ειμαι στη θεσσαλονικη! εσυ??[/quote]
καλα αμα εχεις και παιδι, ραντεβου την αλλη βδομαδα σε κανενα παιδοτοπο,
γεμισε το forum Θεσσαλονικιες, αντε καλα βαρβ βορειοελλαδιτισσες
τι ωραια
Printable View
ειμαι στη θεσσαλονικη! εσυ??[/quote]
καλα αμα εχεις και παιδι, ραντεβου την αλλη βδομαδα σε κανενα παιδοτοπο,
γεμισε το forum Θεσσαλονικιες, αντε καλα βαρβ βορειοελλαδιτισσες
τι ωραια
οχι δεν εχω παιδι!!! ειμαι μικρη ακομα :Ρ εχω ομως φιλες με παιδια επισης μου κανανε και προταση να δουλεψω ως baby sitter!! μετραειι??? :)
Και ναι....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ 7 ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 79!!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΗ ΜΕΙΩΣΗ! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :
ΜΕΣΗ :85 ΕΚ
ΚΟΙΛΙΑ : 108 ΕΚ
ΓΟΦΟΙ : 115,5
ΠΟΔΙ (ΨΗΛΑ) : 56,5
ΜΠΡΑΤΣΟ : 29
ΣΤΗΘΟΣ :98
ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΗΔΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 75 ΚΙΛΑ!! ΕΝΑ ΤΖΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΑ 75 ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΝΟ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ!! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΛΕΜΠΙΑ!! ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΑ 75 ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!
ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΛΛΙΩΣ! ΑΣ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΟΝΤΟΥΣ!! ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ 70!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!
Πολυ χαιρομαι για την επιτυχια κ την απωλεια σου!!!Ξεκινησα κ εγω την ιδια διαιτα τη Δευτερα κ σημερα ειναι η ελευθερη μερα...τρωω λοιπον απ'ολα(κυριως γλυκα που μου εχουν λειψει) αλλα λιγο...
Σκεφτηκα να ζυγιστω αυριο που ολοκληρωνεται η εβδομαδα κ θα'χω αντικειμενικο αποτελεσμα μετα απο το σημερινο τσιμπολογημα...
Ελπιζω να δω διαφορα στη ζυγαρια μου κ θα μοιραστω μαζι σας τα αποτελεσματα....
Αυτο που με απασχολει ειναι τι θα κανω μετα τον 1 μηνα...φοβαμαι οτι θα παρω πισω στο πολλαπλασιο οτι κιλα κ αν εχω χασει...σκεφτομαι να παω σε διαιτολογο να μου δωσει προγραμμα συντηρησης για να το αποφυγω...τι πιστευεις??
Συνεχιζω επισης σταθερα το γυμναστηριο για 2η εβδομαδα κ πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα αλλα δεν το παρακανω....
Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα ειχα πολλα να πω!!
Καλη συνεχεια..κ παλι Μπραβο!!! Αν προλαβω αυριο θα σας πω τα νεα μου!!!
ΣΑΜΑΝΘΑ ΖΥΓΙΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΧΥΝΩ.
καλημερα κουκλες. εγω την κυριακη ημουν 87,1 αλλα σημερα 89,1. οχι οτι με πειραξε πολυ. εφαγα εχθες οτι ηθελα...ξεχασα να παρω και το χαπι μου (reductil) και δεν κρατηθηκα καθολου. ομως, αυριο θα ζυγιστω ξανα καιειμαι σιγουρη οτι θα ειμαι καλυτερα. εβαλα και τικερακι και αφησα το 87 για γουρι. ελπιζω σε 2-3 ημερες να ειναι παλι 87. θαυματουργη η διαιτα και μου παει πολυ γιατι δνε μαγειρευω χωριστα. εχθες εψησα και καναδυο κοτοπουλα παραπανω. θα τα ξεκοκκαλισω και θα ζυγιζω 100γρ για καθε γευμα. ειχα υπολογισει οτι τα 150 αψητο φιλετο γινοταν 100γρ οποτε σουπερ τωρα. επισης να πω οτι πηρα και θετικα σχολια απο ολους οτι φαινεται η διαφορα στα κιλα μου και σημερα ειμαι πολυ καλα και συνεχιζω. Basia, και pink butterfly, την συναντηση την κανονιζουμε ευχαριστως. Αν κανονισουμε για παρασκευη χωρις τα παιδια για να δω και μια αλλη φιλη μετα (αν την βολεψει) στην θεσσαλονικη σας βολευει? μπορω να ειμαι εκει γυρω στις 4 στο λιμανι, δυτικα. pink butterfly, ειμαι απο Βεροια. αν δεν βολευει τοτε να σας προσκαλεσω στην πολη μου το σαββατο για παιδοτοπο (οι baby sitters ευπροσδεκτες και χρησιμες....) ? εχετε καμια αλλη προταση?
λοιπόν ξεκινάω και εγώ από σήμερα.........
χμ το δύσκολο είναι κάθε Τρίτη και Πεμπτη που είμαι από το πρωι εως το βραδυ στο δρόμο, ταπεράκι απο αύριο με mini γευματα.... να δούμε.......και φυσικά το πιο δύσκολο είναι η στέρηση του αλκοολ αλλά θέλω να μπώ στο τζην μου
δε ξέρω αν θα καταφέρω να την κρατήσω έναν μήνα ολόκληρο θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν
αυτό που μου αρέσει είναι η οάση της έβδομης ημέρας, επίσης σημασία έχει πόσο θα χάσω την α εβδομάδα , μαζί πάντα με γυμναστική
ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ Η PINK TEAM τιμής ένεκεν στην ροζ πεταλουδίτσα που μας σύστησε την διαιτουλα!!!!!!!!!
αντε αντε να γινουμε πολλες!!!!
Ζυγιστηκα σημερα μετα απο την Κυριακη που ξεφυγα αρκετα αλλα ειμαι 64 κιλα...δηλαδη -3 σε 1 εβδομαδα!!!!Απλα τελειο...Αλλα 6 κιλακια κ φτανω το στοχο μου!!!!
Σ'ευχαριστω πεταλουδιτσα για την τελεια διαιτουλα σου!!!! :*
afto to Pink Team me syginise :P !!!!!!! ante na adynatisoume olessssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!! idi koitaw magio kai xairomai...(se sxesi me to persino fiasko toulaxiston!!!!!)
αγορασα δυο μαρουλια τα καθαρισα και τα εβαλα στο ψυγειο, ενα ψητο κοτοπουλο το ξεψαχνισα και το εβαλα επισης στο ψυγειο οποτε για 4 γευματα ειμαι ετοιμη, και γενικα εφοδιαστηκα με τα δεοντα -τονο, φρυγανιες , τυρακι, γκρειπφρουντ.....
εκανα και 1.5 ωρα γυμναστικη ....
να δουμε τι θα δουμε θα ζυγιστω αυριο το πρωι και ξανα το σαββατο
α και νερο κατι παραπανω απο δυο λιτρα
mpravo natalaki!! perimenoume na akousoume eyxarista!!
όντως είναι καλή σα διατροφή! εγω ακολουθώ παρόμοιο πρόγραμμα παραλληλα με τα Lipotox, αλλα τρωω κ ενδιαμεσα κ τπτ άλλο, απλά για να μην ειναι εντελος στεγνος ο οργανισμος μου. Θέλω να χασω γρηγορα, αλλα τελικά το αργο είναι πιο καλό και πιο σταθερο (και να ξεφύγω αρκετα πλέον πάλι χανω έστω κ λίγο!!!)
ligo kai kalo!!!!!!!!!!
ε ναι!
τουλαχιστον εχω μπει σε προγραμμα και πλεον και να φαω πχ πατσιτσιο, δε θα παρω, γιατι εχω μπει σε προγραμμα!
παντως, εχω τρομερό πρόβλημα... στο να φαω πολυ ή ατσαλα ειναι ευκολο...
στο να φαω σωστα τροφημα αλλα ατσαλες ωρες μπορω!
στο να μην φαω τπτ ειναι ευκολο...
στο να ακολουθησω ομως ωραριο γευματων, ειναι παρα πολυ δυσκολο.... ουφ!