Να σαι καλά βρε μπούλετ και στα δικά σου. Να φυγουν ολες σου οι φοβίες
Printable View
δεν νομιζω οτι θα το δουνε ποτε..πως θα ζησουν με τον εαυτο τους μετα απο τετοια λάθη...? ευτυχως εσενα δεν δου ειπε οτι σε μεγαλωσε σαν πριγκηπισσα... εχασα το μυαλο μου εκεινη την ωρα! επρεπε να προφυλαξω τον εαυτο μου απο αυτες τις απαντησεις. λογικα δουλεμενη αντιμετωπιση...μπραβο κοριτσι μου
καλημερα μπουλετ :) πως εισαι εσυ σημερα?
Και οι δικοί μου νομιζαν ότι είναι υπόδειγμα γονιών και ότι ημουν υπερβολική αν έκαναν ψιλολαθάκια!
Ναι, είναι βασικό να προφυλάξεις τον εαυτό σου Ρεα. Πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής. Θα αρχισεις να κερδιζεις τον αυτοσεβασμό σου πίσω αν αρχισεις να το κάνεις. Θα νοιώσεις υπερήφανη που το μπόρεσες. Δεν είναι βέβαια αρκετό, αλλά είναι μια αρχή και μάλιστα σπουδαία το να θέτεις όρια και να τα διεκδικείς υπερασπίζοντας τον εαυτό σου. Με την κατάθλιψη μας θαβουμε κάτω απο ξένα θέλω και προβολές επιθυμιών τρίτων. Με το να διεκδικήσουμε σεβασμό, αρχιζουμε να δίνουμε και χώρο στο εγω μας, ετσι το βλέπω.
Ε να! την επόμενη φορά που θα πάει εκει η κουβέντα, στα περι πριγγίπισας, υπερασπίσου το παιδι που αδικήθηκε κάποτε, βγαλτα απο μέσα σου.
το εχω κανει με φωνες με τσακωμους... τωρα πια πρεπει να απλα να μαθω να ακυρωνω την δυναμη τους πανω μου..η καθημερινη επαφη τα δυσκολευει πολυ τα πραγματα...
αυτό είναι το κλειδί!! να ακυρώνεις τη δύναμη τους πάνω σου. Και ο καλύτερος τρόπος, δεν είναι να τους αναγκάσεις να μην λένε χοντράδες, ποτέ δε θα γίνει αυτό, πάντα χοντράδες θα λένε, είναι να αποδεικνύεις στον εαυτό σου πόσο σημαντική είσαι, με τις επιλογές σου. Γιατί να επιλ΄'εξεις να πιστέψεις την μάνα σου; ενοιωσες εσύ πριγκίπισσα ποτε; Αν ναι, οκ. Αν όχι, γιατί το δέχεσαι; κάτι σα μπουλινγκ είναι αυτό.
Αν δουν 1 2 3 15 φορές ότι δεν "πιάνει" το κολπάκι με την μεταβιβαση ευθύνης, θα πρέπει να σκεφτουν πως θα νοιώσουν ησυχοι οι ίδιοι ή πως δε θα σε χάσουν, αν πραγματικά νοιάζονται. Αυτό είναι ουσιαστική διεκδικηση. Οσο η Ρέα μοιάζει απροστάτευτη, τόσο δεν θα γίνετε καλά και θα αφηνει χώρο για καβάλημα και θα θαβει το εγω της
Ρεα εχεισ ινομυαλγια πλεον θελει αντικαταθλιπτικα κ γιατρο ξεκολα κ πηγαινε
Ινομυαλγια ειναι σκατενια ψυχολογια κουραση αδυναμια ολη μερα κ καθολου υπνοσ
Αλλα οταν λεμε σκατενια ψυχολογια εννουμε σκατενια δεν ειναι καταθλιψη θελει ειδικο αντικαταθλιπτικο κ λιγο περπατημα
Καλα εσυ μη παιρνεισ τιποτα αμα γω γινω καλα με αυτα που πλησιαζω δηλαδη δε θα σ πω τα μυστικα κατσε κ πονα εσυ εγω δεν αντεχω το να καθεσαι να πονασ κ να μην κανεισ τιποτα ειναι πιο σκληρο απο το να πονασ κ να κανεισ βλακειεσ οπωσ εγω τελοσ παντων δικαιωμα σ ειναι κανε οτι θεσ