και δεν την αλλαζει. ΠΟλυ χαζο να ανοιξει κανεις εναν τετοιο νημα σε φορουμ.Οτι και να του πουν οι αλλοι που δε συμφωνει με τη δικη του αποψη απλα δεν το δεχεται με ενα σωρο χαζα στενομυαλα επιχειρηματα. Ειναι απο τα θεματα που ανοιγουν για να απαντανε ολοι ναι εχεις δικιο εισαι μαλακας/ασχημος/καταδικασμενος. κλαπ κλαπ κλαπ Εχω παρατηρησει δε εδω εδω μεσα οτι τετοια θεματα τα ανοιγουν αντρες μπακουρια και εχουν παρομοια θεματολογια. Ελλειψη πρωτοτυπιας δλδ. Σα να μη φτανει η ξεροκεφαλια.
16-10-2014, 08:40 #81
εγω ακομα δεν καταλαβα..εχεις προβλημα να της πλησιασεις? εσυ μου λες οτι δεν εχεις προβλημα να τις πλησιασεις αλλα κανεις λαθος μετα... να σε ρωτησω τοτε...τον τελευταιο χρονο ειχες σχεση? η να προχωρησεις κατι?
16-10-2014, 14:22 #82
εχω και εγω τετοιο προβλημα κυριως με τις γυναικες γιατι ειμαι ψευδος στην ομιλια μου κτλ κτλ .
εχεις αρκετο δικιο.
εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι καποια ψυχωση, που εμεις και οι αλλοι που δεν ξερουμε απο αυτα την ονομαζουμε απλα κομπλεξ.
εγω ομως ξερω οτι ειμαι ενας αρρωστος. το ιδιο πιστευω και για τον νηματοθετη ομως δεν το εχει καταλαβει. αλλωστε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μας κρυβει αρκετα.
16-10-2014, 14:50 #83
16-10-2014, 16:12 #84
αμα εβγαλε κανενας ακρη απο το θεμα να μας πει :D
16-10-2014, 16:34 #85
Λίλιουμ, ξεκινώ με εσένα. Επίτρεψέ μου να σου προτείνω μία αλλαγή στο ψευδώνυμό σου. Να το κάνεις Amorphophallus titanum. Αν έχεις αντεπιχειρήματα ή αν μπορείς τεκμηριωμένα να αντικρούσεις τα δικά μου, θα χαρώ να σε ακούσω. Γιατί οσο λάθος και να είμαι, μία αυθαίρετη άποψη, όπως η δική σου ως τώρα, που μάλιστα την ενισχύεις με κακαντρεχείς διαπιστώσεις, μόνο εμετική μπορώ να τη θεωρήσω. Σαν τη μυρωδιά από το νέο σου ψευδώνυμο.
Αυτό σίγουρα αποτελεί αιτία. Δεν ξέρω ούτε που να πάω, ούτε πως να κινηθώ ούτε ποιος κύκλος είναι κατάλληλος. Και αυτό θέλει εξάσκηση και δάσκαλο. Είναι το δεν ξέρω πως "καλή μου" Amorphophallus titanum που δεν βλέπεις.
Εννοείται. Βέβαια όλα, στην ώρα τους, χρειάζονται. Ακόμη και το ζωντόβολο. Έτσι εκτίμας ακόμη περισσότερο τον άνθρωπο με τον οποίο καταλήγεις (από επιλογή) να είστε μαζί. Κατ'αυτόν τον τρόπο δεν πέφτεις σε παγίδες στο μέλλον, όπως κάποια στιγμή κόντεψα να πέσω εγώ και να διαλύσω μία καλή σχέση.
Είναι λίγοι οι άνθρωποι που κοιτούν το μέσα και ήσουν τυχερός που τη γνώρισες!
Συμφωνώ 100%
Γιάννη, σχεδόν πάντα βρίσκω κάτι για να σπάσει ο πάγος. Πέραν του γεια τι κάνεις, ή να σε κέράσω ένα ποτό και δεν ξέρω τι άλλο λένε, τα οποία τα έχω διαγράψει από το λεξιλόγιό μου, πιάνομαι σε κάτι που θα συμβεί ή θα παρατηρήσω, ώστε να ανταλλάξουμε 2-3 κουβέντες. Δυσκολεύομαι στο να διατηρήσω τη συζήτηση, και αυτό επειδή θεωρώ τη συζήτηση και το χιούμορ τα μόνα μου χαρτιά. Επενδύω πολλά σε αυτά και με πλακώνει το άγχος. Ως αποτέλεσμα, είτε σταματάω να μιλάω είτε λέω μαλακίες που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έλεγα. Την κάθε κουβέντα μου τη νιώθω σαν το τελευταίο πέναλτυ που κρίνει το μουντιάλ. Το σκέφτομαι υπερβολικά και πλουπ.. μπλεκάτσα! Είχα σχέση (ο Θεός να την κάνει), ναι.
Δεν κρύβω κάτι. Σαν τι να έκρυβα; Σκετικά με το ψεύδισμα που λες, η λογοθεραπεία σχεδόν πάντα εξαλείφει το πρόβλημα. Ψάξε το.
Φλέρταρα μία κοπέλα σχεδόν καθημερινά για πολύ καιρό. Δεν μπορώ να σου πω ότι με ενδιέφερε και ότι αποσκοπούσα κάπου, γι'αυτό και μπορούσα να φλερτάρω (αν δεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις). Όμως ενώ η κοπέλα ήταν έτοιμη να ενδώσει σωματικά (γιατί εκεί περιορίστηκε το όλο γεγονός), δεν μπορούσα να κάνω το επόμενο βήμα. Να την καλέσω να είμαστε κάπου οι 2 μας κλπ. Πάντα κάτι έκανα λάθος (ή δεν έκανα καθόλου) και δεν προχωρούσε το θέμα. Μέχρι που τρίτο άτομο ανέλαβε να πεί (σε sms) αυτά που έπρεπε να πει και έγινε αυτό που τόσο καιρό πάλευα.
16-10-2014, 16:41 #86
Γιάννη, θέλω κάποιους τρόπους να βελτιωθώ στο κομμάτι της προσέγγισης. Να μπορέσω να το ξεκινήσω από το Α (γνωριμία) και να το πάω στο Β (σχέση, σεξ ότι προκύψει). Πέρα από το αν έχω ανασφάλειες ή όχι, θέλω να μάθω έναν μπούσουλα για το συγκεκριμμένο θέμα. Ο Μάνος, για παράδειγμα, είπε ότι πιθανώς δεν ξέρω να κινούμαι. Θέλω λοιπόν να μάθω να κινούμαι. Και οτιδήποτε άλλο στο οποίο υστερώ.
Άσχετα με την εμφάνιση μου, τις ανασφάλειες μου, τις αδυναμίες, τα κόμπλεξ. Πως μιά ομάδα παίζει ένα σύστημα στο ποδόσφαιρό, έχει και 2 εναλλακτικά συστήματα και αν κερδίσει κέρδισε; Κάτι τέτοιο. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σαν να παίζω κλωτσόμπαλο. Κατάλαβες τώρα;
16-10-2014, 16:59 #87
αν υπηρχαν οδηγιες χρησης για τις σχεσεις, θα κερδιζαν οι πιο μελετηροι.
δεν υπαρχει τετοιο πραγμα, τις συμπεριφορες τις βρισκει ο καθενας στην πορεια, αναλογα με το ποιος ειναι, ποιος ειναι ο απεναντι του, την περιπτωση, την στιγμη, κλπ.
εσυ ψαχνεις την ασφαλεια καποιων οδηγιων.
οτι και να σου πουμε, θα ειναι σαχλαμαρες, ετσι οπως το ρωτας.
μπορω να ρωτησω αν ειχες ποτε ολοκληρωμενη σεξουαλικη επαφη?
16-10-2014, 18:27 #88
σκεφτηκες τυπε να κανεις το αυτονοητο ?αφου δεν την πας την εμφανιση σου μια πλαστικη θα ταν η λυση .απλα κ ωραια .
κ ναι ισχυει το Φλερτ είναι άμα ο άλλος μας αρέσει. Αν δεν μας αρέσει είναι πέσιμο κατα 90%.αντι να καθεσαι κ να γραφεις εδω μεσα .
16-10-2014, 18:43 #89
'Οπως το λες ακούγεται σαν εγχειρίδιο! Μία σύμβουλή που κάποτε μου έδωσε ένας φίλος είναι να μην ρωτάω αν έχει σχέση και να την αντιμετωπίζω ως ελεύθερη. Μία άλλη ήταν να διακόπτω εγώ τη συνάντηση πριν κάνει κοιλιά. Αυτό που με απασχολεί είναι η μετάβαση από το φιλικό στο μη φιλικό.
Είχα, ναι! Το γράφω και παραπάνω
16-10-2014, 18:58 #90
νομιζω οτι γενικες οδηγιες δεν υπαρχουν.
οπως διαβασα και παραπανω περιγραφες σου, στην ουσια θεωρεις οτι εισαι και ενδιαφερων και χαριτωμενος σαν παρεα, συζητητης κλπ, αλλα οταν εχεςι ειδικο ενδιαφερον τα χαλας γιατι στην ουσια στρεσσαρεσαι.
επομενως, μαλλον συμβουλες/τεχνικες για να αποβαλεις το αγχος σου θα επρεπε να ψαχνεις, παρα συμβουλες πλησιασματος.
απο το φιλικο στο ερωτικο παει οταν υπαρχει το αναλογο κλιμα. δεν παει με οδηγιες, επισης...