Results 91 to 105 of 160
-
04-12-2017, 22:19 #91
Ολα αυτα που ειπα θεωρουντε κλισε και βαρετα και δεν φοβαμαι να πω πως σημερα που τα ξαναδιαβαζω βγαζω το συμπερασμα πως τα παραλεω με τον δικο μου τροπο , ως ενα βαθμο ολοι μας τα εχουμε σκεφτει αλλα δεν βοηθαει.Εκανα μια περιγραφη των πραγματων απο την δικια μου σκοπια χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου,ειναι αστειο κατα εναν περιεργο λογο να γυρζεις γυρο απο αυτην την μαλακια διοτι λογικα δεν εχουνε επαρκη βαση δεν στεκουν οσο στο φαντασμαβορικα συναισθυματα//και θα μπορουσα να σου πω και αλλα μα δεν υπαρχει νοημα ...Ολα ειναι αρκετα απλα, ως δεδομενα αρκει να μπορεις να τα χειριζεσαι ...Καποιος που νιωθει κατωτερος η αδυναμος απενταντη στους αλλους για τους δικους του λογους τις περισσοτερες εισπρατει και την αναλογη συμπεριφορα και αναρωτιεσε,μα καλα τι εχουν παθει, ενω το θεμα ειναι καθαρα με το αν νιωθεις καλα...Ειναι μια, μορφη δυναμης και λειτουργει ως αυρα μεταξυ μας , Ε αυτη η αυρα δεν κοιταει φατσες και κοινωνικα στρωματα.Ο οποιος δηποτε μπορει να νιωσει καλα αρκει να το πιστεψει...Και εδω μπερδευει η εννοια γιατι σημερα το ?πιστεψεις? μπορεις να δηλωνει και καβαλημα.Μιλαω για υγειη σχεση ειλικρινιας του εαυτου σου κατι το οποιο θα ερθει καποια στιγμη κουτσα στραβα και αναποδα εαν το αφησεις στην τυχη του Παρολα αυτα μπορει να συμβει σχετικα γρηγορα εαν το κυνηγας με αποφασιστηκοτητα και θαρρος...Ειναι το πως τα ερμηνευουμε και τι καταστασεις ελκυεις ως ενεργεια απλα σε τετοιες μετατροπες νομιζω χρειαζεται να υπαρχει ενας ειδικος που να μπορει να σε λοckαρει οποτε πας να αλλαξεις συχνοτητα.
Τομέας Ηλεκτρολογίας 1ο ΕΠΑΛ Κυψελης . . .
- 07-12-2017, 00:23 #92
Φίλε καλά τα λές εσύ! Μαζί σου!
Last edited by Poet; 07-12-2017 at 00:45.
07-12-2017, 00:45 #93
Το κακό είναι πως ειμαι χάλια πάλι! Εύχομαι να έπαιρνα τα πράματα τόσο ξερά, να ήμουν τόσο αναίσθητος, να πέρνούσα καλά, και να ήμουν εντελώς αδιάφορος για τα πάντα! Αλλά δεν θα ήμουν εγώ! Θα ήμουν κάτι άλλο, κάτι... πεζό! Η ποίηση όμως είναι αυτή που έχει σημασία! Η αναζήτηση της ποιότητας στη ζωή, η πραγματική χαρά, τα έντονα και αληθινά συναισθήματα! Χωρίς αυτά δεν μπορώ να ζήσω! Τραγική ειρωνεία είναι, πως μου λείπουν όλα αυτά που αναζητώ στους ανθρώπους! Ξανά μόνος! Ξανά προχωρώ με σκυμμένο το κεφάλι, και αποδέχομαι την απεχθή καθημερινότητα που θάνατο μυριζει! Εγώ που ήθελα τον Ήλιο να μπαίνει κάθε πρωί στο δωμάτιο μου, τώρα κλείνω ξανά τα παραθυρόφυλλα, και κάτω από το μίζερο ηλεκτρικό φώς, αποδέχομαι την παραίτηση με δάκρυα στα μάτια! Δεν ήθελα να είναι έτσι η ζωή μου! Εκεινη μόνο με έμαθε τι σημαίνει Ζωή! Και μου την πήρε σε μια στιγμή! Σαν να μην έζησα ποτέ αυτό το υπέροχο καλοκαίρι! Σαν να μην έκανα ποτέ αυτό το μοναδικό ταξίδι της ζωής μου! Είμαι κενός! Δεν έχω πια λόγο ύπαρξης! Πρώτη μου φορά που ένιωσα ότι η πραγματικότητα μπορεί να είναι όχι απλώς υποφερτή, αλλά μια διαρκή επιβεβαίωση του ονείρου!
07-12-2017, 06:21 #94
Δεν αντέχω άλλο! Ξύπνησα για ακόμη μια φορά απο τις 6! Την είδα στον ύπνο μου! Ξυπνούσα ήρεμος και έλεγα Καλημέρα! Πλέον ξυπνάω μελαγχολικός. με δάκρυα στα μάτια! Υποφέρω! Πρέπει να πάω παρακάτω! Κακό πράγμα η μνήμη! Μακάρι να είχε μόνο μια πλευρά αυτή η κοπέλα! Αυτή την καλή πλευρά που αγάπησα!
07-12-2017, 16:33 #95
Poet υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που έχει μια μόνο πλευρά?
07-12-2017, 20:05 #96
Poet να σου πω και εγω την άποψή μου? η διαφορετικότητα σου είναι ιδιαίτερη και πολλές εκει έξω ψάχνουν έναν τέτοιο ευαίσθητο καλλιτέχνη με μια διαφορετικη νοοτροπία που βασίζεται στην τρυφερότητα και δοτικότητα.
Όμως ακόμη και αυτή η διαφορετικότητα χρειάζεται μια ισορροπία και προφανός εσύ αγγίζεις την υπερβολή και αυτό ίσως ειναι το πρόβλημά σου. Ίσως με λίγα λόγια η υπερβολική σου τρυφερότητα και ρομαντικότητα πνίγει τις γυναίκες ή γίνεται ρουτίνα. Όλα θέλουν ένα μέτρο και μια ισορροπία. Δεν σου λέω να αλλάξεις τρόπο ζωής και χαρακτήρα σε καμία περίπτωση αλλά να βάλεις όρια και μια ισορροπία.
Πχ όλες θέλουμε ο άνθρωπος μας να μας δείχνει τρυφερότητα και να μας κάνει δώρα και να μας κρατά το χέρι και να κάνει οτι κάνει ένας ρομαντικός και τρυφερός άνθρωπος που συνήθως είναι άνθρωποι ευαίσθητοι με καλλιτεχνικοί φύση.
Αλλα μια γυναίκα αυτά σε καθημερινή βάση μπορεί να φτάσουν στα όρια της θηλιάς.. να νιώθει οτι εγκλοβίζεται σε τόση ευαισθησία και ρομαντισμό. Απλα ισορροπία και ορια και με μέτρο όλα γιατί κάθε σχέση βασίζεται πάνω απο όλα σε συμβιβασμό. Αποδέχομαι και αγαπώ την διαφορετικότητά σου αλλά αν αυτη φτάνει στα όρια της υπερβολής γίνεται δύσκολο και πολλές φορές προκαλεί δυσφορία και το καλό που εσύ νιώθεις οτι προσπαθείς να κάνεις και οτι με αυτο τον τρόπο δείχνεις την αγάπη σου και προστασία σου σε μια γυναίκα εκείνη μπορεί να νιώθει σαν ένα κουτάβι που το παραχαδεύεις και οι περισσότερες γυναίκες δεν το ανέχονται για πολύ αυτό. Και εγω προσωπικά λατρεύω τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα και έχω βρεθει σε μια τέτοια σχέση αλλά ένιωσα οτι είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι τόσο πολλοί που δεν άντεξα. Ήταν σαν να ήμουν εγώ ο άντρας και ο άντρας η γυναίκα. Ακόμη και στο κρεβάτι το σέξ έμοιαζε σαν να ήταν γυναικεία υπόθεση, με τόσες αγκαλιές και χάδια και ρομαντισμο που οταν αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια το σέξ καταντά ξενέρωτο να το πώ? θες τον άντρα ρομαντικό και να σε συντροφεύει και να νιώθει οτι σε αγαπάει και νοιάζεται και να σου κάνει ξεχωριστά πράγματα για να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει..αλλά οταν όλο αυτο καταλήγει σε ρουτίνα χάνει την ουσία και το νόημα και γίνεται απλά θέμα χαρακτήρα και όχι θέμα προσωπικό απέναντι σε μια κοπέλα. Πρπεπει να συμβιβαστείς, να ισορροπίσεις, να δείχνεις την ευαισθησια σου μέχρι εκεί που δεν γίνεται φορτική για τον άλλον και συνηθισμένη. Δεν ειναι δύσκολο... δεν σημαίνει οτι θα αλλάξεις σαν άνθρωπος..απλά να το διαχειριστείς λίγο διαφορετικά για να μην απορρήπτεσαι. Αυτό που εκτιμάνε οι γυναίκες σε όλο αυτό είναι οτι ο άνρωπος τους όσο διαφορετικός και αν ειναι ειναι τουλάχιστον ισορροπιμένος και ξέρει να συμβιβάζεται. Ξέρει πότε έχει ανάγκη η γυναίκα να της πιάνει το χέρι και πότε όχι, ξέρει πότε θα την εκπλήξει με κάτι ρομαντικό και ξέρει πότε θα την εντυπωτιάσει και με κάτι διαφορετικό που θα είναι πιο κοντά στις δικές της ανάγκες και ευαισθησίες και όχι μόνο τις δικες σου. Να μην καταντάει η ευαισθισία ενόχληση δηλαδή γιατι η υπερβολή μπορεί να γίνει ενοχλητική. Δούλεψε το χωρις να χρειάζεται να αλλάξεις σαν άνθρωπος..απλα να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την κάθε γυναίκα σύμφωνα με την προσωπικότηα της και όχι μόνο την δική σου προσωπικότητα.
07-12-2017, 20:25 #97
Επειδή δεν μπορώ να γράψω πολλά αυτή τη στιγμή θα επικεντρωθώ σε 2 μόλις απο όσα έγραψες. Πρώτον βλεπομασταν πολύ λίγο 1 φοραωτο μήνα για λίγες ημέρες, και ήταν άνθρωπος που δεν ήξερε τι θα πει σχεση. Της έπιανα τι χερ και δεν ήξερε πως είναι να φανταστείς, όπως και η αγκαλιά! Δεν είχε κάνει ποτέ σχέση πραγματική στη ζωή της, και από την αρχή κιόλας της γνωριμίας μας, μου έλεγε το ποσο είχε ανάγκη μια αγκαλιά, χάδια κλπ Και δεύτερον το ότι ειμαι ρομαντικός κλπ δεν σημαίνει πως στο κρεββάτι είμαι ο ίδιος άνθρωπος! Ναι θα ακούσω τη γυναίκα τι θέλει και τι της αρέσει, και θα δώσω βάση περισσότερο στη δικη της απόλαυση, και επίσης δεν μου αρεσουν τα βιαστικά πράματα! Στο κρεββάτι πίστεψε με, ειμαι πολύ διαφορετικός! Ειναι απο τις λίγες καταστάσεις που γίνομαι πραγματικά δυναμικός και παίρνω τον ρόλο μου ως άνδρας στα σοβαρά όσο αγριόγατα και να ειναι η γυναίκα! Οποτε όπως καταλαβαίνεις στη σχέση μου υπάρχει ποικιλία.
08-12-2017, 08:56 #98
Μια πλευρά σίγουρα δεν έχουν όλοι! Απλώς λόγω της δικής της διαταραχής, μπόρεσε πολύ εύκολα να αλλάξει τα πάντα! Μέσα στους λίγους μήνες που ήμασταν μαζί, άλλαξε τόσο πολύ, που νόμιζα πως είχα να κάνω με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο! Για παράδειγμα πριν από 3 εβδομάδες μου έστειλε ένα μικρό κείμενο με τις σκέψεις της. Μου θύμισε έναν ακόμη από τους λόγους για τους οποίους την αγάπησα! Αυτόν τον τρόπο σκέψης όμως, που έκφραζε τόσο πολύ την ιδια, την επόμενη ημέρα κιόλας μπορούσε να απορρίψει, και να τα βάλει με εκείνους που σκέφτοταν με αυτόν τον τρόπο! Με είχε μπερδέψει πολύ! Δεν ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω!
08-12-2017, 09:03 #99
Poet καλημερα. Καταλαβαίνω αλλά εγώ δεν προσπαθώ να "δικαιολογήσω" μια μεμονομένη σχέση που έτυχε να μην πετύχει και επειδή μια κοπέλα σου έδωσε αυτή την "δικαιολογία". Εγω πιάνομαι απο πολλές κουβέντες σου και το παράπονο που φέρει ο τίτλος σου.
Ήσουν πολλά χρόνια μόνος λές, βρήκες μια σχέση, ερωτεύτηκες, πληγώθηκες. Ο λόγος η ευαισθησία σου. Άλλο παράδειγμα με σχέση δεν μας έχεις δώσει που να φένεται ως αιτία χωρισμού η υπερβολική ευαισθησία σου..αλλά αν κατάλαβα καλά το οτι ήσουν τόσα χρόνια μόνος έχεις ο ίδιος διαπιστώσει οτι αυτή η ευαισθησία σου είναι το εμπόδιο.. τόσο το να μην μπορείς να δημιουργήσεις μια μόνιμη σχέση όσο που τέλειωσε αυτή η πρόσφατη σχέση. Γι αυτό και οι συμβουλές μου είναι σφαιρικές.
Πχ είπες "Ιδιαίτερα με έχει ενοχλήσει όμως η απογοήτευση που έχω νιώσει απο το ωραίο φύλο."...."Δυστυχώς δεν εκτιμάται πάντα η υπερπροσπάθεια"....και άλλα πολλά. Οπότε τα δικά μου συμπεράσματα είναι οτι ακόμη και αν έναν άνθρωπο όπως λες τον βλέπεις 1 φορά τον μήνα ..αν σε αυτή την μία φορά γίνεσαι υπερβολικα δοτικός και όπως λές ο ίδιος κάνεις "υπερπροσπάθειες" για τους άλλους... η δική μου γνώμη είναι οτι αυτή η υπερβολή και υπερπροσπάθεια θέλει ένα μέτρο και ένα όριο..Τόσο τα λόγια όσο και οι πράξεις.. Άνθρωποι που λένε πλύ εύκολα και συνέχεια σαγαπω, σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου, κτλ κτλ και γενικά είναι υπερβολικά εκφραστικοί τόσο με πράξεις όσο και με λόγια αυτό τους άλλους τις περισσότερες γυναίκες να πω ..τις τρομάζει? τις πνίγει? εν μπορούν να το διαχειριστούν? Νιώθουν οτι στην ουσία αντί να καλύψεις τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες στην ουσία νιώθουν οτι εσύ προσπαθείς να καλύψεις τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες? εγω στα λέω όλα αυτά για να σε βάλω να σκεφτείς κάποια πράγματα σε μια προπάθεια να σε βοηθήσω η ευαισθισία σου να μην γίνεται εμπόδιο στην ζωή σου. Να υπάρχει αλλά να την διαχειρίζεσαι σωστά με τον κάθε άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.. και είμαι σίγουρη οτι αν το καταφέρεις αυτό δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα με τους ανθρώπους στην ζωή σου! να είσαι αυθεντικός, να είσα ο εαυτός σου αλλά να βάζεις όρια και να ελέγχεις την διαχητικότητα και εκφραστικότητα σου σύμφωνα την κάθε περίσταση και περίπτωση. Πχ να αντικαταστήσει την υπερπροσπάθεια με μικρές μικρές προσπάθειες..και συμβιβασμούς!! Για το κρεβάτι σχολίασα την δική μου εμπειρία δεν σημαίνει οτι είσαι το ίδιο.. ίσως ομως ακόμη και αυτό να μπερδεύει τον άλλον αν είσαι τοσο διαφορετικός στην καθημερινότητα και στο κρεβάτι γίνεσαι ταύρος. Ισορροπία, έλεγχο-αυτοέλεγχο και συμβιβασμό... για να πετύχει μια σχέση που νιώθεις οτι αξίζει. Και αν αυτή η σχέση τελείωσε εγώ επαναλαμβάνω οτι ο έρωτας με έρωτα περνάει και όταν κολλάμε στο παρελθόν και στις ανασφάλειες χάνουμε όχι μόνο πολύτιμο χρόνο αλλά και ευκαιρίες που μπορεί να είναι μπροστά μας και να μην τις αντιλαμβανόμαστε.
08-12-2017, 09:29 #100
Διαβάζω προσεκτικά τα όσα μου έχεις γράψει, και η βοήθεια σου ειναι πολύτιμη να ξέρεις! Αυτό με το κρεβάτι δεν το έγραψα για να δείξω πως ειμαι και πολύ άντρας! Όχι βέβαια! Ούτε πολλές εμπειρίες έχω στη ζωή μου! Είμαι άνθρωπος που έχω κάποιες αντιθέσεις αυτό! Παραδέχομαι πως ήμουν υπερβολικός, αλλά τον λόγο τον έγραψα πιο πάνω! Η συγκεκριμμένη κοπέλα είχε πολλά προβλήματα στη ζωή της εξαιτίας της διαταραχής της! Σέξ ήξερε να κάνει, χάδια ομως δεν ήξερε πως είναι! Οποτε έδωσα βάρος σε αυτά! Πρέπει να τα διαχειρίζομαι σωστά τα συναισθήματα μου, και να μάθω να κρατώ κάποιες ισοροπίες. Αλλά με τόσα πολλά χρόνια μοναξιάς, μου βγήκαν όλα με κάποια υπερβολή! Δεν έλεγα Σ'αγαπώ συνέχεια, αλλά ένα πλάσμα που ήταν γεμάτο ανασφάλειες, ήθελα να νιωσει πως είναι να το νοιάζεται κάποιος για πρώτη φορά! Ένα παράδειγμα θα πώ! Συγκινούμαι τώρα... μου είπε πως πάντα στα γεννέθλια της ήθελε να πεθάνει, και πως ήταν μελαγχολική! Τι έκανα για αυτό; Στις πρώτες μας διακοπές-πρώτο ραντεβού, άλλαξα τις ημερομηνίες που ειχα κλεισει αρχικά, ώστε να πέσουν μέσα τα γεννέθλια της! Δεν χρειάζεται να περιγράψω τι οργάνωσα για εκείνη την ημέρα! Απλά ήθελα να βλέπω αυτό το πλάσμα που είχε περάσει τόσα πολλά να χαμογελάει! Τίποτε άλλο! Ένα πλάσμα που το έκανα να μην νιώθει ανασφάλειες με τον εαυτό της, και όταν ένιωσε καλά με χώρισε με τον τρόπο της! Δεν τα γράφω αυτά για να δειξω το πόσο καλός ειμαι κλπ Συγκινούμαι και μόνο που το θυμάμαι όλο το σκηνικό... Είμαι χάλια τώρα... συγγνώμη!
08-12-2017, 10:20 #101
Poet σε βλέπω κάμποσο καιρό που ταλαιπωρείσαι με αυτόν τον χωρισμό και υποφέρεις. Εδώ πολλοί προσπάθησαν να σε συμβουλέψουν και να σε βοηθήσουν αλλά πρέπει να ξέρεις πως τον πόνο της απώλειας δεν μπορεί να στον πάρει κανείς και κυρίως πρέπει να ξέρεις πως εσύ πρέπει να θελήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Μπήκα σε αυτό το φόρουμ κανά χρόνο- ενάμιση πριν για τον ίδιο λόγο που περιγράφεις και συ. Ήμουν σε μια σχέση που με σημάδεψε με έναν άνθρωπο με κάποια διαταραχή- δεν ξέρω καν τι γιατί στην περίπτωση μου δεν μου το είπε ποτέ, το ανακάλυψα με τον σκληρό τρόπο. Ξαφνικά εκεί που πετούσα στα σύννεφα μια μέρα άρχισε να μου λέει ασυναρτησίες και φρίκαρα. Η κοπέλα σου σου φέρθηκε όσο πιο έντιμα μπροούσε, σε ενημέρωσε για το πρόβλημα της και είχε τα κότσια να το αντιμετωπίζει με γιατρούς και θεραπεία. Ο δικός μου δεν έκανε τίποτα απ όλα αυτά παρά προσπάθησε να με βγάλει τρελή όταν προσπάθησα να τον πείσω πως κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεται βοήθεια. Θες να σου πω πώς ήμουν εκείνο το διάστημα; Νόμιζα πως θα πεθάνω! Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχα πάει ποτέ σε γιατρό και ξαφνικά μαζί με την ψυχολογία μου ήταν λες και κατέρρευσε κι όλο μου το σώμα. Είχα αφόρητους πόνους παντού, μούδιαζε όλο μου το κορμί σε σημείο που υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα καν να βάλω μπρος τον διακόπτη του αυτοκινήτου για να πάω στη δουλειά γιατί τα χέρια μου ήταν μουδιασμένα και δεν τα ένιωθα, σε τέσσερις μήνες οδηγήθηκα στο νοσοκομείο για επέμβαση για ένα θέμα που ο γιατρός μου είπε πως δεν είχε δει ποτέ του να εξελίσσεται τόσο γρήγορα γιατί μερικούς μήνες πριν οι εξετάσεις μου ήταν πεντακάθαρες, όλος μου ο οργανισμός ξαφνικά είχε καταρρεύσει! ΓΙα το πώς ένιωθα να μην τα πω καλύτερα γιατί τα ξέρεις. Όμως ήθελα να ζήσω!!! Ήμουν αποφασισμένη πως όλο αυτό θα περάσει, έκανα ο, τι περνούσε από το χέρι μου για να περάσει πιο γρήγορα και κυρίως αναζήτησα βοήθεια. Ήξερα πως αυτό δεν μπορούσα να το περάσω μόνη μου, πήγα σε ψυχολόγο, ο, τι μου έλεγε το ακολουθούσα πιστά, έκανα 1.30 ώρα για να πάω και άλλη τόση για να γυρίσω και δεν έχασα ούτε μια συνεδρία, αν μου λεγε να κάνω και τούμπες και θα τις έκανα αρκεί να απεγκλωβιζόμουν απο κει. Μου λεγε να γράφω όσα σκέφτομαι, έγραφα σαν την τρελή, μου λεγε να βγαίνω με φίλους,να κάνω διάφορες δραστηριότητες έσφιγγα τα δόντια και έβγαινα, μου λεγε να ασκούμαι, το έκανα...υπάρχουν χίλια πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε ανακουφίσουν αρκεί να είσαι ανοιχτός και να θες να βοηθηθείς.
Εσύ μου δίνεις την αίσθηση οτι δεν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου προς το παρόν, σα να θες "μαζοχιστικά" να είσαι χάλια και να μένεις εκεί. Στο λεω φιλικά, μην με παρεξηγήσεις, αυτό είναι ένα στάδιο που το περνάμε όλοι και θέλουμε να μην κάνουμε τίποτα κι απλά να κλαίμε την μοίρα μας, τι άδικη που είναι η ζωή, πόσα πολλά δώσαμε, πόσα λίγα πήραμε, πόσο άδικα μας φέρθηκαν... όλοι έχουμε και τέτοια συναισθήματα κατά καιρούς. Μην μένεις κολλημένος εκεί όμως. Έχει περάσει καιρός, αφού βλέπεις πως δεν προχωράς μόνος σου, αναζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό να σε καθοδηγήσει, κάνε ο, τι περνάει απ΄το χέρι σου για να συνέρθεις. Ο μόνος τρόπος για να πάρεις κάτι θετικό από όλη αυτή την ιστορία είναι να αρχίζεις να αποστασιοποιείσαι γιατί μόνο τότε θα μπορέσεις να δεις και τον εαυτό σου μέσα σε αυτή χωρίς παραμορφωτικούς φακούς. Τώρα ο, τι βλέπεις είναι παραμορφωμένο από το συναίσθημα και τον πόνο και βλέπεις μόνο εκείνη. ΌΜως τον εαυτό σου πρέπει να δεις για να προχωρήσεις, τις δικές σου ελλείψεις, ανασφάλειες, φόβους, κακές στιγμές... μόνο αυτά θα σε κάνουν καλύτερο κι όχι η επικέντρωση σε εκείνη και τα δικά της θέματα.
08-12-2017, 12:10 #102
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τις συμβουλές σου! Σε ευχαριστώ επίσης που έγραψες την ιστορία σου! Δεν μπορώ να φανταστώ καν τι πέρασες εσύ! Γενικά σαν άνθρωπος μου είναι δύσκολο να απαγκιστρωθώ από το παρελθόν! Ειμαι συναισθηματικός και μελαγχολικός άνθρωπος, και τα παίρνω όλα πιο βαριά απο όσο πρέπει! Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να συνέλθω! Πρέπει πάνω από όλα να κόψω την επικοινωνία μαζί της!
08-12-2017, 15:44 #103
Εχεις ψάξει ποτέ σου από που προέρχεται όλη αυτή η μελαγχολία που αναφέρεις ότι έχεις?
08-12-2017, 17:50 #104
12-12-2017, 17:44 #105
Δεν αντέχω πια! Δεν πάει άλλο! Θέλω να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο!