Originally Posted by
Breath
Οκ noumac, δηλαδή κάτι σαν άλλους εξωγήινους πολιτισμούς και όντα σκέφτεσαι ως δημιουργούς αν καταλαβαίνω καλά. Σεβαστό.
Το σύμπαν είναι ένα μυστήριο και θα συνεχίσει να είναι πάντως, για τα δικά μας ταπεινά ανθρώπινα μυαλά...
Τώρα για την καθαρότητα ή μπαστάρδεμα της φυλής, σίγουρα έχουν γίνει επιμειξίες, πήγαινε πχ σε Κρήτη, Δωδεκάνησα, Επτάνησα και αλλού, παρατήρησε τα πρόσωπα των ανθρώπων και το χρώμα τους και τα λέμε. Δε νομίζω ότι υποβιβάζω τον Έλληνα ή την Ελλάδα επειδή αναφέρω ότι στους αιώνες μπορεί να γίναν και κάποιες επιμειξίες από διάφορα φύλα. Η Ελλάδα κρατήθηκε ζωντανή για άλλους λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με την καθαρότητα του DNA των Ελλήνων σε σχέση με τους αρχαίους.
Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το χρώμα των ματιών μας, των μαλλιών και του δέρματός μας ή το ανάστημά μας. (έτσι να αναφέρω ότι τυχαίνει να ξέρω ένα παιδί που είναι μισός Αφρικανός, μισός Έλληνας, γεννήθηκε και έζησε εδώ μόνο και Έλληνας αισθάνεται και είναι, εργάζεται εδώ και είναι ένας πολύ ευσυνείδητος άνθρωπος, αγαπά την Ελλάδα πολύ, τη χώρα του, εσύ δηλαδή αυτόν δεν θα τον αποδεχόσουν ως Έλληνα??)
Εγώ σκέφτομαι τη σημασία της ελληνικής γλώσσας ας πούμε και άλλων αξιών.
Για τη θρησκεία δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάντως. Ότι είχα να πω το είπα. Μόνο αυτό το εσείς και εμείς που λες, εμένα δεν μου αρέσει, ποιοί είναι οι εσείς και ποιοί οι εμείς... Καλά λέει η mnimonio, μήπως πρέπει να χωριστούμε και σε ομάδες, παρατάξεις και να μονομαχούμε με δόρια, ξίφη και λάβαρα? Αυτοί οι διχασμοί είναι που κάνουν στους Έλληνες, στην Ελλάδα κακό, οι ανταγωνισμοί, οι εμφύλιες διαμάχες και τελικά ποιος θα παραβγεί τον άλλον είναι το ζητούμενο?... Η διχόνοια των ανθρώπων ποτέ δεν οδηγεί σε κάτι καλό. Ας μη συμφωνούμε σε όλα, αλλά ας υπάρχει σεβασμός, τίποτε άλλο δεν έχω να πω. Πάω να ποστάρω τραγουδάκι.