απο την αρχη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 147
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Kutchunie και εγω δεν εχω λογια! συγχαρητηρια που ξεπερασες ολα αυτα που περασες και ενα μεγαλο μπραβο στον συντροφο σου που σε στηριζει τοσο πολυ!
    Να σαι καλά βρε μπούλετ και στα δικά σου. Να φυγουν ολες σου οι φοβίες

Banned
    δεν νομιζω οτι θα το δουνε ποτε..πως θα ζησουν με τον εαυτο τους μετα απο τετοια λάθη...? ευτυχως εσενα δεν δου ειπε οτι σε μεγαλωσε σαν πριγκηπισσα... εχασα το μυαλο μου εκεινη την ωρα! επρεπε να προφυλαξω τον εαυτο μου απο αυτες τις απαντησεις. λογικα δουλεμενη αντιμετωπιση...μπραβο κοριτσι μου

Banned
    καλημερα μπουλετ πως εισαι εσυ σημερα?

Senior Member
    Και οι δικοί μου νομιζαν ότι είναι υπόδειγμα γονιών και ότι ημουν υπερβολική αν έκαναν ψιλολαθάκια!

Ναι, είναι βασικό να προφυλάξεις τον εαυτό σου Ρεα. Πρέπει να σου γίνει τρόπος ζωής. Θα αρχισεις να κερδιζεις τον αυτοσεβασμό σου πίσω αν αρχισεις να το κάνεις. Θα νοιώσεις υπερήφανη που το μπόρεσες. Δεν είναι βέβαια αρκετό, αλλά είναι μια αρχή και μάλιστα σπουδαία το να θέτεις όρια και να τα διεκδικείς υπερασπίζοντας τον εαυτό σου. Με την κατάθλιψη μας θαβουμε κάτω απο ξένα θέλω και προβολές επιθυμιών τρίτων. Με το να διεκδικήσουμε σεβασμό, αρχιζουμε να δίνουμε και χώρο στο εγω μας, ετσι το βλέπω.

Ε να! την επόμενη φορά που θα πάει εκει η κουβέντα, στα περι πριγγίπισας, υπερασπίσου το παιδι που αδικήθηκε κάποτε, βγαλτα απο μέσα σου.

Banned
    το εχω κανει με φωνες με τσακωμους... τωρα πια πρεπει να απλα να μαθω να ακυρωνω την δυναμη τους πανω μου..η καθημερινη επαφη τα δυσκολευει πολυ τα πραγματα...

Senior Member
    αυτό είναι το κλειδί!! να ακυρώνεις τη δύναμη τους πάνω σου. Και ο καλύτερος τρόπος, δεν είναι να τους αναγκάσεις να μην λένε χοντράδες, ποτέ δε θα γίνει αυτό, πάντα χοντράδες θα λένε, είναι να αποδεικνύεις στον εαυτό σου πόσο σημαντική είσαι, με τις επιλογές σου. Γιατί να επιλ΄'εξεις να πιστέψεις την μάνα σου; ενοιωσες εσύ πριγκίπισσα ποτε; Αν ναι, οκ. Αν όχι, γιατί το δέχεσαι; κάτι σα μπουλινγκ είναι αυτό.

Αν δουν 1 2 3 15 φορές ότι δεν "πιάνει" το κολπάκι με την μεταβιβαση ευθύνης, θα πρέπει να σκεφτουν πως θα νοιώσουν ησυχοι οι ίδιοι ή πως δε θα σε χάσουν, αν πραγματικά νοιάζονται. Αυτό είναι ουσιαστική διεκδικηση. Οσο η Ρέα μοιάζει απροστάτευτη, τόσο δεν θα γίνετε καλά και θα αφηνει χώρο για καβάλημα και θα θαβει το εγω της

Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα μπουλετ πως εισαι εσυ σημερα?
    Καλημερα! καλα ειμαι Ρεα μου.Προσπαθω να μην εχω αγχος και να μην το μεταφερω στην οικογενεια μου.Ενταξει δεν πεταω απο την χαρα μου που θα παω να χειρουργηθω αλλα πρεπει να γινει.

Senior Member
    Ρεα εχεισ ινομυαλγια πλεον θελει αντικαταθλιπτικα κ γιατρο ξεκολα κ πηγαινε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ινομυαλγια ειναι σκατενια ψυχολογια κουραση αδυναμια ολη μερα κ καθολου υπνοσ

Senior Member
    Αλλα οταν λεμε σκατενια ψυχολογια εννουμε σκατενια δεν ειναι καταθλιψη θελει ειδικο αντικαταθλιπτικο κ λιγο περπατημα

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ινομυαλγια ειναι σκατενια ψυχολογια κουραση αδυναμια ολη μερα κ καθολου υπνοσ
    δεν εχω ινομυαλγια, το εψαξα στο δυαδυκτιο δεν ηξερα τι ειναι. μα καλα πως σου ηρθε αυτο?
    δεν χρειαζομαι φαρνακα βρε ελις ουτε βοτανα ουτε βιολογικα οσπρια απο το χωριο... προσπαθησε να καταλάβεις .. ο γαμος μας περναει κριση

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Καλημερα! καλα ειμαι Ρεα μου.Προσπαθω να μην εχω αγχος και να μην το μεταφερω στην οικογενεια μου.Ενταξει δεν πεταω απο την χαρα μου που θα παω να χειρουργηθω αλλα πρεπει να γινει.
    μπραβο μπουλετ! πολυ λογικη αντιμετωπιση... μπραβο κοριτσι μου!!

Quote Originally Posted by rea View Post
    μπραβο μπουλετ! πολυ λογικη αντιμετωπιση... μπραβο κοριτσι μου!!
    Eυχαριστω Ρεα μου βλεπεις ειναι ηδη 6 εκατοστα αν το αφησω στο τελος θα κουβαλαω ενα καρπουζι μεσα μου.Εσυ τι εχεις και δεν εισαι καλα? εσυ Ρεα μου εισαι η ψυχη της παρεας εδω μεσα! τι εγινε?

Senior Member
    Καλα εσυ μη παιρνεισ τιποτα αμα γω γινω καλα με αυτα που πλησιαζω δηλαδη δε θα σ πω τα μυστικα κατσε κ πονα εσυ εγω δεν αντεχω το να καθεσαι να πονασ κ να μην κανεισ τιποτα ειναι πιο σκληρο απο το να πονασ κ να κανεισ βλακειεσ οπωσ εγω τελοσ παντων δικαιωμα σ ειναι κανε οτι θεσ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλα εσυ μη παιρνεισ τιποτα αμα γω γινω καλα με αυτα που πλησιαζω δηλαδη δε θα σ πω τα μυστικα κατσε κ πονα εσυ εγω δεν αντεχω το να καθεσαι να πονασ κ να μην κανεισ τιποτα ειναι πιο σκληρο απο το να πονασ κ να κανεισ βλακειεσ οπωσ εγω τελοσ παντων δικαιωμα σ ειναι κανε οτι θεσ
    σε καταλαβαινω πως θες να βοηθησεις.. εμενα αυτο και μονο μου φτανει ...και το εκτιμω αφανταστα ψυχη μου..

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast