Quote:
Originally posted by imagine
Αν και δε συμμετείχα σε αυτή τη συζήτηση, νομίζω πως κρίνετε πολύ αυστηρά τη ντόναλντ γκερλ. Η παράθεση των λόγων της, οι χαρακτηρισμοί τύπου \"είναι φασιστική η συμπεριφορά σου\" \"απαράδεκτη\" κλπ είναι νομίζω υπερβολική αντίδραση.
δεν χαρακτηρα κανενα φασιστα, αυτο που ειπα πανω απο ολα ειναι οτι ΕΓΩ ενιωσα μαλακας.
Σίγουρα είναι ενοχλητικό, αλλά αυτόν ακριβώς το φόβο της έκθεσης τον βλέπω ως κομμάτι του προβλήματος που κουβαλάει η κοπέλα αυτή (λαμβάνοντας υπόψη και άλλα μνμτα με άλλο νικνέιμ που έσβησε στο παρελθόν- αν κατάλαβα καλά).
ακριβως επειδη εχει ξαναγινει μια φορα, αυτο ειναι το δευτερο κρουσμα, ε οκ, καπως αυτο το στορυ πρεπει να σταματησει.
Και ενας τροπος ειναι να διαβασουν καποιοι οτι τουλαχιστον ενα ατομο ενοχλειται απο τετοιες κινησεις.
(ενας αλλος θα ηταν να μην ειχε δικαιωμα εντιτ, τι θα εκανε τοτε η καθε ντοναλτ γκερλ??)
Δεν βοηθάει να βάζουμε πάντα τους εγωισμούς μας μπροστά, το ότι σβήστηκαν τα μηνύματα δε σημαίνει απαραιτήτως απαξίωση της κουβέντας αλλά μάλλον σύγχυση επειδή κάποιες απο τις φράσεις προφανώς βρ\'ήκανστόχο.
ειναι θεμα εγωισμου το οτι εγω θεωρω τον απεναντι μου ισο προς ισο?? και του ζηταω να το δεχθει???
Ας είμαστε λίγο πιο ανεκτικοί. ;)
οχι δεν ειμαι καθολου ανεκτικος, αντιθετα γινομαι πυραυλος κατω απο αυτες τις συνθηκες.
Οταν μαλιστα ειναι το δευτερο κρουσμα, τοτε τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα.
Επισης θα επρεπε ολοι να γνωριζουμε οτι τα φορουμ εχουν την δυνατοτητα του εντιτ και του μη εντιτ.
Αυτη η λειτουργια δεν εγινε καθολου τυχαια, αλλα μπηκε για να προφυλαξει τα φορουμ απο τετοιες τακτικες.