Originally Posted by
kutchunie
Το θέμα καθαριότητα και υγεία είναι βασικό ρε κορίτσια, μη τρελαθούμε. Αν καποιος ειναι αναισθητος και δε νοιαζεται για ένα βρεφος, αυτός έχει το πρόβλημα. Είναι πολύ επικύνδινος ο πυρετος και οι λοιμώξεις στα βρέφοι. Ανθρωπος με συναισθηματα και αναγκες είναι και το παιδι. Οφείλεις να το προστατεύσεις και μέσω της υγιεινής, αλλά πολύ περισσότερο, απο βλαμμένους ανθρώπους, αποκλείοντας κάθε δικό σου δικαίωμα στη "ντροπη" να προσβάλεις γνωστο ή καλεσμένο. Δεν είπαμε να πάει φανταρος ο αλλος και να τον ντυνεις, αυτο είναι άρρωστο και επιπλέον η υπερπροστατευτικότητα ευνουχίζει απο μια ηλικία και μετά, αλλά οφείλεις να προστατευσεις το μωράκι σου με κάθε τρόπο. Αν κάποιος έχει ανησυχίες για την υπερβολική αποστήρωση, μπορεί να συμβουλευτεί τον παιδίατρο. Ασε που μεσω του θυλασμου, όταν μπορει να γίνει, το παιδι αποκτά αντισωματα.
Εγώ γι αυτό τρελαίνομαι που έχω δυσθυμία, γιατί δεν θέλω να το στρεσάρω το έμβρυο. Δεν επέλεξε αυτό να έρθει στον κόσμο, οπότε οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να έχει ότι καλύτερο μπορεί.