Results 91 to 105 of 140
-
21-12-2015, 16:41 #91
Κουτσουνι μου, να σου πω κατι ? Λογικο ειναι να εχεις και δυσθυμια, το παιδακι οταν θα μεγαλωσει θα νιωθει χαρα θα νιωθει και λυπη. Εισαι ομως συνειδητοποιημενη γυναικα και πιστευω πως θα εισαι παρα πολυ στοργικη μανουλα. Τα παιδια πιο πολυ θελουν ασφαλεια- σταθεροτητα- στοργη. Εγω θα σε στηριζω γιατι καταλαβαινω τους ενδοιασμους σου, επειδη εχω βρεθει σε περιβαλλον με παιδια, δεν θα το αναλυσω δημοσια, ειδα οτι η κακοποιηση που δεχθηκα μου λειτουργει στο αναποδο, βλεπω στα προσωπα παιδιων κατα καποιο τροπο τη δικη μου εμπειρια, ακομα και αν εχω φτασει σε βαθμο βρασμου-θυμου το πιο ακραιο που εχω κανει ειναι να πιασω αυτι--- ουτε καν να το τραβηξω--- με το που το επιασα φρικαρα και ειπα ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ????
Οπως εγραψε και η ρεα μπορουμε να γινουμε πολυ καλυτερες απο αυτο που εισπραξαμε !!!"Make sure your worst enemy isn't you"
- 21-12-2015, 16:49 #92
Και καλά κανεις και καθαρίζεις καλά constantly. έχεις ρινίτιδα και αν ζεις σε περιβάλλον με αλλεργιογόνα, όπως η σκόνη, μπορεί να περάσει απο το ανωτερο αναπνευστικό στο κατώτερο.
Οταν πέρασα πριν 10 χρόνια περίπου το πιο εντονο καταθλιπτικό επεισόδιο, με "τιμωρούσα" αμελώντας την προσωπική μου υγιεινή και πραγματικά πιστεύω πως το αντιθετο της καθαριότητας είναι το "άρρωστο"
Επίσης, η φύση είναι σοφή. Ακόμα και σε εντελως αποστηρωμένο περιβάλλον να μεγαλώνει ενα μωράκι, θα αποκτήσει αντισωματα, μεσω του θυλασμού ας πούμε. Αν είναι να εκθέσεις το παιδί σε κινδύνους λοιμώξεων και πυρετού όταν ακόμα είναι μωρακι, τότε ρε παιδια πως το προσέχεις ακριβώς?? Απλώς του αλλάζεις πάνες; Πιστεύω πως όταν ξέρεις να αγαπάς και να σέβεσαι, η προστασία του άλλου είναι έκφραση τρυφερότητας και αγάπης, όχι προβολή απωθημένων. Θα γίνω υπερπροστατευτική μάνα και θα επιτρέψω με μεγάλη χαρά την "χρησημοποίηση" μου απο το παιδί μου και για την σωστή βιολογική του ανάπτυξη και για την νοητική και αν χρειαστει θα πάρω και συμβουλές και είμαι περήφανη για τις προθέσεις μου
21-12-2015, 16:49 #93
21-12-2015, 16:52 #94
ε ναι μην νομιζεις οτι ολοι εχουν την ευαισθησία και την λογική σου κουτς .. αν χρειαστει σε κανενα μοσχαρι να γινεις κακια ...θα γινεις κακια !! τοσο απλο. τωρα για την δυσθυμία, καταλαβαινω την ανησυχία σου...αλλα μηπως αυτη η ενοχικη σταση τα κανει χειροτερα τα πραγματα αποτι πραγματικα ειναι?
21-12-2015, 16:54 #95
21-12-2015, 16:56 #96
21-12-2015, 17:01 #97
Ρεα, βαζω και αντηλιακη αλλα οχι συχνα γιατι δεν εχω βρει την καταλληλη για το δερμα μου, πω ... ο ηλιος φταιει ? εγω νομιζα η ελλειπης ενυδατωση και το κατσουφιασμα. Της λιρακ το σερουμ βαζω, εχω δει διαφορα σε ενα ποσοστο αλλα θελω κατι καλυτερο. Τη ρυτιδα την απεκτησα το 2014 απο το μειζον επεισοδιο τωρα που το σκεφτομαι....
Κουτσουνι, θα το δεις... ενστικτωδως θα δινεις οτι δεν ελαβες. :D"Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 17:02 #98
Ρέα δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό, αλλά έτσι είμαι σε όλα. Ξεροκέφαλη και μέχρι να βρω τρόπο να λύσω ένα θέμα, τρώγομαι με τα ρούχα μου. Παντως σημερα που ξεφυγα απο τη δουλεια και ειστε κι εσεις και ξεχνιεμαι νοιωθω καλύτερα.
CC εγω ενα σερουμ της κλινικ χρησιμοποιώ αλλά δεν το χω και πολύ με όλα αυτα
21-12-2015, 17:07 #99
Εισαι ικανοποιημενη απο την κλινικ ? γενικως ακουω καλα λογια για τη συγκεκριμενη. Και εγω παρολο που τρεχουν τα ματια κτλ κτλ κ τρεχουν στο υποσυνειδητο μου 1000 με τη κουβεντα ουτε που καταλαβα ποτε πηγε 5.
"Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 17:17 #100
21-12-2015, 17:24 #101
Μερσι, θα κανω αναζητηση, αυτο που σου προτεινε η θεραπευτρια,την εκθεση σταδιακα σε περιβαλλον με παιδια, εμενα 1 μου φερνει στο νου, αν ο ανθρωπος σου εχει αδερφια που εχουν κανει παιδακια τοτε σε καποιες οικογενειακες συγκεντρωσεις θα δεις τον εαυτο σου πως νιωθει.
ή απο καποια φιλη ή φιλο."Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 17:41 #102
Εχουν παιδια μα ειμαστε μακρια, αν και εχει πλάκα όταν βρισκόμαστε με τους πιτσιρικάδες. Δεν ειναι ομως ιδιο το να βλέπεις 1 - 2 ωρες ενα παιδι, απο το να το ζεις. Τεσπα, κατσε να ερθει ο αντρας μου και αντι για καφε σε κανονικο καφέ, θα παρουμε σβαρνα τους παιδοτοπους
21-12-2015, 17:46 #103
Δεν ειναι σκετη γλυκα ? [IMG]http://i64.tinypic.com/10foyuh.jpg[/IMG]
"Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 17:47 #104
Τέλειο! :D
21-12-2015, 21:47 #105
η καθετη ρυτίδα είναι έκφρασης λογικα δημιουργήτε οταν συνοφρυονομαστε...γιαυτο ρωτησα αν ειναι απο το φως του ηλιου ..μπορει να μην ειναι καλά τα γυαλια ηλίου σου να μην σε προστατευουν σωστα και να εχεις μια μονιμη εκφραση συνοφριόματος ή μπορει να μην φοράς καθόλου ή γενικα μπορει να εχεις αυτό το υφος μόνιμο στο προσωπό σου... αρα πρέπει να έχεις τον νου σου να μην εχεις αυτην την εκφραση στο πρόσωπό σου...αφόσον ειναι καινούρια εχει πολλες πιθανότητες να απαλύνει . προτεινω μια κρέμα ημερας με ενα 15ρι αντηλιακη προστασία για τωρα, 30ρι για τις πιο θερμες μερες και 50ρι για το καλοκαιρι ..αν θες μπορεις να πάρεις μια cc cream που έχουν και χρωμα για να το χρησιμοποιείς σαν βαση για το μακιγιαζ σου ή απλα να την φορας και να εχεις ενα απαλο υγηες ομοιομορφο χρωμα στο πρόσωπο σου.15- 20 λεπτα πριν απο την κρέμα ημερας να εχεις φορεσει την κρεμα ματιων σου και να την περνας απο εκεινο το σημείο ταμποναριστα .
στο βαψιμο σου - οταν βαφεσαι- δωσε ενταση στα φρυδια και κανε ενα highligt στο κεντρο του μετωπου σου ξεκινωντας απο αναμεσα στα φρυδια με τις φωτοσκιάσεις μονο εσυ θα την βλέπεις την ρυτιδα και κανενας αλλος.
το βραδυ ενα σερουμ αντιγηρανσης- συσφιξης ..ή μια κρεμα νυχτος- προαιρετικα και τα 2 αναλογα την υφή του σερουμ.., και φυσικα η κρεμα ματιων με τον ιδιο τροπο με την πρωινη διαδικασια σε καθαρό προσωπο και να θυμασαι να περιμενεις κλίγο να απορροφηθει η μια κρεμα πριν βαλεις την αλλη. αν σταματησεις να σφιγγεις το μετωπό σου η ρυτιδα θα μαλακώσει. και φυσικα τακτικος καθαρισμος.
οι κρμες κλινικ ειναι ακριβες .. εγω δεν παιρνω κρεμες που ξεπερνουν το δεκαευρο, για να εχω το περιθώριο να τις αντικαταστησω οταν μοου τελειωνουν ...μονο για την αντηλιακη τα εσκασα και αυτο γιατι κανω λειζερ στο προσωπο.
γενικως κυνηγα τις προσφορες ...απορίες?