Η υπερπροσπάθεια είναι το πρόβλημα. Μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι, απλά κάνε το χωρίς να σε νοιάζει. Δεν υπάρχει νόμος ενάντια στην απόρριψη. Το κάνουν θέμα αυτοί που δεν τους αρέσει για να μην δοκιμάζεις ούτε εσύ. Εγώ γουστάρω απόρριψη, δεν με νοιάζει τι λένε οι υπόλοιποι. Πλέον δεν το ορίζω καν σαν απόρριψη. Να ξέρεις πως κανένας που πετυχαίνει στο να προσεγγίζει γυναίκες ή πετυχαίνει γενικά σε κάτι θα σε υποτιμήσει. Πρώτον γιατί και αυτός πέρασε λίγο η πολύ απτο στάδιο σου και δεύτερον επειδή δεν τον ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει αυτούς που είναι στο δικό σου λούκι και τα παράτησαν, θέλουν να τα παρατήσεις και συ, να μην τους θυμίζεις την ανεπάρκεια τους.
Ας υποθέσουμε οτι είμαι για την κοινωνία 6. Θα συναναστρέφομαι με 5-6-7 με τη δική σου λογική. Αν γουστάρω ένα πάμπλουτο μοντέλο με πτυχίο ιατρικής δεν δικαιούμαι? Απλά θα φάω 1000 χυλόπιτες πρώτα. Τέλεια, υπάρχουν ακόμα μερικά δις εκεί έξω. Αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια φυσικά γιαυτό και μακροπρόθεσμα θα μάθεις να μην προσπαθείς. Ακόμα και να τα έχει έχεις με το δεκάρι σου αν πιστεύεις οτι είσαι 6άρι θα έρθει η ώρα που θα κουραστείς απ' την υπερπροσπάθεια ή θα σε παρατήσει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνεις το δεκάρι.
Δες τον τύπο εδώ, ξεκινά από το μηδέν, φτάνει ένα επίπεδο,αλλά και πλέον έχει σταματήσει και τα βίντεο. Δεν τον νοιάζει καν να τραβήξει βίντεο επειδή είναι άτομο που δεν τον απασχολεί πλέον το θέμα.
https://www.youtube.com/user/CupidShmupid/videos
Επίσης μπορείς να διαβάσεις το the game απ' τον Neil Strauss, μπορεί να σε κάνει να δεις από άλλη οπτική.
Αυτά από μένα. Έχω και γω τους δικούς μου δρόμους. Κάποιος μπορεί να μας δείξει ένα δρόμο αλλά πρέπει εμείς να τον περπατήσουμε και στο κάτω κάτω να φτιάξουμε δικό μας.
Constantly curious.. Όντως, τον τελευταίο καιρό άρχισα να ανακαλύπτω αυτόν τον τρόπο σκέψης και με φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία βλέπω φως το τούνελ. Κάτι σαν τον τρόπο του Zen. Do not worry, but If you cant stop worrying, then its ok, worry. But you don't have to worry that you worry that you worry... Ακόμα και που τα συζητάμε, πρέπει και αυτό να σταματήσει κάποια μέρα. Τα λέμε! Καλή τύχη!