Bionic δεν κάνει να τρώμε ψωμί μέσα στην ημέρα; ʼλλοι διαιτολόγοι έχουν το μαύρο ψωμί must σχεδόν σε κάθε γεύμα.
Printable View
Bionic δεν κάνει να τρώμε ψωμί μέσα στην ημέρα; ʼλλοι διαιτολόγοι έχουν το μαύρο ψωμί must σχεδόν σε κάθε γεύμα.
ο δικος μου διαιτολογος μου τονισε να μην τρωω καθολου ψωμι μονο οταν το αναφερει και οχι κρακερς και φρυγανιες οταν πειναω ενδιαμεσα. μονο χυμους γιαουρτια και φρουτα!!
η αληθεια ειναι οτι παλαιοτερα σε αυτον τον γιατρο ειχα χασει πολλα κιλα και χωρις να εχω τον δακτυλιο!
ευχαριστω που με ανεβαζετε κοριτσια μου
οταν παω να πεινασω και να σκεφτω να φαω κατι κακο η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι εσας!! και σταματαω.
τωρα ειμαι και αδιαθετη και εχω φρικαρει λιγο ...... θελω ζαχαρη οπωσδηποτε!!!!!!!!
βοηθεια!!!!!!
sugar: σε κοιτώ με ένοχο ύφος γιατί όταν έχω περίοδο είμαι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο!!
μη τυχόν βρεθεί στο διάβα μου γλυκό γιατί μπορεί να το καταπιώ μαζί με το κουτάλι..
αν αντέξεις θα σου δώσω μερικούς extra πόντους στο ..διαγωνισμό :D :D :D
single: δεν είμαι διαιτολόγος, το μαύρο ψωμί έχει και πολλές ίνες, κάνει καλό στην πέψη
στο έντερο κτλ. αλλά κοίτα η διαιτολόγος της sugar της έβαλε μόνο μια φετούλα το πρωί..
το ψωμί για μένα ήταν κι αυτός ένας από τους δαίμονες που έπρεπε να παλαίψω..
το χω βάλει κι αυτό στη μαύρη λίστα.. τρομερές χημείες γίνονται στον οργανισμό μας
με τη ζάχαρη και το ψωμί.. δεν τις ξέρω.. απλώς έχω παρατηρήσει πως επιβραδύνουν
την απώλεια βάρους.
τι κακο και αυτο με την περιοδο τοσες μερες ουτε που σκεφτομουνα τα παγωτινια στην καταψυξη απο χθες δεν μπορω να τα βγαλω απο το μυαλο μου. και κατα τις 5 το πρωι που αρχισε να κλαιει ο μικρος γιατι ξαφνικα θυμηθηκε οτι θελει γαλα .... πλησιασα στο ψυγειο και ειχα καρφωθει στην καταψυξη αλλα με σταματησε ο δακτυλιος ο οποιος θελει τον χρονο του για να κατεβασει ενα χωνακι παγωτο και εγω επρεπε να ταισω τον μικρο μου.........
Ζήτωωωωωωωωωωω το σιλικονούχο φιογκάκι!!!!!!!!! ανεμένω με ανυπομονησία την ημέρα που θα πρέπει να παίρνω και εγώ ειδική άδεια από το φιογκάκι μου για να φάω κάτι!!!!! Αλλά δεν αργεί που θα πάει......... θα σφίξει και άλλο!!!!!Quote:
Originally posted by sugar
......................αλλα με σταματησε ο δακτυλιος ο οποιος θελει τον χρονο του για να κατεβασει ενα χωνακι παγωτο και εγω επρεπε να ταισω τον μικρο μου.........