Ολα αυτα που ειπα θεωρουντε κλισε και βαρετα και δεν φοβαμαι να πω πως σημερα που τα ξαναδιαβαζω βγαζω το συμπερασμα πως τα παραλεω με τον δικο μου τροπο , ως ενα βαθμο ολοι μας τα εχουμε σκεφτει αλλα δεν βοηθαει.Εκανα μια περιγραφη των πραγματων απο την δικια μου σκοπια χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου,ειναι αστειο κατα εναν περιεργο λογο να γυρζεις γυρο απο αυτην την μαλακια διοτι λογικα δεν εχουνε επαρκη βαση δεν στεκουν οσο στο φαντασμαβορικα συναισθυματα//και θα μπορουσα να σου πω και αλλα μα δεν υπαρχει νοημα ...Ολα ειναι αρκετα απλα, ως δεδομενα αρκει να μπορεις να τα χειριζεσαι ...Καποιος που νιωθει κατωτερος η αδυναμος απενταντη στους αλλους για τους δικους του λογους τις περισσοτερες εισπρατει και την αναλογη συμπεριφορα και αναρωτιεσε,μα καλα τι εχουν παθει, ενω το θεμα ειναι καθαρα με το αν νιωθεις καλα...Ειναι μια, μορφη δυναμης και λειτουργει ως αυρα μεταξυ μας , Ε αυτη η αυρα δεν κοιταει φατσες και κοινωνικα στρωματα.Ο οποιος δηποτε μπορει να νιωσει καλα αρκει να το πιστεψει...Και εδω μπερδευει η εννοια γιατι σημερα το ?πιστεψεις? μπορεις να δηλωνει και καβαλημα.Μιλαω για υγειη σχεση ειλικρινιας του εαυτου σου κατι το οποιο θα ερθει καποια στιγμη κουτσα στραβα και αναποδα εαν το αφησεις στην τυχη του Παρολα αυτα μπορει να συμβει σχετικα γρηγορα εαν το κυνηγας με αποφασιστηκοτητα και θαρρος...Ειναι το πως τα ερμηνευουμε και τι καταστασεις ελκυεις ως ενεργεια απλα σε τετοιες μετατροπες νομιζω χρειαζεται να υπαρχει ενας ειδικος που να μπορει να σε λοckαρει οποτε πας να αλλαξεις συχνοτητα.
Τομέας Ηλεκτρολογίας 1ο ΕΠΑΛ Κυψελης . . .