bubble84 κι εσυ εχεις u2u
Printable View
bubble84 κι εσυ εχεις u2u
KIKA σου ευχομαι καλη αρχη!να κανω μια ερωτηση,ποσες επισκέψεις θα σου κοστίσει δλδ?α κ μηπως γιατρευει και τις ημικρανίες?Αθηνα δεν ειχες πει οτι ειναι?συγγνωμη αν σε ζαλισα!
Μπράβο kika μου καλή αρχή.... σου εύχομαι τα καλυτερα μέσα απ την καρδιά μου.
Δεν ξέρεις πόσο κουράγιο μου έδωσες... πραγματικά....
αυτό με τις βελόνες μου φαίνεται περίεργο αλλά δεν ξέρω κιόλας...
ίσως η bomo που ξέρει να μας πεί!
Αχ πολύ χάρηκα γιατί όπως είπα έχω ραντεβού κι εγώ σήμερα....
ΑΑΑΑ μήπως σου είπε πόσες συνεδρίες θα κάνεις?
ΚΙΚΑ άντε καλή αρχή !!! και γω αυτό ήθελα να σε ρωτήσω, πόσες συνεδρίες θα κάνεις. Αυτό με τις βελόνες και γω δεν το χω ξανακούσει, ότι αγοράζεις τις δικές σου και χρησιμοποιούνται μόνο για σένα.
SEMIE και για τις ημικρανίες έχει πολύ καλά αποτελέσματα λένε. δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα να δοκιμάσεις.
Παιδιά δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι που δεν βρίσκουν γιατρειά στην κλασική ιατρική, καταφεύγουν στις εναλλακτικές θεραπείες..μάλλον ξύπνησε ο κόσμος και φτύνει το κουτόχορτο που τόσα χρόνια μασούσε, ή κλασική ιατρική ή θάνατος! Μπουκωνόμαστε με τα φάρμακα, κουκουλώνουμε τα συμπτώματα και από δω παν κι άλλοι....
κικα δεν μου έχει έρθει τίποτα. και παλιότερα προσπάθησες να στείλεις αλλά μάλλον έχαναν τον δρόμο τους! σε κάποια δική μου καταχώρηση, κάτω αριστερά έχει κουμπάκι u2u. πάτα το και θα μεταφερθείς αυτόματα να γράφεις προς τη δική μου διεύθυνση. ΠΡΟΣΟΧΗ στο πεδίο ΘΕΜΑ να γράφεις κάτι, ότι να ναι, αλλιώς δεν πάει το γραμματάκι.Quote:
Originally posted by kika*
bomo εχεις U2U..
semie οχι κοριτσακι μου, Θεσσαλονικη ειναι.
ενας βελονιστης θεραπευει πολυ ευκολα τους πονους.και σε λιγες επισκεψεις αναλογα την περιπτωση.Δηλαδη μπορει να πας μια φορα ή δυο.. για εναν πονοκεφαλο (αναλογως παντα την περιπτωση τονιζω)
Στην περιπτωση του αδυνατισματος ομως πρεπει να πας πιο πολλες φορες..
εμενα μου ειπε οτι τις πρωτες 2-3 βδομαδες (αναλογα την προοδο) θα πρεπει να πηγαινω 3 φορες τη βδομαδα.Δηλαδη 90 ευρωπουλα τη βδομαδα..για τον πρωτο καιρο..αν εμενα μου ρυθμιστει η ορεξη και μπορω να το ελεγξω αργοτερα οι συνεδριες μειωνονται σε 2 τη βδομαδα ή και 1...
παντα αναλογως το πως εχει ρυθμιστει το εσωτερικο μου συστημα και το ποσα χανω...
για τη δικη μου περιπτωση bubble μου εδωσε 2μηνες...που εν τωμεταξυ θα χανω απο σχετικα νωρις...αρα θα εχω και το κουραγιο και την ορεξη να συνεχισω.
εχω ακουσει απο τοτε που ασχοληθηκα με το βελονισμο, κι αλλες περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν πραγματικα βοηθηθει...
ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα.το πιστευω αυτη τη φορα.
δηλαδη αν ρυθμιζεται ο μεταβολισμος και ελενχεται η ορεξη ...τι αλλο να θελω..
ξερει κανεις για καποιον καλό στην Αθήνα?
η μπουρμπου πάει σε μία γιατρό στην Αθήνα, σου βάζει βελονίτσες στο αυτί χωρίς να πηγαίνεις για συνεδρίες, θα σου πει η ίδια περισσότερα. ή στείλτης u2u να συνεννοηθείς καλύτεραQuote:
Originally posted by semie
ξερει κανεις για καποιον καλό στην Αθήνα?
Με βάλατε σε σκέψεις.....
πέρα απο το αδυνάτισμα λέτε να μπορεί να κάνει κάτι για τον υπερθυρωειδισμό μου??????
εγω παντως οχι...δε ξερω καποιον στην ΑΘηνα..
αλλα αν ψαξεις στο Internet θα βρεις.
να μπαινεις στις σελιδες τους να βλεπεις τι παιζει.. ολο και καποιος θα σε τραβηξει!
στην τελικη πας μια πρωτη επισκεψη οπου σε ενημερωνει...δεν πληρωνεις!
δεν χανεις τιποτα.αν δε σου κανει το κλικ ο συγκεκριμενος αλλαζεις.
Ολα αυτα σε περιτπωση που δεν εχει καποιος να σου συστησει καποιον ...
και φυσικά πριν καθίσουμε να μας κάνουν το οτιδήποτε ψάχνουμε τριγύρω μας και για τα διαπιστευτήρια του γιατρού, έτσι;; άδειες λειτουργίας και όλα τα συναφή. προσέχουμε για να έχουμε!
κικα έχεις u2u
ΑΑΑΑ και κάτι που ξέχασα....
Οι βελόνες στη προκειμένη περίπτωση....δηλ του αδυνατίσματος,
που μπαίνουν?????
Στην πλάτη? στα πόδια? στο στήθος? στη κοιλιά?
κοιλιά,στομάχι,πόδια,χέρια, κεφάλι,αφτιά και πρόσωπο. τουλάχιστον εκεί βάζω εγώ.
Και μπορείς να κάνεις συσπάσεις προσώπου κλπ.?
Γιατί εγώ είμαι νευρική και δεν αντέχω πολύ ώρα ακίνητη!!!!
Θα μου σαλέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!