Ποτε κινδυνευω με εθισμο απο το xanax? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 130
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    μαλιστα..πακετο δλδ...
    κ πως εχει γινει τοσο ανθεκτικη η καταθλιψη σου στα φαρμακα???
    με γιατρο μιλας??γιατι εχει γινει τελος παντων τοσο ανθεκιτκη η καταθλιψη σου?
    Eννοειται πως πηγαινω σε ψυχιατρο , και αυτο που λεει , κι ειναι προς τιμην του, ειναι οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν εχουν αποτελεσμα στην κτθλψη , παρα μονο σε βαρυτατες περπτωσεις , οποτε οτι καταφερεις ζοριζομενος να ξεκολλησεις /ξεβαλτωσεις , αλλα οσο περνανε τα χρονια , τοσο γινεται και πιο δυσκολο να ξεσυνηθισεις το μεσα , δλδ καπου ' ιδρυματοποιησαι ' ........εχω ξεφυγει απ αυτο το σταδιο , και πιστευω οτι η κτθλψη μου , ειναι καθαρα χημικη , δλδ τα πολλα ζαναξ , σε μακροχρονια χρηση , προκαλουν κτθλψη , μουχει πει φιλη ψυχολογος , οποτε εχω επικεντρωθει στην διακοπη των ζαναξ , πραμα χρονοβορο , μια και ξεκινησα να κοβω απο τα 9 mg/ μερα , τωρα στα 7mg ............παντα ακουω το ενστικτο μου , και οχι τον γιατρο , που λεει να ζοριστω να βγαινω εξω , ποσο να ζοριστεις , μια ,, δυο , τρεις , ε , δεν παει ετσι το πραμα , ας διακοψω τα παλιοζαναξ , και βλεπω .............
    ουσιαστικα , δεν παιρνω πλεον αντικατθλιπτικα , παρα σε πολυ μικρες δοσεις , μια και δεν πιστευω πια σε αυτα ......

Senior Member
    ΔΕΝ ξερω ρε μακ...τι ορι τραβας κ συ κ τι πακετο εχεις φαει κ δεν μπορεις να βγαινεις εξω.πλεον ναι σου εχει γινει κ τροπος ζωης ολο αυτο...αλλα ρε πουλακι μου! πως εφτασες να παιρνεις τοσα πολλα ζαναξ???εδω εγω παιρνω 0,5 κ με πιανει υπνηλια...δλδ εσυ πως εφτασες σε αυτο το σημειο?γιατι το αφησες τοσο πολυ να φτασεις εκει?δεν τρομαξες οταν το εκανες?δεν ειπες πουερ στον εαυτο σου..μη παρω αλλο ενα γιατι θα εθιστω ή θα χρειαζομαι πολλα περισσοτερα μετα?

Senior Member
    Μacgyver το γυμναστηριο, η αθληση δεν σε βοηθησε??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κι εγω ειμαι εξαρτημενος απο ζαναξ , παιρνω απο το 2005 , 9 mg /μερα ( εχω αρχισει απο το 2000 ) , αλλα τα μειωσα δυσκολα σχετικα σε 7 , σενα μηνα , καιπαραμενω εκει ........οποτε μην χανεις το κουραγιο σου , αφου τα καταφενω εγω , πουχω παρει συνολικα γυρω στα 35.000 ζαναξ , τα τελευταια 10 χρονια , μπορεις κι εσυ .....σθενος και θεληση χρειαζεται .....
    9 μιλιγκρ.την μερα;;;;; 7 ζαναξ την μερα τωρα;

Senior Member
    Μα εμενα ολοι μου λενε πως τα αντικαταθληπτικα κανουν δουλεια και οχι τα ζαναξ ολοι οι ψυχιατροι ηταν καθετοι σε αυτο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Μα εμενα ολοι μου λενε πως τα αντικαταθληπτικα κανουν δουλεια και οχι τα ζαναξ ολοι οι ψυχιατροι ηταν καθετοι σε αυτο!!

σε μενα το xanax δεν εκανε τιποτα. Μονο με βοηθουσε να κοιμηθω πιο ευκολα και λιγοτερο νευρικα.
    Τη δουλεια που εκαναν τα 2 αντικαταθλιπτικα που παιρνω απο το καλοκαιρι δεν την εκαναν το ζαναξ/διατροφη/γυμναστηριο/ομοιοπαθητικη μαζι.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Σε μενα εχει προσφερει πολλά αλλα ναι οχι σαν το αντικαταθληπτικο μολις το σταμάτησ κατάλαβα τις συνέπειες! Μαρα εχεις παχύνει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Σε μενα εχει προσφερει πολλά αλλα ναι οχι σαν το αντικαταθληπτικο μολις το σταμάτησ κατάλαβα τις συνέπειες! Μαρα εχεις παχύνει;
    εννοεις απο τα αντικαταθλιπτικα? οχι!
    αλλα ειχα παχυνει πολυυυυυυ παλιοτερα, ειχα φτασει τα 75, και τα εχασα με πολυ κοπο και ιδρωτα στο γυμναστηριο, ειχα φτασει στα υπεροχα καταπληκτικα 54 φετος το καλοκαιρι. Πηγα διακοπες ομως, περασα καλα, εφαγα λιγα γλυκα παραπανω, και να τα 3 κιλακια που δεν μπορω να ξεφορτωθω. Οχι οτι εχω προσπαθησει κιολας...
    Πηρα αλλο ενα κιλακι, κερασακι στην τουρτα, 58 ειμαι τωρα.
    Οκ θα τα χασω! Στα 50 θελω να φτασω, αλλα δεν το βλεπω ως τον Ιουνιο.... αν φτασω τα 53-54 και σταθεροποιηθω ευχαριστημενη ειμαι!

Senior Member
    Με τα αντικαταθλιπτικα εχω χαλαρωσει παρα παρα πολυ. Οι ρυθμοι μου εχουν γινει πιο αργοι. Δεν εχω την ενταση που ειχα περσυ, που πηγαινα γυμναστηριο, εκανα 2 προγραμματα και διαδρομο.

Ειναι τελεια φαση για ξεκουραση.
    Ο ψυχ μου ειπε οτι θα μου αυξησει τη δοση στο αντικαταθλιπτικο που ανεβαζει τη νορεπινεφρινη αν το λεω σωστα...

Senior Member
    Εγω πηρα κιλα 3-4 απο την καταθλιψη ημουν πολυ αδυνατη , εχω ορεξη και ο γιατρος μου λεει απο την κακη διαθεση και οχι απο το εφεξορ.

Senior Member
    Αν εχεις χαλαρωσει, νιωθεις καλα, ειναι λογικο να ανοιγει η ορεξη.
    Εγω τρωω λιγο, δεν μπορω πολυ. Προσπαθω να μην τρωω ζυμαρικα και ψωμια, ετσι κι αλλιως εγω μαγειρευω. Με ειχε πιασει ως προσφατα μια τρελα με την υγιεινη διατροφη, ετρωγα καθε μερα λαχανικα, φρουτα, και ολο το πακετο, αλλα τωρα δεν ξερω, χαλαρωσα και βαρεθηκα.... θελω να ξυπνησω το πρωι, να πιω εναν καφε και μετα να φαω πατατακια για μεσημεριανο. Το εκανα μια μερα και το καταευχαριστηθηκα!

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    δυο πραγματα ειναι οι φοβιες των αγωτικων..μηπως τρελλαθουν ή μηπως πεθανουν...αλλοι τα εχουν κ τα δυο..αλλοι μονο το ενα απο τα δυο..διαλεγεις κ παιρνεις φοβια..
    εγω μια ζωη απο μμικρη φοβηθηκα αυτο κ τελος μου μεινε κολλημα.
    δεν φοβαμαι οτι θα πεθανω απο αυτο...πως να πεθανω απο αυτο?πως γινεται? να πεθανει καποιος απο το στρες?κ καρδιακη προσβολη να παθω..μια χαρα...και? τι εγινε? ισα ισα..μπαμ κ κατω κ τελος..λυτρωθηκες.
    ο θανατος ο φυσικος ειναι πολυ πιο ανακουφιστικος απο τον ψυχικο θανατο.
    Προσπάθησε να εκλογικεύσεις τις φοβίες σου. Βάλε αυτά που σκέφτεσαι στις πραγματικές τους διαστάσεις. Βρες τη διαφορά μεταξύ φανταστικού (δλδ του δημιουργήματος της σκέψης) και πραγματικού. Πέρα από τα φάρμακα, αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των κάθε είδους διαστρεβλωμένων σκέψεων. Επίσης το να εκθέτεις τον εαυτό σου στις καταστάσεις που σου προκαλούν φόβο. Ετσι εξοικειώνεσαι με αυτες επειδη τις αντικριζεις πλεον στις πραγματικες τους διαστασεις και αντιλαμβανεσαι το λάθος στη σκέψη. Η αποφυγή τους τρέφει το φόβο και τις διαστρεβλωμένες σκέψεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εννοεις απο τα αντικαταθλιπτικα? οχι!
    αλλα ειχα παχυνει πολυυυυυυ παλιοτερα, ειχα φτασει τα 75, και τα εχασα με πολυ κοπο και ιδρωτα στο γυμναστηριο, ειχα φτασει στα υπεροχα καταπληκτικα 54 φετος το καλοκαιρι. Πηγα διακοπες ομως, περασα καλα, εφαγα λιγα γλυκα παραπανω, και να τα 3 κιλακια που δεν μπορω να ξεφορτωθω. Οχι οτι εχω προσπαθησει κιολας...
    Πηρα αλλο ενα κιλακι, κερασακι στην τουρτα, 58 ειμαι τωρα.
    Οκ θα τα χασω! Στα 50 θελω να φτασω, αλλα δεν το βλεπω ως τον Ιουνιο.... αν φτασω τα 53-54 και σταθεροποιηθω ευχαριστημενη ειμαι!
    Γιατί? Σου προκαλούν (τα φάρμακα) πείνα? ΆΛλωστε μια σύνηθης παρενεργεια τους ειναι αυτή. Ή το φαί σε βοηθα να ξεφυγεις από σκεψεις (και αρα ειναι ασχετο με τα φαρμακα)?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Προσπάθησε να εκλογικεύσεις τις φοβίες σου. Βάλε αυτά που σκέφτεσαι στις πραγματικές τους διαστάσεις. Βρες τη διαφορά μεταξύ φανταστικού (δλδ του δημιουργήματος της σκέψης) και πραγματικού. Πέρα από τα φάρμακα, αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των κάθε είδους διαστρεβλωμένων σκέψεων. Επίσης το να εκθέτεις τον εαυτό σου στις καταστάσεις που σου προκαλούν φόβο. Ετσι εξοικειώνεσαι με αυτες επειδη τις αντικριζεις πλεον στις πραγματικες τους διαστασεις και αντιλαμβανεσαι το λάθος στη σκέψη. Η αποφυγή τους τρέφει το φόβο και τις διαστρεβλωμένες σκέψεις.
    εχεις δικιο, κανω γνωσιακη ψυχοθεραπεια για εκπαιδευση σκεψης...
    απλα ακομα ειναι νωρις εχω παει μονο 3 φορες..κ θα συνεχισω εννοειται..
    επισης ο ψυχιατρος μου που ειναι φιλος μου, με βλεπει στην ψυχιατρικη κλινικη του Ευαγγελισμου κ το γραφειο του ειναι μεσα στην κλινικη κ απεναντι απο τη καφετερια των νοσηλευομενων ανθρωπων που πασχουν απο σχιζο.
    με αφηνει κ περιμενω εκει...κ γω κλανω πανω μου...αλλα ναι εκει καταλαβαινω τη διαφορα που εχω με αυτους τους ανθρωπους..
    οταν ερχεται λοιπον να με παρει( γιατι γυρνοβολαει στα δωματια) με βρισκει σε κατασταση σοκ...
    κ οταν μπαινουμε στο γραφειο του λεω "αχ γιατι μου το κανεις αυτο?" κ μου λεει "επιτηδες! για να δεις πως ειναι αυτο κ να σταματησεις να το φοβασαι"/
    παιδια μιλαμε για τρομερη φοβια ετσι?οχι αστεια!!
    μαλιστα της εχω βγαλει κ ονομα την εχω ονομασει "τρελλοφοβια"...
    αχ..κ τωραπ ου το εγραψα αγχωθηκα.

Senior Member
    μαρα το wellbutrin που παιρνεις προκαλει αδυνατισμα..............τυχερουλ α....χοχοχο
    ladose κ wellbutrin σε κανουν στυλακι!
    εγω παντως δεν εχω παρει ποτε κιλα απο το λαντοζ...μια φορα που πηρα ρεμερον για 1μιση μηνα πηρα 7 κιλα κ μου το σταματησε αμεσως!!!

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast