Originally Posted by
admforall
Κοίτα ότι τα λέει σωστά δεν διαφωνώ.Ομως στην προσπάθεια να σου ανεβάσει το ηθικό θεωρώ ότι σου λέει και κάποιες υπερβολές..πχ όταν παλιότερα είχα δει σε ένα θέμα σου ότι άμα κάνεις γυμναστήριο κτλ θα γίνεις μια 40αρα σαν την χατζηβασιλείου και την μενεγάκη ε εκεί θεωρώ ότι σου χρυσώνει το χάπι...
Αλλά εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω.Σε στεναχωρεί που δεν χάνεις τα κιλά σου αλλά βλέπω να περνάς στο χαλαρό και να γράφεις εδώ μέσα την ενδοοικογενειακή βία που υφίστασαι..πχ έγραψες προχθες νομίζω ότι δεν πήγες γυμναστήριο γιατί ο αδερφός σου σε πλάκωσε στο ξύλο και σου μαύρισε το μάτι και οι γονείς σας δεν τον πρόλαβαν..Συγνώμμη αλλά να λέμε για τα επιπλέον κιλά σου και τον απο 20ετιας γκόμενο τη στιγμή που η καθημερινότητα σου είναι τόσο βάρβαρη και ότι με γυμναστήριο κτλ θα γίνεις η καρακουκλάρα και θα καλοπαντρευτείς,εμένα ως admforall μου φαίνεται αστείο..Αντι να πας να καταγγείλεις τα περιστατικά αυτά σε κάποια δομή για ενδοοικογενειακή βία ή κακοποιημένες γυναίκες,εσένα σε βολεύει να έρχεσαι εδώ στο φόρουμ και να ακούς τον καθένα εδώ μέσα να σου λέει καλά λογάκια και απλά να μην κάνεις τίποτε ουσιαστικό για να αποκτήσεις αρχικά θεμελιώδη ανθρώπινα κατ`εμε δικαιώματα όπως το να μην υφίστασαι βία και μετά να δεις τι θα κάνεις με τα υπόλοιπα θέματα σου..
Εκτός και αν όντως μας δουλεύεις λιγάκι..Δε θα πω ολοκληρωτικά ότι λες ψέμματα,αλλά αυτά με το να τρως τόσα χρόνια ξύλο και να έρχεσαι εδώ και να ρωτάς για τα κιλά και τον 20ετιας γκόμενο μου φαίνονται η κορυφή του βουνού που δε θες με τίποτε να ξεκινήσεις να ανεβαίνεις,προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή και να γευτείς την αίσθηση του να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει..