Σήμερα πήγα στον γιατρό για να μου κόψει τα ράμματα. Μου έκοψε μόνο από τις μικρες τομές, γιατί η μεγάλη πονούσε ακόμα και μου τα άφησε και μέχρι την άλλη εβδομάδα. Με ζύγίσε, είμαι -6 κιλά, και πιο πολύ χάρηκε αυτός από μένα. :P Μου είπε πως τεχνική δυσκολία στην εγχείρηση τη δική μου ήταν πως το άνω μέρος του στομάχου μου ήταν πολύ μεγάλο και έτσι δυσκολεύτηκε να μπει ο δακτύλιος. Eπίσης ίσως να χρειαστεί ακόμα και μέχρι 6 μήνες να είμαι με 0 cc γιατί κάνει τη δουλειά του και άδειος, εφόσον έχω φάει μεγάλο σφύξιμό από την απλή τοποθέτηση. Χάρηκα! Δεν ξέρω γιατί αλλά χάρηκα! Μου είπε επίσης πως θα συνεχίσω να τρώω τις τροφές που δεν με ενοχλούν, γιατί η πατάτα εκείνη με πόνεσε λιγάκι, μέχρι να μου δώσει διαιτολογιο. Οχι δίαιτα. Διαιτολόγιο. :P
Eπίσης μου είπε πως θα με παρακολουθεί, φυσιοθεραπευτής, διαιτολόγος και πλαστικός όποτε κρίνει απαραίτητο έτσι ώστε να αποφύγουμε την χαλάρωση στο δέρμα μου. Μου είπε πως κάποιες στιγμές ίσως να μου ζητήσει να σταματήσω να χάνω και να κάνω περισσότερη γυμναστική για την αποφυγή της χαλάρωσης. Μου έγραψε και αντιβιωσούλα για την μεγάλη τομή που με πονάει κιόλας... Αυτά! Τα καλά νέα... Το μόνο κακό είναι οτι η ζυγαριά στο σπίτι μου με δείχνει 99.5 και του γιατρού 100.6... :( Εκεί ξενέρωσα λίγο... αλλά λίγο μη φανταστείς....