"Όχι στην απελπισία, η ζωή είναι ανυπόφορη μόνο για τους δυσσεβείς" - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 111
    Banned
    Οι Εβραιοι δεν πιστευουν στον Χριστο , δεν τον πιστεψαν ποτε , τον σταυρωσαν και ακομα τον σταυρωνουν.. Οποτε καμια σχεση φιλε noumac ! Oσο για την καθαροτητα της φυλης μας , δυστυχως εχει υποστει αλλοιωσεις , 400 χρονια σκλαβια ειχαμε φιλε μου.. Τωρα οσο για τον Σωκρατη θα επαναλαβω και εδω , οτι ειχε μιλησει για τον εναν θεο και οχι για τους 12 .

Banned
    τι λετε ωρε.. διαβαστε λιγο.. λετε καμια σχεση αλλα ασπαζοντε οι χριστιανοι ολη την εβραικη μυθολογια σαν θεοπνευστη... την καναν και βιβλιο μαλιστα και το φιλανε που και που...
    οι εβραιοι δεν αποδεχοντε τον Ιησου σαν μεσσια γιατι απλα δεν ειχε ολες τις απαιτησεις που γραφει το ταλμουδ για τον δηθεν μεσσια και για αυτόν τον φαγαν...

αν δεν κανω λαθος επι τουρκοκρατιας αν τουρκος αφηνε εγγυο ελληνιδα οι τουρκοι την εσφαζαν!!! και ξαναλεω... αν μοιαζεις με τουρκο πρόβλημα σου εμεις μοιαζουμε με ελληνες

ο σωκρατης μιλησε για το δαιμονιο του και το 12θεο δεν υπηρξε ποτε οπως το σερβιρουν είναι προπαγανδα του εβραιοχριστιανισμου για να απαξιωσει την παλια κοσμοθεαση των ελληνων

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τι λετε ωρε.. διαβαστε λιγο.. λετε καμια σχεση αλλα ασπαζοντε οι χριστιανοι ολη την εβραικη μυθολογια σαν θεοπνευστη... την καναν και βιβλιο μαλιστα και το φιλανε που και που...
    οι εβραιοι δεν αποδεχοντε τον Ιησου σαν μεσσια γιατι απλα δεν ειχε ολες τις απαιτησεις που γραφει το ταλμουδ για τον δηθεν μεσσια και για αυτόν τον φαγαν...

αν δεν κανω λαθος επι τουρκοκρατιας αν τουρκος αφηνε εγγυο ελληνιδα οι τουρκοι την εσφαζαν!!! και ξαναλεω... αν μοιαζεις με τουρκο πρόβλημα σου εμεις μοιαζουμε με ελληνες

ο σωκρατης μιλησε για το δαιμονιο του και το 12θεο δεν υπηρξε ποτε οπως το σερβιρουν είναι προπαγανδα του εβραιοχριστιανισμου για να απαξιωσει την παλια κοσμοθεαση των ελληνων
    Δεν θα διαφωνησω στο οτι η ορθοδοξια εχει φαει πολυ Εβραικη προπαγανδα .. Για πολλους λογους!! Και ο Πλατωνας επισης μιλησε για τον ερχομο του Χριστου.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Και ο Πλατωνας επισης μιλησε για τον ερχομο του Χριστου.
    εεε δεν το ξερω αυτό σε ποιο σημειο? μπορεις να το φερεις σαν απόσπασμα?

ο πλατωνας εχει πει πολλα αν τον θεωρήσουμε εγκυρο θα πρεπε να τα θεωρήσουμε όλα..

επισης κατά την καταστροφή της ελληνικης γραμματειας από τους χριστιανους κρατησαν μονο ότι τους συμφερει τα περισσοτερα χαθηκαν για παντα

Banned
    Πλατωνος πολιτεια..

«γυμνωτέος δη πάντων πλην δικαιοσύνης… μηδέ γαρ αδικών, δόξαν εχέτω την μεγίστην αδικίας, ίνα η βεβασανισμένος εις δικαιοσύνην… αλλ’ ίτω αμετάστατος μέχρι θανάτου, δοκών μεν είναι άδικος δια βίου, ων δε δίκαιος… Ούτω διακείμενος ο δίκαιος μαστιγώσεται, στρεβλώσεται, δεδήσεται, εκκαυθήσεται τωφθαλμώ, τελευτών πάντα κακά παθών ανασχινδυλευθήσεται».

Banned
    Πλατωνος πολιτεια..

«γυμνωτέος δη πάντων πλην δικαιοσύνης… μηδέ γαρ αδικών, δόξαν εχέτω την μεγίστην αδικίας, ίνα η βεβασανισμένος εις δικαιοσύνην… αλλ’ ίτω αμετάστατος μέχρι θανάτου, δοκών μεν είναι άδικος δια βίου, ων δε δίκαιος… Ούτω διακείμενος ο δίκαιος μαστιγώσεται, στρεβλώσεται, δεδήσεται, εκκαυθήσεται τωφθαλμώ, τελευτών πάντα κακά παθών ανασχινδυλευθήσεται».
    ελα και αυτό το απόσπασμα οι χριστιανοι λενε ότι αναφέρεται στο ερχομο καποιου θεανθρωπου?? ωιμεεε... ειμαστε αξιοι της τυχης μας

Banned
    Τελος παντων δεν εχει και νοημα.. Οταν συμμετεχω σε τετοια θεματα αισθανομαι σαν οπαδος μιας ομαδας . Απλα καλο ειναι να μην τα κανουμε ολα σουπα στο μυαλο μας τυπου "εβραιοχριστιανισμος" και τα περι Αρχαιας Ελλαδας. Βεβαια τα λιγα που γνωριζω λεω και αυτα μονο , δεν ειμαι καθηγητρια ουτε κανενα μυαλο μεγαλο . Ουτε και θεωρω οτι πρεπει κανεις να προσπαθει να εξηγησει ή να πεισει για την αληθεια.. Αυτη ή την νιωθεις και την δεχεσαι δεν εχει αλλη πλευρα. Εξαλλου στην ζωη μας δεν λειτουργουμε βασει αποδειξεων παντα αλλα βασει πιστης .

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    Γεια σου BREATH βασικα δεν επιτηθομαι αμυνομαι.. όταν καποιος με λεει ουτε λιγο ουτε πολύ μπασταρδεμενη ρατσα εχω κάθε δικαιωμα να αμυνθώ... αν διαβασες παραπανω μελετες δειχουν ότι ειμαστε ένα μεγαλο ποσοστο απόγονοι των παλιων... λεω τα ιδια και τα ιδια κατά την δικια σου σκοπια γιατι ακουγοντε τα ιδια και τα ιδια...
    Οποτε ξα΄να επαναλαμβανομαι για άλλη μια φορα αν εσεις μοιαζετε με σαρακηνους, ασιατες, και σλαβους δικο σας θεμα εμεις μοιαζουμε και λεμε και νοιωθουμε ελληνες!

οσο αφορα τον ορο εβραιοχριστιανισμο... αν μελετήσεις καλα θα δεις ότι και οι 2 μεγαλες θρησκείες είναι εβραιογενεις και αν μελετήσεις ακομα πιο πολύ θα δεις ότι ουσιαστικα οι δυο μεγαλες θρησκεις ο χριστιανισμος και ο μουσουλμανισμος είναι κατά βαθος εβραικες αιρεσεις με στοχο να επικρατησει η καθεμια στον χωρο οπου επικρατησε.. αν θες το αναλυουμε παραπερα... και οσο για τον ιησου αν τελικα υπηρξε, ε και και οι ελληνες σκοτωσαν τον σωκρατη!

οσο αφορα το ποιος τιμα την χωρα το εθνος καλυτερα θα λεγα συμφωνω ότι ετσι είναι.. και σιγουρα δεν βοηθαει να λενε καποιοι ότι ειμαστε μπασταρδεμένη ρατσα...

Τωρα στο θεμα της ευφιους παρέμβασης ξανααναφερθηκα σε ερωτηση σου, για να γινω πιο συγκεκριμενος... Ο ανθρωπος ο homo sapiens είναι νεουδι πανω στην γη.. και όμως εφτασε να επεμβαινει γεννετικα στο dna...είμαι φαν της αποψης.. και λεω φαν και όχι πιστευω γιατι δεν μπορει να αποδειχτεί τουλάχιστον με αυτά που μας αφηνουν να ξερουμε, ότι οι ''ΘΕΟΙ'' ολων των αρχαιων πολιτισμων δεν ηταν και τοσο θεοι αλλα οντότητες αλλων αναπτυγμένων πολιτισμων που ''εσπειραν'' ή ''τροποποιησαν'' την ανθρωπινη ζωη στη γη!! ακούγεται λιγο κουφο αλλα πολύ πιο λογικο από έναν επουρανιο μπαμπα δημιουργο των παντων και αν ρωτήσεις ποιος δημιουργησε αυτους θα σου πω ΔΕΝ ξερω αλλα το βρισκω απιθανο να μιλαμε για τον παιδοκτονο θεο των εβραιοχριστιανων...

τωρα να δεις πως που μπλέξαμε και αυτό το θεμα των ''ΑΛΛΩΝ'' πολιτισμων ποσο ατελειωτο μπορει να γινει χα:p
    Οκ noumac, δηλαδή κάτι σαν άλλους εξωγήινους πολιτισμούς και όντα σκέφτεσαι ως δημιουργούς αν καταλαβαίνω καλά. Σεβαστό.
    Το σύμπαν είναι ένα μυστήριο και θα συνεχίσει να είναι πάντως, για τα δικά μας ταπεινά ανθρώπινα μυαλά...
    Τώρα για την καθαρότητα ή μπαστάρδεμα της φυλής, σίγουρα έχουν γίνει επιμειξίες, πήγαινε πχ σε Κρήτη, Δωδεκάνησα, Επτάνησα και αλλού, παρατήρησε τα πρόσωπα των ανθρώπων και το χρώμα τους και τα λέμε. Δε νομίζω ότι υποβιβάζω τον Έλληνα ή την Ελλάδα επειδή αναφέρω ότι στους αιώνες μπορεί να γίναν και κάποιες επιμειξίες από διάφορα φύλα. Η Ελλάδα κρατήθηκε ζωντανή για άλλους λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με την καθαρότητα του DNA των Ελλήνων σε σχέση με τους αρχαίους.
    Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το χρώμα των ματιών μας, των μαλλιών και του δέρματός μας ή το ανάστημά μας. (έτσι να αναφέρω ότι τυχαίνει να ξέρω ένα παιδί που είναι μισός Αφρικανός, μισός Έλληνας, γεννήθηκε και έζησε εδώ μόνο και Έλληνας αισθάνεται και είναι, εργάζεται εδώ και είναι ένας πολύ ευσυνείδητος άνθρωπος, αγαπά την Ελλάδα πολύ, τη χώρα του, εσύ δηλαδή αυτόν δεν θα τον αποδεχόσουν ως Έλληνα??)
    Εγώ σκέφτομαι τη σημασία της ελληνικής γλώσσας ας πούμε και άλλων αξιών.
    Για τη θρησκεία δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάντως. Ότι είχα να πω το είπα. Μόνο αυτό το εσείς και εμείς που λες, εμένα δεν μου αρέσει, ποιοί είναι οι εσείς και ποιοί οι εμείς... Καλά λέει η mnimonio, μήπως πρέπει να χωριστούμε και σε ομάδες, παρατάξεις και να μονομαχούμε με δόρια, ξίφη και λάβαρα? Αυτοί οι διχασμοί είναι που κάνουν στους Έλληνες, στην Ελλάδα κακό, οι ανταγωνισμοί, οι εμφύλιες διαμάχες και τελικά ποιος θα παραβγεί τον άλλον είναι το ζητούμενο?... Η διχόνοια των ανθρώπων ποτέ δεν οδηγεί σε κάτι καλό. Ας μη συμφωνούμε σε όλα, αλλά ας υπάρχει σεβασμός, τίποτε άλλο δεν έχω να πω. Πάω να ποστάρω τραγουδάκι.

Banned
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Οκ noumac, δηλαδή κάτι σαν άλλους εξωγήινους πολιτισμούς και όντα σκέφτεσαι ως δημιουργούς αν καταλαβαίνω καλά. Σεβαστό.
    Το σύμπαν είναι ένα μυστήριο και θα συνεχίσει να είναι πάντως, για τα δικά μας ταπεινά ανθρώπινα μυαλά...
    Τώρα για την καθαρότητα ή μπαστάρδεμα της φυλής, σίγουρα έχουν γίνει επιμειξίες, πήγαινε πχ σε Κρήτη, Δωδεκάνησα, Επτάνησα και αλλού, παρατήρησε τα πρόσωπα των ανθρώπων και το χρώμα τους και τα λέμε. Δε νομίζω ότι υποβιβάζω τον Έλληνα ή την Ελλάδα επειδή αναφέρω ότι στους αιώνες μπορεί να γίναν και κάποιες επιμειξίες από διάφορα φύλα. Η Ελλάδα κρατήθηκε ζωντανή για άλλους λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με την καθαρότητα του DNA των Ελλήνων σε σχέση με τους αρχαίους.
    Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το χρώμα των ματιών μας, των μαλλιών και του δέρματός μας ή το ανάστημά μας. (έτσι να αναφέρω ότι τυχαίνει να ξέρω ένα παιδί που είναι μισός Αφρικανός, μισός Έλληνας, γεννήθηκε και έζησε εδώ μόνο και Έλληνας αισθάνεται και είναι, εργάζεται εδώ και είναι ένας πολύ ευσυνείδητος άνθρωπος, αγαπά την Ελλάδα πολύ, τη χώρα του, εσύ δηλαδή αυτόν δεν θα τον αποδεχόσουν ως Έλληνα??)
    Για τη θρησκεία δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάντως. Ότι είχα να πω το είπα. Μόνο αυτό το εσείς και εμείς που λες, εμένα δεν μου αρέσει, ποιοί είναι οι εσείς και ποιοί οι εμείς... Καλά λέει η mnimonio, μήπως πρέπει να χωριστούμε και σε ομάδες, παρατάξεις και να μονομαχούμε με δόρια, ξίφη και λάβαρα? Αυτοί οι διχασμοί είναι που κάνουν στους Έλληνες, στην Ελλάδα κακό, οι ανταγωνισμοί, οι εμφύλιες διαμάχες και τελικά ποιος θα παραβγεί τον άλλον είναι το ζητούμενο?... Η διχόνοια των ανθρώπων ποτέ δεν οδηγεί σε κάτι καλό. Ας μη συμφωνούμε σε όλα, αλλά ας υπάρχει σεβασμός, τίποτε άλλο δεν έχω να πω. Πάω να ποστάρω τραγουδάκι.
    Επειδη στα θεματα της θρησκειας με καλυψες , εγω θα σου πω μονο το εξης στο θεμα που αναφερεις περι του μεταναστευτικου.. Οποιος σεβεται και αγαπα την χωρα που τον φιλοξενει καλως να ειναι εδω.. Αν καποιοι που μεγαλωσαν εδω νιωθουν Ελληνες , τιμη μας θα σου πω . Ομως δεν δυναται να ερχονται εδω ολες οι φυλες αλογιστα (προσεξε με δεν το λεω ρατσιστικα) ανευ ελεγχου και οι μισοι να απαιτουν ιθαγενεια.. Αυτο περα απο εθνικη θανατωση , που δεν αξιζει σε κανενα εθνος , οχι μονο στην ελλαδα..ειναι και κοινωνικη με οικονομικα οφελη για τους 'μεγαλους" . Ελπιζω να με καταλαβες και να μην μου κολλησεις την ταμπελα του φασιστα.

Banned
    Επειδη στα θεματα της θρησκειας με καλυψες , εγω θα σου πω μονο το εξης στο θεμα που αναφερεις περι του μεταναστευτικου.. Οποιος σεβεται και αγαπα την χωρα που τον φιλοξενει καλως να ειναι εδω.. Αν καποιοι που μεγαλωσαν εδω νιωθουν Ελληνες , τιμη μας θα σου πω . Ομως δεν δυναται να ερχονται εδω ολες οι φυλες αλογιστα (προσεξε με δεν το λεω ρατσιστικα) ανευ ελεγχου και οι μισοι να απαιτουν ιθαγενεια.. Αυτο περα απο εθνικη θανατωση , που δεν αξιζει σε κανενα εθνος , οχι μονο στην ελλαδα..ειναι και κοινωνικη με οικονομικα οφελη για τους 'μεγαλους" . Ελπιζω να με καταλαβες και να μην μου κολλησεις την ταμπελα του φασιστα.
    Βασικά το παράδειγμά μου δεν αφορούσε το μεταναστευτικό (άλλο ένα θέμα να αναπτύξουμε, πόσα έχουμε θέσει επί τάπητος?... χα χα) αλλά σε μια περίπτωση συγκεκριμένου ανθρώπου που είχα στο μυαλό μου που θα έλεγα είναι πιο Έλληνας και από τους "καθαρόαιμους" Έλληνες. Καταλαβαίνω το θέμα που έθεσες και εννοείται ότι δεν θα συμφωνούσα να παίρνει ιθαγένεια οποιοσδήποτε ξένος, με ευκολία και αλόγιστα. Και φυσικά δεν θα σου κολλήσω ταμπέλα τέτοια, γενικά είμαι κατά των ταμπελών! Μόνο σε κάτι επαρχιακούς δρόμους της Ελλάδας τις κρίνω απαραίτητες...

Banned
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Ο Ελληνισμος ανέκαθεν ηταν διεθνης δεν ειχε σύνορα, όπως ειπα και πριν το θεμα είναι να νοιωθεις ελληνας η τουλάχιστον φιλλεληνας... τωρα για το ποιος είναι ελληνας ιθαγενης και ποιος υπηκοος είναι μεγαλη κουβεντα.... πχ εχω δεύτερης και τριτης γενιας ξαδέλφια που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν στην γερμανια αυτοι δεν θα γινουν ποτε γερμανοι ιθαγενεις θα ναι παντα ελληνες... όπως και οι ξενοι που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν στην ελλαδα δεν θα γινουν ποτε ελληνες ιθαγενείς ακομα και αν οι νομοι τους αφηνουν να την εχουν... θα είναι παντα τιμη μας βεβαια που ζουν μαζι μας και δεχτηκαν την ελληνικη παιδεια... αυτή είναι η δικη μου αποψη...

Τωρα για την θρησκεια περαθετω τα λογια του Αδαμαντιου κοραη
    «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν»

Senior Member
    o Χριστιανισμος, παλια που δεν υπηρχαν τα ψυχοφαρμακα ειναι ενα συστημα για να καθαριζει - αγιαζει (καθαρος=αγιος) η ψυχη του ανθρωπου.

Οπως ο μυθος του Ηρακλη, δυο δρομοι υπαρχουν στη ζωη. Ο Δεξιος της αρετης και ο αριστερος της κακιας.

Με το χριστιανισμο ερχεται η καθαρση με ορισμενες πρακτικες οπως νηστεια,προσευχη κλπ. και αμα τηρεις τις εντολες του Χριστου.

Αυτο ειναι ολο.

Για να αντιμετωπισεις τους εσωτερικους δαιμονες σου δηλαδη..

Ο Χριστος μας εδειξε το δρομο και ειπε οποιος θελει μονο να με ακολουθησει.

Δεν επεβαλλε καμια θρησκεια, αυτα τα κανανε ρωμαιοι αυτοκρατορες..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    μην σκατε ρε παιδια, ελευθερη χωρα ειμαστε, οποιος θελει πιστευει οποιος θελει δεν πιστευει κ θεοποιει την επιστημη κ τον ανθρωπινο εγκεφαλο, προσωπικα πιστευω σε μια ανωτερη υπαρξη γιατι μου φενονται υπερβολικα καλα κουρδισμενα ολα στη φυση κ στο συμπαν για να γινανε Random, ο χριστος απο την αλλη σιγουρα κατ εμε ειχε κατι θεικο και ειπε πολυ ομορφα πραματα για αγαπη και κατανοηση στον διπλανο μας, τι πιο καλο δλδ? να εισαι αθεος και να πατας επι πτωματων? η πιστη στο θεο ΜΟΝΟ καλο κανει, προσεξτε με ομως, η πιστη...οχι η θρησκοληψια

Banned
    οι θρησκείες είναι αρρωστια και οι θρησκολητποι βαρια αρρωστοι... όπως οι σχιζοφρενεις σε ενεργο ψυχωση.... αντε πες τους ότι εχουν πρόβλημα, θα σε παρουν με τις πετρες. :p .

Φυσικα ελευθερη χωρα ειμαστε ακομα ο καθεις όπως τον βολευει

Η πίστη στο Θεό συστήνεται ως θεραπευτικό μέσο, την παραδέχονται δηλαδή ακόμα και γιατροί που δεν θρησκεύουν.
    Κάποιος που έχει ακλόνητη πίστη στο Θεό δεν οδηγείτε τόσο εύκολα στη σχιζοφρένεια και στη ψύχωση. Η πίστη αυτή δρα αποτρεπτικά στην απελπισία.

Όλα αυτά τα αρνητικά που γράφονται, έστω κι αν αποτελούν καποτε ιστορικές αλήθειες, δεν αποδίδονται από κανέναν, επειδή δεν αφορούν, στον ίδιο το Χριστό, στη ζωή και τη διδασκαλία του. Ελέγξτε αν αυτοί που επεδόθηκαν μετα τον Χριστό υπό το όνομα του σε αποκλίνουσες συμπεριφορές (διωγμούς, εγκλήματα, διαφθορα κλπ κλπ), αν τα έργα τους αυτά, ακόμα και η ίδια τους η ζωή, είχαν οποιαδήποτε σχέση με τον Χριστό και τη διδασκαλία του. Εκεί θα βρείτε το λάθος και εκεί το σωστό δρόμο στη ζωή. Άμα κάνετε αυτή τη διάκριση δηλαδή.
    γιάννης

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast