Δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 133
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ενας να γραψει σωστα το νικ μου..Παραπονο το εχω!!Μεγαλη κουβεντα που δεν αφορα το παρον θεμα..

(Το κυρια με σκοτωσε..)
    ;) μνιμονιο

The only peace I can find...
    διάβασα προσεκτικά αυτά που περιέγραψες.
    Και αισθάνθηκα την ανάγκη να σου απαντήσω με ένα ποίημα. (πιστεύω είναι από τα σημαντικότερα ποιήματα που έχουν γραφτεί ποτέ)
    Είναι του Χόρχε Μπουκάι από το βιβλίο "Να σου πω μια ιστορία".
    Λέγεται "Αυτο-απόρριψη", και είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου, (και η απάντηση στα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι άνθρωποι).

https://www.youtube.com/watch?v=5Td6Yh0Gwss

Banned
    Καλησπέρα!!

Από το σύνολο των απαντήσεων λοιπόν επικεντρώνεστε στο κομμάτι της αυτοπεποίθηση, στο οποίο φυσικά και δεν πιστεύω! Είναι μία συνιστάμένη, όχι όμως ο βασικός παράγοντας. Συνισταμένη είναι και η οικονομική κατἀσταση του υποψηφίου και διάφορα άλλα επίσης που δεν μπορώ τὠρα να σκεφτω. Σε αυτό τουλάχιστον έχω καταλήξει με την παρατήρηση. Είναι τόσες πολλές όμως οι περιπτώσεις που έχω δει και πλέον παγίωσα την άποψη αυτή.

Quote Originally Posted by Μαντζουράνα View Post
    διάβασα προσεκτικά αυτά που περιέγραψες.
    Και αισθάνθηκα την ανάγκη να σου απαντήσω με ένα ποίημα.
    Λέγεται "Αυτο-απόρριψη", και είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου[/URL]
    Το άλλο με το ελεφαντάκι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα μου.

Εσύ όμως ξέρεις, και τη μία και την άλλη υπόστασή μου. Οι υπόλοιποι (δεν μιλώ για το forum) δεν την ξέρουν. Ή έστω κάνουν ότι δεν την ξέρουν και εγώ το έχω "φάει" γιατί με βολεύει. If that's the case, τότε ναι, είναι θέμα αυτοπεποίθησης, αυτο-απόρριψης ή ότι άλλο. Αλλά ας μη γελιώμαστε. Όχι ότι η διαπίστωση που κάνετε για εμένα είναι αβάσιμη, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι το γεγονός αυτό, σε ευρύτερο πλαίσιο, δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο. Συν φυσικά το ότι οι άλλοι δεν ξέρουν όλα όσα εξέφρασα εδώ.

Σχετικά με τον περίγυρο όμως, τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και έχουμε καταλήξει σε κοινό συμπέρασμα, με κοινά παραδείγματα. Είναι μία κατάσταση που αρνούμαι να αποδεχτώ αλλά δεν παραβλέψω ότι υπάρχει. Υπάρχει γιατί την βλέπω γύρω μου, γιατί τη ζω ο ίδιος, γιατί το τεκμηριώνουν έρευνες και το σφραγίζει η κωμική σοφία.
    Πίσω από κάθε αστείο κρύβεται πάντοτε μία αλήθεια, λένε, και υπάρχουν πολλά αστεία επί του θέματος! Φλερτ είναι άμα ο άλλος μας αρέσει. Αν δεν μας αρέσει είναι πέσιμο. http://www.anekdota-asteia.gr/wp-con...-facebook1.jpg (περί ανταγωνισμού) και άλλα που πάλι δεν θυμάμαι.

"Το να καταλαβαινεις καποιον δε σημαινει να διαβαζεις τι ειναι γραμμενο στο μυαλο του.
    Δεν ειναι η επιμονη που ανταμειβεται,αλλα το να επιμενεις προς τη σωστη κατευθυνση.
    Δεν αρκει να διαβασεις τις σκεψεις μου,πρεπει να προσπαθησεις να δεις τον τροπο που ειναι δομημενες."

Senior Member
    Quote Originally Posted by the only peace I can find View Post
    Καλησπέρα!!

Από το σύνολο των απαντήσεων λοιπόν επικεντρώνεστε στο κομμάτι της αυτοπεποίθηση, στο οποίο φυσικά και δεν πιστεύω! Είναι μία συνιστάμένη, όχι όμως ο βασικός παράγοντας. Συνισταμένη είναι και η οικονομική κατἀσταση του υποψηφίου και διάφορα άλλα επίσης που δεν μπορώ τὠρα να σκεφτω. Σε αυτό τουλάχιστον έχω καταλήξει με την παρατήρηση. Είναι τόσες πολλές όμως οι περιπτώσεις που έχω δει και πλέον παγίωσα την άποψη αυτή.

Το άλλο με το ελεφαντάκι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα μου.

Εσύ όμως ξέρεις, και τη μία και την άλλη υπόστασή μου. Οι υπόλοιποι (δεν μιλώ για το forum) δεν την ξέρουν. Ή έστω κάνουν ότι δεν την ξέρουν και εγώ το έχω "φάει" γιατί με βολεύει. If that's the case, τότε ναι, είναι θέμα αυτοπεποίθησης, αυτο-απόρριψης ή ότι άλλο. Αλλά ας μη γελιώμαστε. Όχι ότι η διαπίστωση που κάνετε για εμένα είναι αβάσιμη, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι το γεγονός αυτό, σε ευρύτερο πλαίσιο, δεν παίζει ουσιαστικό ρόλο. Συν φυσικά το ότι οι άλλοι δεν ξέρουν όλα όσα εξέφρασα εδώ.

Σχετικά με τον περίγυρο όμως, τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και έχουμε καταλήξει σε κοινό συμπέρασμα, με κοινά παραδείγματα. Είναι μία κατάσταση που αρνούμαι να αποδεχτώ αλλά δεν παραβλέψω ότι υπάρχει. Υπάρχει γιατί την βλέπω γύρω μου, γιατί τη ζω ο ίδιος, γιατί το τεκμηριώνουν έρευνες και το σφραγίζει η κωμική σοφία.
    Πίσω από κάθε αστείο κρύβεται πάντοτε μία αλήθεια, λένε, και υπάρχουν πολλά αστεία επί του θέματος! Φλερτ είναι άμα ο άλλος μας αρέσει. Αν δεν μας αρέσει είναι πέσιμο. http://www.anekdota-asteia.gr/wp-con...-facebook1.jpg (περί ανταγωνισμού) και άλλα που πάλι δεν θυμάμαι.

"Το να καταλαβαινεις καποιον δε σημαινει να διαβαζεις τι ειναι γραμμενο στο μυαλο του.
    Δεν ειναι η επιμονη που ανταμειβεται,αλλα το να επιμενεις προς τη σωστη κατευθυνση.
    Δεν αρκει να διαβασεις τις σκεψεις μου,πρεπει να προσπαθησεις να δεις τον τροπο που ειναι δομημενες."
    να σου πω..σου λεμε να βελτιωσεις αυτο το κομματι της αυτοπεποιθησης γιατι ολοι μπορουμε να το βελτιωσουμε..τωρα αν εσυ ειχες χρημα με το τσουβαλι δεν θα χρειαζοσουν αυτοπεποιθηση
    θα ερχοντουσαν απο μονες τους αν σου την πεσουν...

The only peace I can find...
    μιλάς για τον εαυτό σου σαν να είναι ένα προϊόν.
    "έχω το ένα και το άλλο, αλλά δεν έχω το παράλλο, το παράλλο number 2, το παράλλο number 3..."
    Είσαι άνθρωπος και όχι προϊόν.
    Συνέχεια αναφέρεις ότι δεν έχεις τέλεια εμφάνιση και άλλα τέτοια "χαριτωμένα" για τον εαυτό σου.
    Γιατί τον μισείς τον εαυτό σου έτσι;
    Γιατί τον υποτιμάς και τον χλευάζεις;
    Αυτή η πεποίθηση που έχεις για τον εαυτό σου, πίστεψέ με γίνεται φανερή από τη γλώσσα του σώματός σου (χωρίς να το καταλαβαίνεις) και οι υποψήφιες σύντροφοι το αντιλαμβάνονται υποσυνείδητα, και δεν έλκονται από εσένα.
    Δεν τους χαλάει η εμφάνισή σου, αλλά το τί πιστεύεις εσύ ο ίδιος για τον ίδιο σου τον εαυτό.
    Ελπίζω με αυτά που έγραψα να κατάλαβες λίγο καλύτερα τί ήθελα να πω με την αναφορά της αυτο-απόρριψης.

Αν δεν αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας... πώς στο καλό είναι δυνατόν να μας αγαπήσει κάποιος άλλος;;;;;;;

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους.

Μάλλον είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα,όμως δεν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω για τις συμβουλές που έχουν δοθεί σε φίλους με το ίδιο "θέμα", ο καθένας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση κλπ κλπ.

Το πρόβλημά μου, λοιπόν, το αποδίδω στο ότι δεν νιώθω (και δεν είμαι κιόλας) αρκετά εμφανίσιμος. Δεν είναι ότι είμαι αποκρουστικός. Απλώς δεν υπάρχει κανένα ελκυστικό χαρακτηριστικό πάνω μου, είτε μεμονωμένα είτε στο σύνολο!

Από την άλλη, στα συν μου, προσποιούμαι και πείθω με μεγάλη επιτυχία ως εύθυμος και κοινωνικός άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι (λένε πως) έχω πολλή πλάκα. Είμαι ιδιαίτερα ευρηματικός, καυστικός, εύστοχος κοκ. Πέρα από αυτό, είμαι καλός ακροατής, σταθερός και πιστός σαν άνθρωπος, συζητήσιμος, έμπιστος, ευαίσθητος, ρομαντικός και άλλα τέτοια περιττά (μη δείτε άντρα ευαίσθητο, τρυφερό και με χιούμορ, αμέσως να τα φτιάξετε με τον κολλητό του που είναι αξύριστος, αλάνι και ξέρετε ότι θα σας παρατήσει).
    Όπως κάποτε μου είχε πει μιά φίλη μου, "******* μου, όλες έναν άντρα σαν εσένα θέλουμε".
    "Για φιλενάδα", απάντησα εγώ σιωπηλά, πίσω από ένα προσποιητό χαμόγελο ανακούφισης και αναγνώρισης της φιλότιμης και ευγενούς προσπάθειάς της.

Είναι γεγονός ότι μόνο η εμφάνιση μετράει. Ανοίγει πόρτες. Και επειδή εγώ θεωρώ ότι αυτό μου λείπει, βλέπω όλες τις πόρτες κλειστές! Και είναι ειρωνικά τραγικό, γιατί μέσα από όλη αυτή τη θετικούρα που επιτυχώς προσποιούμαι, γνωρίζω και μιλάω με πολλές κοπέλες (από τον εργασιακό μου χώρο κυρίως). Με τον αέρα που έχω στο να τους μιλάω, να τις πειράζω, να δείχνω ότι έχω το πάνω χέρι, όποιος δεν με γνωρίζει πραγματικά πιστεύει ότι είμαι ο άντρας επιβήτορας-σύμβολο του σ*ξ. Για να καταλάβετε, κυκλοφορούν φήμες (σε στενούς κύκλους ανθρώπων που νομίζουν ότι με γνωρίζουν, μην παρεξηγηθώ) για την πολυποίκιλλη σεξουαλική μου ζωή...

"******* μου, τόσες κοπέλες ξέρεις και κάνεις παρέα, στο χέρι σου είναι", μου είχε πει ένας φίλος. "Μπορείς να ανοίξεις κουβέντα από το πουθενά, δεν το έχουν όλοι αυτό, εκμεταλλεύσου το". "Τόσες κοπέλες έχεις στη δουλειά, βγες μαζί τους, κάνε κίνηση, μπορείς", οι καλοπροαίρετες παροτρύνσεις του.

Όλα αυτά τα αναφέρω για να δείξω ότι βρίσκομαι σε κύκλο γυναικών επαρκή για αυτό που δεν μπορώ να πετύχω και έχω αρκετές επικοινωνιακές ικανότητες για να "εντυπωσιάσω". Επειδή όμως το πρόβλημά μου εντοπίζεται στο θέμα εμφάνιση, δεν μπορώ να ξεφύγω από το φιλικό πλαίσιο επικοινωνίας. Εν μέρει το βρίσκω φυσιολογικό, εφόσον δεν λαμβάνω θετική ερωτική ανατροφοδότηση από το θηλυκό περιβάλλον μου. Αντιθέτως, έχω ζήσει στιγμές απείρου κάλους σε ψουψουρίσματα για τον κούκλο σερβιτόρο. Ουγκ ο σερβιτόρος!! Το χιούμορ και τα λοιπά περιττά που λέγαμε. Άλλωστε, αν το χιούμορ, οι ευαισθησίες και οι άλλες αηδίες μετρούσαν για τις γυναίκες (που δεν είναι σε ηλικία γάμου), ανδρικό πρότυπο θα ήταν ο Robin Williams (ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνομαι πικρόχολος, είναι από τον πόνο, συγγνώμη).

Όπως έλεγα, δεν λαμβάνω ερωτικά μηνύματα από το άλλο φύλο. Όμως και να λάβω, δύσκολα θα τα ερμηνεύσω ως πρέπει, αλλά και να τα ερμηνεύσω σωστά πάλι δεν θα κάνω κίνηση. Σούπερ; ... Γιατί αυτοθεωρούμαι ανεπαρκής για να φτάσω στο διαταύτα. Όμως και να αποπειραθώ να κάνω κίνηση, γνωρίζοντας ότι το δυνατό και μόνο μου χαρτί είναι η επικοινωνία, μπλοκάρω, καταπίνω τη γλώσσα μου (με την πλήρη σημασία της μεταφοράς) και διαλύονται τα πάντα. Τόσο απλά!

Ένας άλλος φίλος, τρομερα εύστοχα, μου έθεσε το ερώτημα εάν δείχνω στις κοπέλες τι θέλω από εκείνες. Δεν το έκανα, είναι γεγονός. Πίστευα ότι εφόσον δεν είμαι αρκετά ωραίος για να με θέλουν, έπρεπε να τις ρίξω σε βαθειά αγάπη πρώτα. Ξέρετε, αυτό που έρχεται η στιγμή της αδυναμίας τους, και τότε είσαι εκεί για σου δώσουν την ευκαιρία σου... Τώρα τελευταία έχω επιβάλει στον εαυτό μου κάποιους μη λεκτικούς τρόπους υποδήλωσης του τι θέλω, όμως, και πάλι, το γ@μημένο το στόμα μου πρέπει να το ανοίξω και να πω αυτό που πρέπει να πω. "Τι κάνεις απόψε;" "Πάμε για ένα ποτό;" "Θέλεις να βγούμε μία βολτα;" Και φυσικά πρέπει να το πω με τον κατάλληλο τρόπο, γιατί δεν έχω την αναλογη εμφάνιση ώστε να θεωρηθεί φλερτ ΑΡΑ είμαι λιγούρης ΑΡΑ άκυρο. Πώς να το πω όμως, όταν η πρώτη σκεψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι, για ποιό λόγο να θέλουν κάτι ερωτικό μαζί μου αφού δεν είμαι ωραίος; (Επιμένω, το ξέρω!).

Όμως και να το πω (πράγμα φοβερά δύσκολο), βγαίνοντας για αυτή τη βόλτα, ξέρω ότι είναι η μία και μοναδική (ίσως) ευκαιρία μου. Κόμπος η γλώσσα. Αλλα και κόμπος να μη γίνει, δεν ξέρω πως ΣΚΑΤΑ να το φτάσω εκεί που θέλω να το φτάσω. Τσουπ, να τη η πρώτη κοιλιά στην κουβέντα. Γίνομαι βαρετός. Τσουπ, γόρδιος δεσμός η γλώσσα. Επόμενοοοος!!

Κύκλος. Φαύλος.

Ναι, τις ξερω τις "τεχνικές". Ένα τυχαίο άγγιγμα, λίγο να χαθείς στα μάτια της. Με αβέβαιο πάντοτε αποτέλεσμα. Σε αντίθεση φυσικά με την τεχνική "ουγκ" του ωραίου σερβιτόρου, που στην περίπτωση του είναι αρκετή. Άρα, με τι θάρρος να προχωρήσω και να καταστρέψω την ψυχή μου;

Δεν ξέρω τι ακριβώς βοήθεια θα μπορούσα να βρω εδώ μέσα, σας παρακαλώ θερμά όμως να μην πείτε (τουλάχιστον μην την πείτε για να την πιστέψω) ότι δεν είναι όλες ίδιες. Φοβάμαι μήπως πάθω τίποτα από το δηλητήριο που θα βγάλω :)

Φίλε μου αναθεώρησε τις απόψεις σου γιατί δεν είναι έτσι..Κάπου στη μέση είναι τα πράγματα...Για την ακρίβεια η εμφάνιση τραβάει το μάτι,αλλά οι γυναίκες είναι και εγκεφαλικές σαν όντα,και εχουν διαίσθηση και αντιλαμβάνονται πράγματα για την προσωπικότητα..Επειδή ετυχε να είμαι αρκετά εμφανίσιμος σου λέω το εξής-ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
    Αυτό που καταφέρνεις είναι να κάνεις πολλές φορές ξεπέτες απο μπαράκια,και σχέσεις για κανα τριμηνο,σε γεμίζει?Εμένα στα 32 μου οχι πλέον οχι..Αν είσαι ανασφαλής,σε πιάνουν μελαγχολίες,κλειστός,η γκόμενα δεν μπορεί να βγάλει ακρη..Ωραίος τυπος να είσαι και ισορροπημένος!

Banned
    Φίλε Μάνο32, απαντάς όντας στην ασφαλή πλευρά. Οι ξεπέτες σε μπαράκια και οι τρίμηνες σχέσεις είναι εξελικτικά στάδια για την ανάπτυξη ενός υγειούς εγώ. Το ίδιο και οι μακροχρόνιες σχέσεις βέβαια. Κάπως έτσι γίνεσαι "ωραίος και ισορροπημένος τύπος" στον τομέα σχέσεις. Πραγματικά θα ήθελα να σκεφτείς πως θα ήταν η ζωή σου εάν πάσχιζες σε αυτό το κομμάτι. Εάν ανέπτυσσες συναισθήματα για κοπέλες οι οποίες έκαναν τις ξεπέτες και τις τρίμηνες τους σχέσεις με εμένα, που παίρνω τη θέση σου από τούδε και στο εξής, μόνο και μόνο γιατί τους αρέσω. Χωρίς να νιώθω ΤΙΠΟΤΑ για αυτές, παρα μόνο αυξημένη αιμάτωση των σηραγγωδών τοιχωμάτων, αν με καταλαβαίνεις. Πως θα ένιωθες εάν στα 32 σου είχες μία ημιτελή έως τώρα προσωπική και σεξουαλική ζωή -εάν θες, σε προσωπικό μήνυμα, μπορώ να στο κάνω πιο παραστατικό για να δεις όλες τις διαστάσεις του θέματος- όμως αναγκαζόσουν να προσπαθείς σε μία σχέση που δεν πάει γιατί σου είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο. Γιατί αυτό το καινούριο, το περασμένο βράδυ, ήταν με εμένα. Και είχε κολλήσει με εμένα, ενώ εγώ παράλληλα ετοιμαζόμουν για το επόμενο "θύμα" της εικόνας μου. Και εσύ αναγκαζόσουν να κάνεις όλο και περισσότερες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, χωρίς ποτέ βέβαια να ήθελες το κάτι ιδιαζόντως εξαιρετικό. Και εν τέλει, μετά από πολλές απόπειρες, να μείνεις σε μία σχέση η οποία δεν σε ικανοποιεί, γιατί το αντίτιμο είναι μια πιθανή μακρόχρονη μοναξιά. Ίσως εσύ κάθε δεύτερο ή τρίτο σαββατόβραδο, ή μία φορά τον μήνα, έκανες μία καινούρια γνωριμία που θα οδηγούσε σε σεξ ή σε σχέση. Δοκίμασε, το επόμενο σαββατόβραδο που θα βγεις με αυτόν τον σκοπό, εάν έχεις κάποια επιτυχία, να λήξεις τη βραδιά εκεί και να γυρίσεις σπίτι σου, χωρίς συνοδό, χωρίς να έχεις ανταλλάξει τηλέφωνο και δεν ξέρω τι άλλο γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και να ανοίξεις το facebook με την ελπίδα να έχεις κάποιο μήνυμα -όχι που θα οδηγήσει κάπου, αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Δοκίμασε το επί 6 μήνες, όχι παραπάνω. Χωρίς να αξιοποιείς φυσικά τις όποιες "σπηλίτσες" πιθανώς έχεις κρατήσει (με καταλαβαίνεις έτσι; ). Μετά από 6 μήνες λοιπόν, επιχειρηματολόγησε μου πάλι μου περί ωραίου και ισορροπημένου τύπου. Και αν είσαι σε θέση, δοκίμασε και το εξής: Βρες κάποια που θα σου είναι αδιάφορη εσωτερικά και εξωτερικά, θεώρησε την τη μοναδική σου επιλογή για τους επόμενους 12 μήνες, σύναψε σχέση μαζί της και ξαναμιλάμε. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό. Δεν είναι επίθεση (γιατί φοβάμαι έτσι φαίνεται) είναι η πραγματικότητα μου, η οποία απαντά και στις ερωτήσεις της Μαντζουράνας.

Πραγματικά, το να είσαι on the safe side είναι αλλιώς. Είναι σαν να εξηγείς την πτώση με αλεξίπτωτο σε μια αίθουσα, ενώ ο άλλος την ακούει μέσω ασυρμάτου δευτερόλεπτα πριν πέσει από το αεροπλάνο. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, εσύ θα ζεις :) Και μπορώ, πάλι σε προσωπικό μήνυμα, να σου δώσω παραδείγματα προσωπικά και με ανατριχιαστικές λεπτομέριες... Είσαι τυχερός φίλε μου που είσαι από την άλλη μεριά. Άσε την προσωπικότητα κατά μέρος, θα προσαρμοστούν οι άλλοι σε εσένα :) Παρεμπιπτόντως, η διαμόρφωση της προσωπικότητας είναι θέμα ατομικής δουλειάς και υπεύθυνοι είμαστε οι ίδιοι. Στο θέμα "άλλο φύλο" δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς, ακόμη και αν είμαστε από την πλευρά σου. Πόσο μάλλον από την άλλη.

Μαντζουράνα, σε εσένα τώρα, κάποια στα απάντησα παραπάνω. Ας σου τα αναλύσω τώρα. Τα χαριτωμένα για τον εαυτό μου είναι το αποτέλεμα κοπιώδους εργασίας για να αναπτύξω όλους τους υπόλοιπους τομείς του χαρακτήρα μου. Πίστεψε με, η πλειοψηφία των ανθρώπων με συμπαθεί. Πάρα πολλοί θαυμάζουν (ακούγεται κάπως, το ξέρω) το πόσα έχω πετύχει για τα χρόνια μου. Ξέρω ότι κάποιοι με θέτουν ως παράδειγμα. Όχι γονείς, συνομήλικοί μου! Άνθρωποι με τους οποίους συναλλάσσομαι με στολίζουν ευχές καθημερινά. Ενίοτε μου προξενεύουν κιόλας... Την Κυριακή το βράδυ πήγα για ένα ποτό "Ότι θες το καταφέρνεις, είσαι μαμούνι. Με την καλή έννοια, καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Σε ξέρουν όλοι, μπράβο σου πάντως!" Τα λόγια ενός κατι-σαν-φίλου. Φαντάσου τον αντίκτυπο που είχε αυτό πάνω μου. Αν θες, σε προσωπικό μήνυμα και σε εσένα, μπορώ να σου στείλω την πορεία μου ως τώρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη και τη γλώσα του σώματος έχω διαβάσει και δουλέψει, μιας και το ανέφερες. Είμαι καλός ηθοποιός. Πραγματικά, μου το είχαν προτείνει κιόλας...

Spoiler: Θα ακολουθήσει πικρόχολο σχόλιο
    Οι υποψήφιες σύντροφοι αντιλαμβάνονται μόνο την πεποίθηση που έχω για τον εαυτό μου ή και το ότι για κάποιους θα είναι προσωρινές;
    Καταλαβαίνεις πιστεύω. Έχω παραδείγματα από την ίδια τη ζωή. First hand examples να σου δώσω. Από την άλλη πάλι, έχω γνωρίσει και άλλους ανασφαλείς, από την άλλη πλευρά όμως. Μια χαρά ήταν επί του θέματος. Κυριακάτικο γεγονός: Ανασφαλής της άλλης πλευράς θρηνούσε (κυριολεκτικά) για την (εβδομαδιαία) σχέση του που χάλασε. Πραγματικά, το παληκάρι, κάτι-σαν-φίλος, ήθελε να προχωρήσει σε κάτι πιο σταθερό. Σήμερα Τετάρτη είναι με άλλη. Σε 3 μέρες;; Αυτός και ο Ιησούς...

Και όμως, ένα έχω αποκομίσει απ' όλα αυτα. Οι άνθρωποι μετράνε. Και εγώ ανθρώπους δεν έχω. Έχω 1000 άτομα που με θυμούνται γιατί με χρειάζονται, 300 γνωστούς, 5 φίλους -που ο καθένας από τους 305 έχει τη ζωή του- και μηδέν ζωή. Μηδέν, ενώ τόσα χρόνια προσπαθούσα και πέτυχα να αντισταθμίσω το έλειμμά μου με όλα αυτά που για τους άλλους είναι αξιοθάυμαστα. Αυτά που "κάθε κοπέλα ψάχνει σε έναν άντρα" άλλα όταν τα βρει πηγαινει με τον κολλητο του κλπ κλπ που έγραψα με ροζ της υποκρισίας στο 1ο μου μήνυμα (τελικά πορτοκαλί είναι!). Αναρρωτιέσαι λοιπον γιατί χλευάζω τον εαυτό μου; Όταν έχω κάνει ένα "πλήρες πακέτο" για να κάνω κάποιον άνθρωπο όσο πιο ευτυχισμένο μπορώ και τελικά το βάζω στον CENSORED μου; Είμαι η σχέση που κάθε γονιός θα ήθελε για την κόρη του. Αρκεί και η κόρη να συμφωνήσει. http://data3.whicdn.com/images/70099859/large.jpg και https://www.youtube.com/watch?v=So8h2xcJstw Αυτό τα λέει όλα.

Γιάννη1990, ευχαρίστως να (ξανά)δουλεύψω την αυτοπεποίθησή μου. Το έκανα ήδη και πράγματι βελτιώθηκα, καθώς αναγνώρισα την αξία όσων έχω επιτύχει. Δες και το παραπάνω που έγραψα :)
    Α, και για το προ-προηγούμενο μήνυμα σου, στο επόμενο βήμα τα σκατώνω και εγώ. Το έχω εξηγήσει νομίζω.

Macgyver, δεν βρήκα κάποια επιλογή να σου στείλω μήνυμα. Δεν είμαι πολύ καλός με τα forums :P

Το έχω λιώσει στην επεξεργασία το μήνυμα!!
    Και πάνω από κάθε ανασφάλεια ή οτιδήποτε τέτοιο, δεν γνωρίζω πως να προσεγγίσω με αξιώσεις. Αυτό το ξαναέγραψα αλλά πέρασε στο ντούκου, στην τελευταία "θριαμβευτική" επιτυχία μου, τρίτο άτομο που είδε και αποείδε με την κατάστασή μου, ανέλαβε (μέσω sms παρακάλώ) αντί εμού και μέσα 24 ώρες, με 4 μηνύματα μου πέτυχε κάτι που προσπαθούσα 1.5 χρόνο. Ίσως και παραπάνω.. Μπράβο μου!!
    Last edited by the only peace I can find; 16-10-2014 at 00:41.

Banned
    Και μια αλλη ψυχή εδώ τα ίδια προβλήματα είχε..

Τhe only peace I can find,
    καταλαβαίνω ότι εκφράζεις το παράπονο που νιώθεις και είναι φυσιολογικό.
    Έχω ακούσει από πολλούς άντρες να λένε "εμάς τα καλά παιδιά δεν μας θέλουν".
    Πίστεψέ με όμως, όντας γυναίκα, και έχοντας γνωρίσει πάρα πολλές κοπέλες, άπειρες φορές έχω ακούσει και το: "εμάς τα καλά κορίτσια δεν μας θέλουν και τρέχουν πίσω από τις στριμμένες ψηλομύτες (που είναι σαν μοντέλα) και τους φτύνουν!"
    Και από τις δύο μεριές υπάρχουν παράπονα.

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την επαγγελματική σου πορεία, που όπως περιγράφεις, πρέπει να είναι λαμπρή.
    Δεν χρειάζεται να μου πεις λεπτομέρειες, σε πιστεύω.
    Αφού έχεις κατακτήσει αυτό, ειδικά στην εποχή μας, πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για τον εαυτό σου!

Όσον αφορά την γλώσσα του σώματος,
    μιας και την έχεις μελετήσει όπως λες, θα ξέρεις ότι κάποια σημάδια είναι αδύνατον να τα κρύψουμε, όσο και αν έχουμε εκπαιδευτεί να το κάνουμε.
    Τέλος πάντων όμως, δεν είναι καθόλου εκεί η ουσία.

Η απάντησή μου στο "πικρόχολο" σχόλιο (όπως το χαρακτηρίζεις)...
    (που το είδα και όταν το είχες αόρατο, δεν χρειαζόταν να το κάνεις ροζ! :p )
    ...είναι ότι οι γυναίκες είναι χαζές στον συγκεκριμένο τομέα.
    Δεν είναι ότι δεν ξέρουν ότι θα είναι προσωρινές για κάποιους, απλά ΕΛΠΙΖΟΥΝ μέχρι αηδίας, ότι θα καταφέρουν αυτόν τον κάποιον να τον κάνουν να τις ερωτευτεί, δηλαδή να τον "κρατήσουν".

Και μιας και σε βλέπω διαβασμένο (με το ελεφαντάκι του Μπουκάι κλπ),
    έχει τύχει ποτέ να διαβάσεις βιβλία για την δύναμη της θετικής σκέψης;

Banned
    Έκανα κάτι πειραματισμούς με τα χρώματα για να φανεί καλύτερα!! :P

Είναι μια συμπαθητική πορεία και έντιμη. Μέχρι εκεί. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Και αναφερόμουν και σε πορεία σε άλλους τομείς, προσωπικής εξέλιξης, οι οποίοι τάχα μου μετράνε.

Σχετικά με αυτό που λες "είναι χαζές" κατ' αρχήν συμφωνώ απόλυτα όπως την ολοκληρώνεις. Θα σου πω μία φράση, την οποία πραγματικά θα την χτυπήσω τατουάζ στο κούτελο για να τη βλέπω κάθε πρωί και να προσγειώνομαι. Τίποτα νέο δεν μαθαίνει ο άνθρωπος, παρά μόνο συνειδητοποιεί όσα ήδη γνωρίζει. Και θα τη συμπληρώσω με τους στίχους από ένα από τα αρρωστημένα τραγούδια που συνηθίζω να ακούω "you opened your legs and so opened your heart" (Current 93 - A gothic love song)

Βλέπεις λοιπόν που έγκεινται όλοι οι ενδοιασμοί μου; Πολλές από αυτές που εγώ κοιτάζω, ελπίζουν μέχρι ΑΗΔΙΑΣ, ότι θα καταφέρουν αυτόν τον κάποιον να τον κάνουν να τις ερωτευτεί. Πρόσθεσε και τον παραπάνω στίχο για να ολοκληρωθεί η σκέψη. Ο κάποιος όμως, πάνω απ' όλα είναι καλό παιδί http://data3.whicdn.com/images/88689971/thumb.jpg και δεν μπορώ να συγκριθώ φυσικά μαζί του.

Πως λοιπόν εγώ να τολμήσω μία τέτοια προσέγγιση; Και να στο θέσω αλλιώς. Εάν δεις εσύ ένα καλό παιδί να κυκλοφορεί με μία εξίσου καλό παιδί, θα έχεις το θάρρος να τον προσεγγίσεις; Δεν τίθεσαι σε άμεση σύγκριση με την άλλη; Και άντε, εσύ δεν θέτεις τον εαυτό σου σε μία τέτοια διαδικασία. Δεν σου περνάει από το μυαλό ότι αυτό το καλό παιδί μπορεί να βρεί αναλόγως καλά παιδια να τους δώσει ... ότι έχει ευχαρίστηση;

Γιατί εγώ σε αυτή τη διαδικασία μπαίνω. Και θα στο εξηγήσω.

Από τότε που ανέλαβα εγώ την προσωπική μου ζωή (μεγάλη ιστορία) μόνο μία φορά έκανα κάτι με κοπέλα που δεν ενιωθα κάτι και σιχαινόμουν τον εαυτό μου και τους 4 ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ μήνες που πιέστηκα για να μη γίνω ένας ακόμα μα/\α|<ας για εκείνη. Πέραν αυτής της φοράς, ότι άλλο έχω κάνει το ήθελα. Και με αυτο το σκεπτικό "επιλέγω" την επόμενη imaginary σχέση μου. Να μου αρέσει εξωτερικά (γιατί αφενός είμαι σαν όλους τους άλλους κατά βάθος, αφετέρου δεν μπορώ και δεν θέλω να κοροϊδεύω κάποιον ότι μου αρέσει και να κοιτώ δεξιά και αριστερά), να με ελκύει σαν άνθρωπος (γιατί που και που διαφέρω) και να μου εκπέμπει περιθώρια ψευδαίσθησης ότι αυτή δεν ήλπιζε μέχρι αηδίας για κάποιο καλό παιδί, μόνο και μόνο επειδή ήταν καααλό παιδί. Όλα ωραία ως εδώ, συμφωνείς;; Έλα όμως που αυτές που με ελκύουν (και πίστεψέ με δεν είναι μοντέλα) έχουν πολλές επιλογές οι οποίες είναι πιο καλά παιδιά από εμένα.. Γιατί λοιπόν να διαλέξουν εμένα, ειδικά αν δεν είναι σε ηλικία γάμου;

Και κάπως έτσι, σκέφτομαι ότι ο μόνος τρόπος είναι να τη ρίξω σε βαθειά αγάπη... Και κάπως έτσι, αυτό που έλεγα περί υποψήφιας συντρόφου, μπλοκάρει η γλώσσα, που υπό άλλες συνθηκες πάει ροδάνι. Γιατί σκέφτομαι, μα έχει 20 ωραιότερους υποψήφιους γκόμενους από εμένα, οι 10 από αυτούς είναι και μοδάτοι τύποι, οι 5 έχουν και χιούμορ, οι 2 έχουν και ωραίο αμάξι, ο ένας έχει και τη φήμη, άρα που πας ξυπόλυτος στα αγκάθια;

Και καταλήγουμε στο ότι δεν μπορώ να πλησιάσω κοπέλες!
    Last edited by the only peace I can find; 16-10-2014 at 02:14.

Banned
    Σημειοτέον, πολύ περισσότερο δεν τολμώ όταν δεν λαμβάνω μη λεκτικά μηνύματα.

Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω να τα εγείρω.

Δεν είμαι διαβασμένος. Ίσα ίσα που μισώ το διάβασμα. Έχω μια αγαπημένη φίλη που διαβάζει και μου τα λέει.

Banned
    εγω παντως μετα απο ολα αυτα τα κατεβατα που δυσκολευομαι να κατα΄λαβω τι ενοεις εχω την εντυπωση οτι χανεις σε επικοινωνια

Δεν είμαι διαβασμένος. Ίσα ίσα που μισώ το διάβασμα. Έχω μια αγαπημένη φίλη που διαβάζει και μου τα λέει.
    Δεν πειράζει.
    Πες στην φίλη σου να διαβάσει το βιβλίο της Louise Hay "Μεταμορφώστε τη ζωή σας" και να στο πει! :D

Είμαστε ό,τι σκεφτόμαστε αγαπητέ συμφορουμίτη.
    Και γίνεται τελικά ό,τι σκεφτόμαστε.
    Αν σκέφτεσαι ότι η κοπέλα που θες θα πάει στον ωραίο, μοδάτο, με χιούμορ, με αμάξι και με φήμη, τότε αυτό θα γίνει.

Χρειάζεται να βάλεις την θετική σκέψη στη ζωή σου.
    Με την θετική σκέψη πετυχαίνουμε ό,τι θέλουμε, όσο απίθανο και αν είναι.

Αν και δεν νομίζω να σε βοηθήσω με την επόμενη αναφορά μου μιας και έχεις κατασταλαγμένη άποψη μέσα σου και δεν την αλλάζεις με τίποτα...
    ...όμως να σου πω ότι αρκετές από τις γνωστές μου/φίλες/ξαδέρφες έχουν κάνει σχέση με άντρα που δεν ήταν εμφανίσιμος, αλλά τον είχαν ερωτευτεί πραγματικά για το χιούμορ του, την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που εξέπεμπε.
    Κάποιες γυναίκες θέλουν τους ωραίους για μια βραδιά,
    όμως ΟΛΕΣ οι γυναίκες θέλουν να έχουν σχέση και θα αγαπήσουν αυτόν που θα τις κάνει να νιώθουν ασφαλείς.
    Όταν λέω ασφάλεια δεν εννοώ το να μην τις απατήσει, αλλά το να στέκονται δίπλα του και να αισθάνονται ασφάλεια, να έχουν δίπλα τους έναν άντρα που θα νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και που θα μπορεί να τις προστατεύσει αν χρειαστεί.
    Αυτό έχω καταλάβει από την εμπειρία μου με τις γνωστές/φίλες/ξαδέρφες μου.
    (Δεν μιλώ για τις δικές μου προτιμήσεις, γιατί δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα).

Γενικά βάλε την θετική σκέψη στη ζωή σου.
    Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και να σκέφτεσαι ότι όλα θα τα πετύχεις!
    Δεν λέω άλλα περι θετικής σκέψης γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είσαι έτοιμος να τα καταλάβεις και να τα πράξεις.

Banned
    Αλέξανδρε, ότι δεν καταλαβαίνεις ξαναδιάβασέ το αξιοποιώντας τα σημεία στίξης. Πάντως η ουσία είναι εδώ:

Έλα όμως που αυτές που με ελκύουν (και πίστεψέ με δεν είναι μοντέλα) έχουν πολλές επιλογές οι οποίες είναι πιο καλά παιδιά από εμένα.. Γιατί λοιπόν να διαλέξουν εμένα, ειδικά αν δεν είναι σε ηλικία γάμου;

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast