Eννοειται πως πηγαινω σε ψυχιατρο , και αυτο που λεει , κι ειναι προς τιμην του, ειναι οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν εχουν αποτελεσμα στην κτθλψη , παρα μονο σε βαρυτατες περπτωσεις , οποτε οτι καταφερεις ζοριζομενος να ξεκολλησεις /ξεβαλτωσεις , αλλα οσο περνανε τα χρονια , τοσο γινεται και πιο δυσκολο να ξεσυνηθισεις το μεσα , δλδ καπου ' ιδρυματοποιησαι ' ........εχω ξεφυγει απ αυτο το σταδιο , και πιστευω οτι η κτθλψη μου , ειναι καθαρα χημικη , δλδ τα πολλα ζαναξ , σε μακροχρονια χρηση , προκαλουν κτθλψη , μουχει πει φιλη ψυχολογος , οποτε εχω επικεντρωθει στην διακοπη των ζαναξ , πραμα χρονοβορο , μια και ξεκινησα να κοβω απο τα 9 mg/ μερα , τωρα στα 7mg ............παντα ακουω το ενστικτο μου , και οχι τον γιατρο , που λεει να ζοριστω να βγαινω εξω , ποσο να ζοριστεις , μια ,, δυο , τρεις , ε , δεν παει ετσι το πραμα , ας διακοψω τα παλιοζαναξ , και βλεπω .............
ουσιαστικα , δεν παιρνω πλεον αντικατθλιπτικα , παρα σε πολυ μικρες δοσεις , μια και δεν πιστευω πια σε αυτα ......