Printable View
Quote: Originally Posted by arntaben Ναι αλλα μια φπρα την βδομαδα αμα το παμε ετσι κι εγω διατροφη κανω καθε βδοαμαδα τρωω σοκολατακι από περπάτημα πως πας κάνεις κανένα τζόκινγκ η όλη μέρα κάψιμο στο πσ
Quote: Originally Posted by giang από περπάτημα πως πας κάνεις κανένα τζόκινγκ η όλη μέρα κάψιμο στο πσ Κρος φιτ ιππασια και τρεξιμο με σκυλο μεχρι και περσυ εκανα στιβο
Quote: Originally Posted by arntaben Λοιπον εγω παω για υπνο γτ με επιασε η κορτιζονη ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΥς ΣΑΣ τα λεμε αυριοοοοο Good night and sweet dreams lady!
Quote: Originally Posted by arntaben Κρος φιτ ιππασια και τρεξιμο με σκυλο μεχρι και περσυ εκανα στιβο φέτες λέμε.....κάποια κιλά είναι κι απ την κορτιζόνη φαντάζομαι
Quote: Originally Posted by giang φέτες λέμε.....κάποια κιλά είναι κι απ την κορτιζόνη φαντάζομαι Μπα απο τα μιλφειγ Και ερωτηση κρισεως μηπως ξερεις γτ εκει που νυσταζω απο το φαρμακω ξαφθικα με πιανει πονοκεφαλος?
Quote: Originally Posted by arntaben Μπα απο τα μιλφειγ Και ερωτηση κρισεως μηπως ξερεις γτ εκει που νυσταζω απο το φαρμακω ξαφθικα με πιανει πονοκεφαλος? ίσως κι ότι κάθεσαι πολλές ώρες στο πσ.... κουράζεσαι και σε πιάνει......έχεις καλή οθόνη....?
Quote: Originally Posted by mnimonio is back 60-62 κιλα ειμαι οκ.. και με λιγο γυμναστικουλα μπορω να γινω αστερι :P Οταν το αποφασισω.. Μνημόνιο,υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε στην συνομιλία μας μέσω πμ.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Μνημόνιο,υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε στην συνομιλία μας μέσω πμ. Τι κακο ειπα το ερμο??
Quote: Originally Posted by mnimonio is back Τι κακο ειπα το ερμο?? Ξανατσέκαρε.Ας μην τα βγάζουμε στην φόρα. Ξέρεις πάντως ότι δεν έχω θέμα μαζί σου.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ξανατσέκαρε.Ας μην τα βγάζουμε στην φόρα. Ξέρεις πάντως ότι δεν έχω θέμα μαζί σου. Πες μου πμ τι σε πειραξε.. δεν βλεπω να σε εχω προσβαλλει καπου ρε συ. Ισα ισα!
Quote: Originally Posted by giang ίσως κι ότι κάθεσαι πολλές ώρες στο πσ.... κουράζεσαι και σε πιάνει......έχεις καλή οθόνη....? Tablet eimai ....και μετα το πονοκεφαλο μου φευγει η νυστα αλλα στειλε πμ απαντηση γτ αυτο κι αν ειναι εκτος θεματος συζητηση
Δελφίνι τι είναι αυτά που κάνεις?Ανοίγεις θέμα και μετά χάνεσαι? Εμφανίσου τώρα!Και άνοιξε και κανά Poll να γίνει τζερτζελές!
Quote: Originally Posted by STAVROS Δελφίνι τι είναι αυτά που κάνεις?Ανοίγεις θέμα και μετά χάνεσαι? Εμφανίσου τώρα!Και άνοιξε και κανά Poll να γίνει τζερτζελές! εμπρηστής βάζει φωτιές κι εξαφανίζετε....χαχαχαχα άμα κάνει και poll να δεις έναν poll που θα πάρουμε όλοι.....
Quote: Originally Posted by giang εμπρηστής βάζει φωτιές κι εξαφανίζετε....χαχαχαχα άμα κάνει και poll να δεις έναν poll που θα πάρουμε όλοι..... Εγω δεν κανω πολ γτ θα πεινασουμε χαχαχα
Quote: Originally Posted by giang εμπρηστής βάζει φωτιές κι εξαφανίζετε....χαχαχαχα άμα κάνει και poll να δεις έναν poll που θα πάρουμε όλοι..... Ναι είδες τι κάνει?Εκμεταλλεύεται την αδυναμία που της έχουμε και μας παίζει! Εγώ πάντως μετά την ανακάλυψη που έκανα από το 2015,θα την λέω Jennifer! Quote: Originally Posted by δελφίνι Θέλω να αλλάξω το ψευδώνυμο μου & να το κάνω Jenifer. Πώς μπορώ να αλλάξω ψευδώνυμο; Ξέρει κανένας παρακαλώ;;