axaxaxaxaxaxaxa!!!
καλομελετα κι ερχεται!!
απ ολα εχει ο μπαχτσες εδω, προσεχε τι ευχεσαι... :rolleyes:
Printable View
αυτο τωρα μου θυμιζει καπια που ηξερα για αρκετα χρονια κ της εστιλα μια μερα ενα σμσ (που ηταν πλακα βασικα αφου συνηθιζα να τη δουλευω...) που ελεγε πανω στο τραγουδι κριση του μακροπουλο εγω το παραφρασα κ της εγραψα κριση με πιανει κριση κ αμα με πιασει δε μπορει ο εγκεφαλος σου καμενο να μη μυρισει κ αυτη εκλεισε το τηλ μετα για δυο μερες......Quote:
αλεξ, μετα απο αυτο, εχει βραχυκυκλωσει οχι μονο ο δικος μου εγκεφαλος, αλλα και του αυτοκινητου...
αχχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ αχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα χχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ αχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα χχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχχαχαχαχαχ
αλλα αυτο που δε μπορουσα να καταλαβω ηταν οτι οταν εφευγα με επερνε τηλεφωνο κ της μηλαγα με εγραφε αλλο μυστηριο κ αυτο....
αλλα οταν μια μερα ειχε καπιο θεμα κ τη παρατησαν ολο κ εξαφανιστηκε το συμπαν κ εμεινα μονο εγω διπλα της τοτε καταλαβε πραγματικα τι αξιζε ο αλεξανδρος αλλα δεν ηθελε με τιποτα να το παραδεχτει...
Αχινέ καλησπέρα!
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Αλαφροϊσκιωτο. Νομίζω ότι και εσύ μέσα σου ξέρεις πώς έχουν στην πραγματικότητα τα πράγματα. Φαίνεσαι έξυπνη γυναίκα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχει μεγάλο πάθος στη σχέση σας αλλά και δέσιμο που οφείλεται στην ερωτική χημεία και στις στιγμές που έχετε περάσει μαζί.
Όμως, δεν πρέπει να μπερδεύεσαι. Δεν σου δίνει τίποτα παραπάνω για να πεις ότι θα το προσπαθήσεις περισσότερο, ελπίζοντας ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον αυτή η φλου κατάσταση θα οδηγήσει σε σχέση και σε πραγματικό συναίσθημα. Ήδη έχει ξεφύγει η κατάσταση....με το τρίο κτλ ΟΚ, είμαι της άποψης ότι στο κρεββάτι όλα επιτρέπονται αλλά είπαμε... Αν σε έβλεπε "σοβαρά" (δηλ. σαν κοπέλα του) θα φοβόταν να στο προτείνει ή θα το σκεφτόταν πολύ από το φόβο μήπως σε χάσει. Μου φαινεται ότι προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Σε καμία περίπτωση μην ενδώσεις, ειδικά αφού δεν είναι κάτι που θες.
Στη θέση σου θα έκανα μία τελευταία συζήτηση όπου θα μιλούσα για τα συναισθήματα μου (για να τα βγάλεις και από μέσα σου να μην καταπιέζεσαι άλλο) να του πεις πώς σε πείραξε η πρόταση κτλ. πες και για τις επιθυμίες σου για τη μεταξύ σας σχέση. Να είσαι ειλικρινής και ο εαυτός σου. Όταν ο άλλος δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε τότε ή το δεχόμαστε και καταπιεζόμαστε χάνοντας μάλιστα και την αυτοεκτίμηση μας, ή απλά φεύγουμε σαν κυρίες.
Η αξιοπρέπεια είναι πολύ σέξυ, ξέρεις.