Results 91 to 105 of 117
-
19-02-2017, 06:46 #91
- Join Date
- Jan 2017
- Posts
- 104
Η υπερπροσπάθεια είναι το πρόβλημα. Μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι, απλά κάνε το χωρίς να σε νοιάζει. Δεν υπάρχει νόμος ενάντια στην απόρριψη. Το κάνουν θέμα αυτοί που δεν τους αρέσει για να μην δοκιμάζεις ούτε εσύ. Εγώ γουστάρω απόρριψη, δεν με νοιάζει τι λένε οι υπόλοιποι. Πλέον δεν το ορίζω καν σαν απόρριψη. Να ξέρεις πως κανένας που πετυχαίνει στο να προσεγγίζει γυναίκες ή πετυχαίνει γενικά σε κάτι θα σε υποτιμήσει. Πρώτον γιατί και αυτός πέρασε λίγο η πολύ απτο στάδιο σου και δεύτερον επειδή δεν τον ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει αυτούς που είναι στο δικό σου λούκι και τα παράτησαν, θέλουν να τα παρατήσεις και συ, να μην τους θυμίζεις την ανεπάρκεια τους.
Ας υποθέσουμε οτι είμαι για την κοινωνία 6. Θα συναναστρέφομαι με 5-6-7 με τη δική σου λογική. Αν γουστάρω ένα πάμπλουτο μοντέλο με πτυχίο ιατρικής δεν δικαιούμαι? Απλά θα φάω 1000 χυλόπιτες πρώτα. Τέλεια, υπάρχουν ακόμα μερικά δις εκεί έξω. Αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια φυσικά γιαυτό και μακροπρόθεσμα θα μάθεις να μην προσπαθείς. Ακόμα και να τα έχει έχεις με το δεκάρι σου αν πιστεύεις οτι είσαι 6άρι θα έρθει η ώρα που θα κουραστείς απ' την υπερπροσπάθεια ή θα σε παρατήσει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνεις το δεκάρι.
Δες τον τύπο εδώ, ξεκινά από το μηδέν, φτάνει ένα επίπεδο,αλλά και πλέον έχει σταματήσει και τα βίντεο. Δεν τον νοιάζει καν να τραβήξει βίντεο επειδή είναι άτομο που δεν τον απασχολεί πλέον το θέμα.
https://www.youtube.com/user/CupidShmupid/videos
Επίσης μπορείς να διαβάσεις το the game απ' τον Neil Strauss, μπορεί να σε κάνει να δεις από άλλη οπτική.
Αυτά από μένα. Έχω και γω τους δικούς μου δρόμους. Κάποιος μπορεί να μας δείξει ένα δρόμο αλλά πρέπει εμείς να τον περπατήσουμε και στο κάτω κάτω να φτιάξουμε δικό μας.
Constantly curious.. Όντως, τον τελευταίο καιρό άρχισα να ανακαλύπτω αυτόν τον τρόπο σκέψης και με φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία βλέπω φως το τούνελ. Κάτι σαν τον τρόπο του Zen. Do not worry, but If you cant stop worrying, then its ok, worry. But you don't have to worry that you worry that you worry... Ακόμα και που τα συζητάμε, πρέπει και αυτό να σταματήσει κάποια μέρα. Τα λέμε! Καλή τύχη!Last edited by AngelosA; 19-02-2017 at 07:07.
- 19-02-2017, 13:30 #92
- Join Date
- May 2014
- Location
- Chios
- Posts
- 488
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 20-02-2017 at 13:24.
Pionier vsegda gotov!!!
19-02-2017, 16:32 #93
- Join Date
- Dec 2016
- Posts
- 446
Γιατί αυτό το θέμα μου θυμιζει λίγο ορισμένους ανθρώπους που θέλουν να μας πείσουν ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός;
Ομοιάζει και λίγο με συζήτηση μεταξύ πολιτικών. Γνωρίζουν πως ο ένας δεν πρόκειται να πείσει τον άλλο και ο στόχος είναι οι ψηφοφόροι.Last edited by delmem-190819a; 19-02-2017 at 17:05.
20-02-2017, 22:30 #94
- Join Date
- Feb 2017
- Posts
- 95
αυτο θα ισχυε αν ημουν 8/10
ετσι οπως ειμαι τωρα ενα αντικειμενικο 3.5/10 πραγματικα "δεν θα ενοιαζε καμια αν με νοιαζει" και η υπερπροσπαθεια θα ηταν ο μονος τροπος για να καταφερω να τα "εχω" με κατι παραπανω απο ~5/10
και οπως ειπα και απο πανω θα ειναι συμβιβασμος απο μερους της και κατι προσωρινο- θα με παρατησει τη στιγμη που θα της σφυριξει ο μπαρμαν για να κανει το μαγκα στους φιλους του
βλεπω μια που μου αρεσει και καιγονται τα σωθικα μου, σκεφτομαι οτι αν ειχα 10 παραπανω ποντους και μαλλια θα ειχα καποια ελπιδα εστω, τωρα ομως ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα μου πει- και δεν ειναι στο μυαλο μου, ειναι γεγονος, εχει επαναληφθει αρκετες φορες.
και βεβαια "δεν ειναι υποχρεωμενες" να τους αρεσω, φυσικα. ετσι δεν ειμαι και γω υποχρεωμενος να μην κανω αυτο που θα κανω. ειναι μονοδρομος και το σκεφτομαι συνεχεια, μονο αυτη η εκδικηση θα μου δωσει ευχαριστηση
21-02-2017, 00:52 #95
- Join Date
- Jan 2017
- Posts
- 104
15-05-2017, 00:08 #96
- Join Date
- Feb 2017
- Posts
- 95
δυστυχως ακομα εδω ειμαι
εφτασα αρκετες φορες κοντα στην αποπειρα αυτοκτονιας αλλα δυστυχως σωματικα μονο και οχι ψυχικα
υπαρχει ακομα μια μικρη ελπιδα που ξερω οτι ειναι ψευτικη αλλα παρ ολα αυτα δεν με αφηνει να κανω αυτο που πρεπει
εχω φαει πανω απο 10+ ακυρα τους τελευταιους 2 μηνες, φυσικα και ολες ""εχουν σχεση""
15-05-2017, 01:32 #97
- Join Date
- Jun 2016
- Posts
- 2,911
15-05-2017, 01:41 #98
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 1,489
Υπαρχουν και οι ομορφοι που τους προσεχουν και τρωνε συντομα τη μια απορριψη μετα την αλλη. Εκει να δεις πικρα.
Τωρα αν εισαι ρε φιλε παρα πολυ ασχημος τι να σου πω? Πιθανο να εχεις και τα δικια σου.
Παντως ολοι ξερουμε τυπους γυρω μας που εχουν πέραση και οι οποιοι αν δεν ειχαν υψηλη αυτοπεποιθηση και αερα πραγματικά δεν θα τους κοιταζε καμια.
Κατι αλλο κανεις πολυ λαθος εκτος και αν εισαι αποκρουστικα ασχημος ρε παιδι μου.
Επικεντρωσου σε περιβαλλον που γνωριζουν ποιος εισαι. Τωρα στις τουριστριες τι μας λες? Εκει παιζει μονο το σεξ, σαφως και θα απορριψει ψυχρα. Πας και εσυ και χωνεσαι σε παζαρι που παιζει κυριο ρολο η εμφανιση.
Γνωρισε πρωτα γυναικες και μετα χωσου.
Επισης απ οτι καταλαβα εισαι σε ανωριμη ηλικια που περναει πολυ το ομορφο. Μετα αλλαζει το πραγμα
15-05-2017, 02:55 #99
- Join Date
- Feb 2017
- Posts
- 95
15-05-2017, 02:59 #100
- Join Date
- Feb 2017
- Posts
- 95
οντως, σε ~10 χρονια θα εχει περισσοτερη σημασια η οικονομικη μου κατασταση και ισως καταφερω αν εχω βγαλει πολλα λεφτα να "προσελκυσω" καποια που θα εχει βαρεθει να τρωει π*τσες απο ωραιους και αποφασισε οτι ειναι καιρος να κατασταλαξει με καποιον "provider" που δεν θα της λεει κατι σεξουαλικα και θα τον κερατωνει δεξια αριστερα.
νομιζω εδωσα μια παρομοια απαντηση σε ενα παρομοιο ποστ σε μια προηγουμενη σελιδα δε θυμαμαι
15-05-2017, 10:02 #101
- Join Date
- Jun 2016
- Posts
- 2,911
ομοιος ομοιω πελαζει...
οποιος εισαι, τετοια θα προσελκυσεις! = κανονας !!!!!!
Και αν δεν μπορεις να προσφερεις σε μια γυναικα τιποτα αλλο εκτος απο λεφτα, τοτε ναι η προφητεια σου θα εκπληρωθει.
Αρα γιατι δεν προσπαθεις να δουλεψεις οσες δεξιοτητες θεωρεις οτι σου λειπουν? κοινωνικοτητα, να μιλας με χιουμορ, να περνανε καλα οι αλλοι διπλα σου (διοτι αν μυξοκλαιγεσαι ολη την ωρα λογικο ειναι να το βαζουν στα ποδια), να εχεις ενδιαφεροντα, να εισαι ικανος να περνας εσυ καλα και να κανεις τους αλλους να περασουν καλα (μπορεις να καλεσεις 10 φιλους σου σπιτι και να εισαι καλος οικοδεσποτης??) κλπ.....
Ολα οσα λες αυτοεκπληρουμενες προφητειες ειναι, οχι επειδη εισαι ασχημος, αλλα επειδη εισαι τεμπελακος.
Γιατι να προσπαθησεις ενω το παιχνιδι εχει κριθει εκ των προτερων?
Ξερεις ποιον μου θυμιζεις? τον δουλο της ευαγγελικης παραβολης με το ενα ταλαντο. Το εθαψε και εκατσε αδρανης!!!! και κριθηκε ως πονηρος και οκνηρος.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
15-05-2017, 13:42 #102
- Join Date
- Feb 2017
- Posts
- 95
α καλα
οπως ειπα εχω φαει 10+ ακυρα τους τελευταιους δυο μηνες και ολες αυτες οι δεξιοτητες που ειπες θα ειχαν καποια αξια αν το προβλημα μου ηταν η ελλειψη αυτων και ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που καταφερνα να βγω ενα ραντεβου με καποια αντι να τρωω ακυρο αμεσως
για να μην καταφερνω καν να παρω αριθμο/fb ποσο μαλλον να βγω ραντεβου, ΜΑΛΛΟΝ φταιει οτι δεν εχω αρκετα χομπυ και δεν κανω αρκετα τον κλοουν
χαχς ναι. αντε γεια, μην ξανα απαντησεις στο θρεντ μου
15-05-2017, 14:01 #103
- Join Date
- May 2007
- Location
- στη φωλιά μου...
- Posts
- 13,137
15-05-2017, 14:13 #104
- Join Date
- Feb 2017
- Posts
- 95
15-05-2017, 14:17 #105
- Join Date
- May 2007
- Location
- στη φωλιά μου...
- Posts
- 13,137
Similar Threads
-
Ο χρόνος.
By Constantly curious in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 56Last Post: 13-04-2016, 11:06 -
Ένα τέλος δίχως τέλος
By koutavi in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 12Last Post: 02-02-2015, 15:24 -
Τρίτος χρόνος χωρίς φάρμακα
By donald_girl in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 32Last Post: 25-10-2014, 15:53 -
Τελος οριστικο, θελει χρονος η τι αλλο?
By Lakitos in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 25Last Post: 04-08-2013, 20:59 -
χωρις σχεση,χωρις φιλους...
By redrose in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 28Last Post: 10-03-2012, 20:51
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή