Τελικα τι φταιει? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Και να ηθελα δεν θα την επεφτα κατευθειαν σε εναν αγνωστο που ουτως η αλλως εχει ξεκαθαρισει οτι δεν θελει :)
    λογικο ειναι κοπελα μου.αφου καταφερε και σε ξενερωσε τη να θελεις.
    δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα..

Senior Member
    Είμαι 26 ετών και ενώ είμαι κοινωνικό άτομο, βγαίνω έξω με παρέες, διασκεδάζω, έχω δραστηριότητες και γενικά γνωρίζω κόσμο έχω παρατηρήσει ότι σχεδόν όλος ο κοινωνικός μου κύκλος και γενικά τα άτομα που γνωρίζω είναι κοπέλες ή γυναίκες και άντρες πολύ μεγαλύτεροι από έμενα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζω πολύ λίγα η και καθόλου αγόρια και φυσικά οι πιθανότητες να μου αρέσει κάποιος και να του αρέσω είναι μηδαμινές αφού, συνήθως, όταν μου αρέσει κάποιος δεν του αρέσω εγώ και το αντίστροφο. Παρόλα αυτά κατάφερα να κάνω την πρώτη μου "σχέση" πριν από λίγους μήνες και κράτησε 3 εβδομάδες την οποία και έληξα διότι ο συγκεκριμένος άνδρας όσο περνούσαν οι μέρες μου έδωσε εν τέλει την εντύπωση ότι απλά με ήθελε για να περνά τον χρόνο του όποτε είχε διάθεση. Κάτι τελευταίο που έχω παρατηρήσει να γίνεται επανειλημμένα είναι πως 9 στις 10 φόρες όταν με προσεγγίζει κάποιος είναι μόνο για sex η είναι απελπισμένος για σχέση σε σημείο που γίνεται απωθητικός. 'Έχω αρχίσει να πιστεύω πλέον ότι κάνεις ή παααααρα πολύ δύσκολα θα με θέλει κάποιος για σχέση. Εμφανισιακά είμαι 1.68 καστανή με καστανά μάτια και μικροδείχνω πάρα πολύ σε σημείο να με ρωτάνε ακόμη σε ποια τάξη πάω στο σχολείο και έχω σκεφτεί πως αυτό το χαρακτηριστικό ίσως είναι απωθητικό για τους άλλους. Σε ότι αφορά τα σωματικά μου χαρακτηριστικά πάντως είμαι αδύνατη και έχω μια μικρή αναπηρία στην αριστερή μεριά του σώματός μου η οποία όμως δεν με εμποδίζει να κάνω αυτά που θέλω και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σωματική αυτοεικόνα μου. Η αυτοπεποίθηση μου στον ερωτικό τομέα δεν είναι πολύ χαμηλή αλλά όχι και τρελά υψηλή και γενικά προσπαθώ να μην χάνω τις ελπίδες μου από την άλλη όμως, και δεδομένου του ότι ασχέτως με ότι κάνω στην κοινωνική μου ζωή οι πιθανότητες για γνωριμία και σύναψη σχέσης με το άλλο φύλο είναι μικρές, έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το εάν ποτέ κάποιος θα με θέλει για κάτι περισσότερο από μια απλή βραδιά. Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ εσάς για να καταλάβω εάν είναι όντως όλα έτσι όπως τα σκέφτομαι ή τα έχω μεγαλοποιήσει όλα! Ευχαριστώ για την υπομονή να διαβάσετε αυτό το κατεβατό!
    χμ... διαβασα ολο το θεμα, να σου πω τη γνωμη μου...
    1ον, το οτι οι χωροι εξω γενικα γυναικοκρατουνται ειναι γεγονος! απο τοτε που μετακομισα στην πολη μου απο Αθηνα, ζητημα ειναι να εχω γνωρισει φιλικα 1-2 τυπους....και απλα μιλαμε, παρεα δεν κανουμε. Δεν λεω ερωτικα γιατι οι ανθρωποι ειναι δεσμευμενοι, λεω φιλικα! Αρα αν δυσκολα βρισκεις για παρεα-φιλια, σκεψου ερωτικα ποσο δυσκολο ειναι...

2ον, αυτοι που φαινονται κοινωνικα, αυτοι που βλεπουμε, οι 8 στους 10 θελουν το ευκολο, δηλαδη σεξ, δηλαδη ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε! και μετα τρεχουν στη μαμα τους να τους πει μπραβο...
    Δεν θα μπουν στη διαδικασια να φλερταρουν, να γνωρισουν την αλλη, να προσπαθησουν...γιατι ? γιατι θελει τροπο, θελει κοπο, θελει χιουμορ, θελει χαρακτηρα, θελει παιδεια, και βαριουνται!!!

Και οχι, οπως ειπε ενα μελος πιο πανω, δεν κανεις σεξ για να γνωρισεις την αλλη, και αν σου κατσει προχωρας... τον ανθρωπο τον γνωριζεις μεσω βιωματων, οχι μονο μεσω του σεξ και μονο.
    Για να γνωρισεις την κοπελα, και σεξ θα κανεις, και μια βολτα θα πας, και ενα φαγητο θα πας, και θα μιλησεις, και θα γελασεις, και ολα!!
    αυτο το πραγμα, να αντικειμενικοποιειτε το σεξ μερικοι αντρες, μην πω ολοι, και να βλεπετε μονο αυτο και τιποτα αλλο, πραγματικα με ξεπερναει...

Στο θεμα σου τωρα, ανοιγε μετωπα για γνωριμιες, απο ετεροκλητους χωρους. Τολμησε να κανεις πραγματα που ως τωρα δεν φανταζοσουν... πχ κολυμπι, χορους, αθληματα που ανδροκρατουνται, συχναζε σε χωρους ανδροκρατουμενους! και στοχευε σε γνωριμιες για την παρεα και τη φιλια αρχικα. Μην το πας κατευθειαν στο ερωτικο και αποκλειεις ατομα απο τον κυκλο σου...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    1ον, το οτι οι χωροι εξω γενικα γυναικοκρατουνται ειναι γεγονος! απο τοτε που μετακομισα στην πολη μου απο Αθηνα, ζητημα ειναι να εχω γνωρισει φιλικα 1-2 τυπους....και απλα μιλαμε, παρεα δεν κανουμε. Δεν λεω ερωτικα γιατι οι ανθρωποι ειναι δεσμευμενοι, λεω φιλικα! Αρα αν δυσκολα βρισκεις για παρεα-φιλια, σκεψου ερωτικα ποσο δυσκολο ειναι...
    Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αυτή η διαπίστωση. Βέβαια δε ζω στην Αθήνα.

2ον, αυτοι που φαινονται κοινωνικα, αυτοι που βλεπουμε, οι 8 στους 10 θελουν το ευκολο, δηλαδη σεξ, δηλαδη ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε! και μετα τρεχουν στη μαμα τους να τους πει μπραβο...
    Δεν θα μπουν στη διαδικασια να φλερταρουν, να γνωρισουν την αλλη, να προσπαθησουν...γιατι ? γιατι θελει τροπο, θελει κοπο, θελει χιουμορ, θελει χαρακτηρα, θελει παιδεια, και βαριουνται!!!
    Αυτό πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται. Μου φαίνεται αδιανόητο.

Και οχι, οπως ειπε ενα μελος πιο πανω, δεν κανεις σεξ για να γνωρισεις την αλλη, και αν σου κατσει προχωρας... τον ανθρωπο τον γνωριζεις μεσω βιωματων, οχι μονο μεσω του σεξ και μονο.
    Για να γνωρισεις την κοπελα, και σεξ θα κανεις, και μια βολτα θα πας, και ενα φαγητο θα πας, και θα μιλησεις, και θα γελασεις, και ολα!!
    Αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνω καλύτερα.

αυτο το πραγμα, να αντικειμενικοποιειτε το σεξ μερικοι αντρες, μην πω ολοι,
    Όχι, να μην το πεις. Βλέπε παραπάνω.

Senior Member
    Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ εσάς για να καταλάβω εάν είναι όντως όλα έτσι όπως τα σκέφτομαι ή τα έχω μεγαλοποιήσει όλα!
    Μα, εσύ η ίδια είπες ότι κινείσαι σε χώρους όπου το γυναικείο στοιχείο υπερτερεί συντριπτικά. Επομένως το πιο λογικό που μπορεί κανείς να σκεφτεί είναι ότι πρόκειται για ζήτημα συγκυριών. Και εκεί πρέπει να εστιάσεις, δηλαδή στην αύξηση της συχνότητας επαφών με το άλλο φύλο.

Δεν μπορείς να προσθέσεις στη ζωή σου κάποια δραστηριότητα με μεγαλύτερη αντρική παρουσία; Υπάρχουν και τομείς στους οποίους ψάχνεις γυναίκα με το δίκαννο, αλλά προϋποθέτουν ειδικές σπουδές που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post

Δεν μπορείς να προσθέσεις στη ζωή σου κάποια δραστηριότητα με μεγαλύτερη αντρική παρουσία; Υπάρχουν και τομείς στους οποίους ψάχνεις γυναίκα με το δίκαννο, αλλά προϋποθέτουν ειδικές σπουδές που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενό σου.
    ριξε καμια ιδεα!!!! που να παει?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Δε διάβασα όλο το θέμα αλλα τι που να πάει. Αν βγει σε κανένα bar δυο μέρες κολλητά Παρασκευή-Σάββατο δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη προσεγγίσουν 3-4 άνδρες. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν αλλα θέματα προσωπικά που την εμποδίζουν να κάνει σχέση. Δε γίνεται να λέμε "δε ξέρω που να πάω για να γνωρίσω άνδρες". Ας είμαστε σοβαροί.

Και αφήστε το ότι οι άνδρες ψάχνουν μονο για sex και τις λοιπές φαμφάρες. Υπάρχουν και άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν μονο για sex και το αντίθετο. Απλά ακόμα και ο άλλος να μη ψάχνει μονο για sex δε μπορεί να το δείξει καν γιατί ζούμε σε πια εποχή που ο κόσμος δε ξέρει καν πως να επικοινωνήσει με τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο, που όλοι είναι τίγκα στις ανασφάλειες και όλοι νομίζουν ότι άμα το παίξουν και καλά ανεξάρτητοι και δυναμικοί και players θα κρύψουν τις ανάγκες τους και θα δείξουν σκληροί και ξέρω γω.

Ζούμε σε μια εποχή που ο άλλος ντρέπεται να πει ότι έχει ανάγκη από συντροφια γιατί είναι "ξεπερασμένο" και εκτος μόδας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    καλα βρε εγω προσπαθω να σε κανω να γνωρισεις τη κοπελα (που τοσες μερες μας λες οτι κανεις αμαν να κανεις σχεσει)και εσυ πας να τη πασαρης σε αλλον???
    μεχρι που η κοπελα σε ρωτησε ανοιχτα για ποιο λογο δεν θελεις να τη γνωρισεις.και εσυ απαντησες κατι για ταυτοτητα αν δεν κανω λαθος.
    τελικα οντως δεν θελεις να κανεις σχεσει αυτο καταλαβαινω εγω και αυτο αποδεικνυεις εσυ.
    Δεν θελει να με γνωρισει διοτι μπορει να τον αναγνωρισω επειδη εχουμε κανει τις ιδιες σπουδες ασε που στη αρχη νομιζε οτι φοιτησαμε στο ιδιο πανεπιστημιο ενω εγω δεν εχω αναφερει κατι τετοιο. Και ξερεις και κατι αλλο; διαβασα το θεμα του και απο την περιγραφη που εκανε για την εμφανιση του υπηρχε πιθανοτητα εμφανισιακα να μου αρεσε....

Senior Member
    χμ... διαβασα ολο το θεμα, να σου πω τη γνωμη μου...

αυτο το πραγμα, να αντικειμενικοποιειτε το σεξ μερικοι αντρες, μην πω ολοι, και να βλεπετε μονο αυτο και τιποτα αλλο, πραγματικα με ξεπερναει...

Στο θεμα σου τωρα, ανοιγε μετωπα για γνωριμιες, απο ετεροκλητους χωρους. Τολμησε να κανεις πραγματα που ως τωρα δεν φανταζοσουν... πχ κολυμπι, χορους, αθληματα που ανδροκρατουνται, συχναζε σε χωρους ανδροκρατουμενους! και στοχευε σε γνωριμιες για την παρεα και τη φιλια αρχικα. Μην το πας κατευθειαν στο ερωτικο και αποκλειεις ατομα απο τον κυκλο σου...
    Αυτο εχω κατα νου και το ψαχνω απλα ειχα την εντυπωση μηπως καποιο χαρακτηριστικο μου "απωθει" τα ατομα που μου αρεσουν αλλα βλεπω οτι τελικα δεν εχει σχεση με αυτο και χαιρομαι!!

Senior Member
    Αυτο εχω κατα νου και το ψαχνω απλα ειχα την εντυπωση μηπως καποιο χαρακτηριστικο μου "απωθει" τα ατομα που μου αρεσουν αλλα βλεπω οτι τελικα δεν εχει σχεση με αυτο και χαιρομαι!!
    πιστευω οτι ολοι-ες εχουμε χαρακτηριστικο-α που καποιους ελκυουν και καποιους αλλους απωθουν...
    Αλλα και το ιδιο χαρακτηριστικο αλλιως το βλεπει ο ενας, αλλιως ο αλλος...
    ο ενας μπορει να σε πει διεκδικητικη, ο αλλος θρασυτατη πχ...

Senior Member
    πιστευω οτι ολοι-ες εχουμε χαρακτηριστικο-α που καποιους ελκυουν και καποιους αλλους απωθουν...
    Αλλα και το ιδιο χαρακτηριστικο αλλιως το βλεπει ο ενας, αλλιως ο αλλος...
    ο ενας μπορει να σε πει διεκδικητικη, ο αλλος θρασυτατη πχ...
    Καλα ναι απλα ηθελα να δω εαν υπαρχει καποιο χαρακτηριστικο, στη συμπεριφορα μου κυριως, και σε οσα ειπα στο αρχικο ποστ που να "απωθει" αυτους που μου αρεσουν και μπορει ομως να κανει "μπαμ" ακομη και σε καποιον που δεν με ξερει οποτε σκεφτηκα να ανοιξω το θεμα εδω!:)

Senior Member
    Πολυ πιθανο και να υπαρχει αλλα ειναι αδυνατο να το ξερουμε χωρις να σε ξερουμε. Ισως βγαζεις οτι θελεις "δεσμευση", αποκλειστικοτητα, σοβαροτητα κλπ, αυτα που τρομαζουν πολλους αντρες της ηλικιας σου και ιδιαιτερα αυτους που εχουν ανεση με το αλλο φυλλο και πολλες επιλογες.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πολυ πιθανο και να υπαρχει αλλα ειναι αδυνατο να το ξερουμε χωρις να σε ξερουμε. Ισως βγαζεις οτι θελεις "δεσμευση", αποκλειστικοτητα, σοβαροτητα κλπ, αυτα που τρομαζουν πολλους αντρες της ηλικιας σου και ιδιαιτερα αυτους που εχουν ανεση με το αλλο φυλλο και πολλες επιλογες.
    Ok!! Αυτο δεν το ειχα σκεφτει σε ευχαριστω πολυ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    αυτο το βγαζω κι εγω που ειμαι 38...
    με αποτελεσμα να πεφτω πανω σε 50+, και να ψαχνω με τα κυαλια συνομηλικους...

Senior Member
    Ωρα για αλλαγες λοιπον ωστε να μην κανεις τα ιδια λαθη ξανα και ξανα!!

Senior Member
    Η πλακα ειναι οτι αμα το παιξεις αναποδα οτι εσυ δεν εισαι για δεσμευσεις και πολλα πολλα, τρεχουν σα σκυλακια μετα. Καψουρευονται και τους βλεπεις να ζητανε μεχρι και συγκατοικηση σε dt. Οι αλλοτε αδεσμευτοι φρι σπιριτ και καλα τυποι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast