λογικο ειναι κοπελα μου.αφου καταφερε και σε ξενερωσε τη να θελεις.
δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα..
Printable View
χμ... διαβασα ολο το θεμα, να σου πω τη γνωμη μου...
1ον, το οτι οι χωροι εξω γενικα γυναικοκρατουνται ειναι γεγονος! απο τοτε που μετακομισα στην πολη μου απο Αθηνα, ζητημα ειναι να εχω γνωρισει φιλικα 1-2 τυπους....και απλα μιλαμε, παρεα δεν κανουμε. Δεν λεω ερωτικα γιατι οι ανθρωποι ειναι δεσμευμενοι, λεω φιλικα! Αρα αν δυσκολα βρισκεις για παρεα-φιλια, σκεψου ερωτικα ποσο δυσκολο ειναι...
2ον, αυτοι που φαινονται κοινωνικα, αυτοι που βλεπουμε, οι 8 στους 10 θελουν το ευκολο, δηλαδη σεξ, δηλαδη ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε! και μετα τρεχουν στη μαμα τους να τους πει μπραβο...
Δεν θα μπουν στη διαδικασια να φλερταρουν, να γνωρισουν την αλλη, να προσπαθησουν...γιατι ? γιατι θελει τροπο, θελει κοπο, θελει χιουμορ, θελει χαρακτηρα, θελει παιδεια, και βαριουνται!!!
Και οχι, οπως ειπε ενα μελος πιο πανω, δεν κανεις σεξ για να γνωρισεις την αλλη, και αν σου κατσει προχωρας... τον ανθρωπο τον γνωριζεις μεσω βιωματων, οχι μονο μεσω του σεξ και μονο.
Για να γνωρισεις την κοπελα, και σεξ θα κανεις, και μια βολτα θα πας, και ενα φαγητο θα πας, και θα μιλησεις, και θα γελασεις, και ολα!!
αυτο το πραγμα, να αντικειμενικοποιειτε το σεξ μερικοι αντρες, μην πω ολοι, και να βλεπετε μονο αυτο και τιποτα αλλο, πραγματικα με ξεπερναει...
Στο θεμα σου τωρα, ανοιγε μετωπα για γνωριμιες, απο ετεροκλητους χωρους. Τολμησε να κανεις πραγματα που ως τωρα δεν φανταζοσουν... πχ κολυμπι, χορους, αθληματα που ανδροκρατουνται, συχναζε σε χωρους ανδροκρατουμενους! και στοχευε σε γνωριμιες για την παρεα και τη φιλια αρχικα. Μην το πας κατευθειαν στο ερωτικο και αποκλειεις ατομα απο τον κυκλο σου...
Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αυτή η διαπίστωση. Βέβαια δε ζω στην Αθήνα.
Αυτό πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται. Μου φαίνεται αδιανόητο.
Αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνω καλύτερα.
Όχι, να μην το πεις. Βλέπε παραπάνω.
Μα, εσύ η ίδια είπες ότι κινείσαι σε χώρους όπου το γυναικείο στοιχείο υπερτερεί συντριπτικά. Επομένως το πιο λογικό που μπορεί κανείς να σκεφτεί είναι ότι πρόκειται για ζήτημα συγκυριών. Και εκεί πρέπει να εστιάσεις, δηλαδή στην αύξηση της συχνότητας επαφών με το άλλο φύλο.
Δεν μπορείς να προσθέσεις στη ζωή σου κάποια δραστηριότητα με μεγαλύτερη αντρική παρουσία; Υπάρχουν και τομείς στους οποίους ψάχνεις γυναίκα με το δίκαννο, αλλά προϋποθέτουν ειδικές σπουδές που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενό σου.
Δε διάβασα όλο το θέμα αλλα τι που να πάει. Αν βγει σε κανένα bar δυο μέρες κολλητά Παρασκευή-Σάββατο δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη προσεγγίσουν 3-4 άνδρες. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν αλλα θέματα προσωπικά που την εμποδίζουν να κάνει σχέση. Δε γίνεται να λέμε "δε ξέρω που να πάω για να γνωρίσω άνδρες". Ας είμαστε σοβαροί.
Και αφήστε το ότι οι άνδρες ψάχνουν μονο για sex και τις λοιπές φαμφάρες. Υπάρχουν και άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν μονο για sex και το αντίθετο. Απλά ακόμα και ο άλλος να μη ψάχνει μονο για sex δε μπορεί να το δείξει καν γιατί ζούμε σε πια εποχή που ο κόσμος δε ξέρει καν πως να επικοινωνήσει με τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο, που όλοι είναι τίγκα στις ανασφάλειες και όλοι νομίζουν ότι άμα το παίξουν και καλά ανεξάρτητοι και δυναμικοί και players θα κρύψουν τις ανάγκες τους και θα δείξουν σκληροί και ξέρω γω.
Ζούμε σε μια εποχή που ο άλλος ντρέπεται να πει ότι έχει ανάγκη από συντροφια γιατί είναι "ξεπερασμένο" και εκτος μόδας.
Δεν θελει να με γνωρισει διοτι μπορει να τον αναγνωρισω επειδη εχουμε κανει τις ιδιες σπουδες ασε που στη αρχη νομιζε οτι φοιτησαμε στο ιδιο πανεπιστημιο ενω εγω δεν εχω αναφερει κατι τετοιο. Και ξερεις και κατι αλλο; διαβασα το θεμα του και απο την περιγραφη που εκανε για την εμφανιση του υπηρχε πιθανοτητα εμφανισιακα να μου αρεσε....
Καλα ναι απλα ηθελα να δω εαν υπαρχει καποιο χαρακτηριστικο, στη συμπεριφορα μου κυριως, και σε οσα ειπα στο αρχικο ποστ που να "απωθει" αυτους που μου αρεσουν και μπορει ομως να κανει "μπαμ" ακομη και σε καποιον που δεν με ξερει οποτε σκεφτηκα να ανοιξω το θεμα εδω!:)
Πολυ πιθανο και να υπαρχει αλλα ειναι αδυνατο να το ξερουμε χωρις να σε ξερουμε. Ισως βγαζεις οτι θελεις "δεσμευση", αποκλειστικοτητα, σοβαροτητα κλπ, αυτα που τρομαζουν πολλους αντρες της ηλικιας σου και ιδιαιτερα αυτους που εχουν ανεση με το αλλο φυλλο και πολλες επιλογες.