-
άσχετο αλλά εγώ όταν πριν αρκετά χρόνια έπινα το prevent (τότε ακόμα ήταν στην φάση της μετάβασης από preCorn σε prevent) και έμενα Αθήνα το αγόραζα από τα γραφεία της εταιρείας στην Βασιλίσσης Σοφίας όπως και τις μπάρες που δεν υπήρχαν τότε στα φαρμακεία και τα αγόραζα σε χαμηλότερη τιμή από ότι τα είχαν τα φαρμακεία.Αν μένετε αθήνα δεν χάνετε τίποτα να ρωτήσετε
-
ερωτηση sos.... αυριο γιορταζω και θελουν απο το γραφειο να τους παω για τσιπουρα και η αληθεια ειναι πως το θελω και εγω ..
αν λοιπον πιω ενα τσιπουρακι και φαω λιγο χταποδακι και μια φετα ψωμι σκετο .. ενταξει δεν θα ειμαι στις 550 θερμιδες?
-
Zωίτσα, επειδη κανω απο την Κ.Δευτέρα και εχω αντιστοιχο προγραμμα μαλακίων μου έγραφε τα εξής:
1. 180 γραμμαρια χταποδι
200 γρ.σαλατ
100 γρ γιούρτι
και φρουτο.
2. 250 γραμμαρια γαριδες σαγανακι με μυζηθρα (ή ψητες)
ντοματοσαλατα 250 γραμμάρια
φρουτο.
Ελπιζω να βοηθησα...δε σου ευχομαι απο σήμερα, αυριο οι ευχές!
-
σ'ευχαριστω πολυ! κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω να φαω .. λιγο χταποδακι, λιγη σαλατα ,και μια φετα ψωμι να με κρατησει .. α και λιγο τσιπουρακι εννοειτε ! και οταν λεω λιγο σε ολα .. το εννοω! ειπαμε να κανουμε μια προσπαθεια να χασουμε τα τελευταια κιλα .. το καλοκαιρι πλησιαζει οποτε καθε μερα που περναει με σωστη διατροφη ειναι προς οφελος μας!
-
τελικα τα γλυτωσα τα τσιπουρα! και το ειχα ενα αγχος πραγματικα! χθες με θερισε πεινα το βραδυ .. αλλα συγκρατήθηκα ευτυχως ...
αντε αλλη μια μερα εμεινε και απο αυριο ξεκιναω το γαλατακι η το γιαουρτακι μου ... θα με κραταει καπως παραπανω.
-
λιλο πρινε τελειώσει η μέρα, ασθμαινοντας προλαβαίνω να ευχηθω τα καλυτερα στη Ζωούλα και του χρόνου μιση!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυρο και για μένα τελευταια μερα του σταρτ...σιγουρα με το γιαουρτι χορταινουμε περισσότερο, Ζωουλα μου...εγώ βαζω και λιγο γαλατακι γιατί ειναι κομματακι τσιμέντο αλλιώς...
φιλια και καλες κατεβασιές!
-
tidekpe ευχαριστω πολυ :) επιτελους σημερα τελειωνει το σταρτ! και ξεκιναω να πινω γαλατακι!!!! οποτε θα με κραταει περισσοτερο! αρχικα θα το δοκιμασω με γαλα και αν δω πως δεν με κραταει τοτε θα δοκιμασω στο γιαουρτι ...
-
Ζωη χρονια πολλα και απο εμενα...καλη συνεχεια στη προσπαθεια σου, αν προλαβω θα σου στειλω αυριο μειλ
-
ευχαριστω κουκλιτσα μου! περασε και η τριτη μερα και ολα καλα! :) απο αυριο ξεκιναμε το basic και λεω για μεσημεριανο να κανω μια μακαροναδα και αντι για βραστα κολοκυθακια που εχει σαλατα .. να τα κανω ψητα και να τα βαλω κομματακια μεσα στην μακαροναδα ... μου εκαναν δωρο ενα τηγανι γκριλ ... που θα μπορω να ψηνω χωρις λαδι σα να ειναι σε καρβουνα!!!
και ευκαιρια αυριο να το δοκιμασω!!
-
καλημερα!
πρωτη μερα του basic σημερα .. να σας πω την αληθεια δνε καταλαβα διαφορα ειτε επινα το start με νερο .. ειτε τωρα το basic με γαλα .. το ιδιο μου κανει ....
το μονο καλο ειναι οτι επειδη εχω παρει την γευση σοκολατα και πριν και τωρα με βοηθησε παρα πολυ με την περιοδο .. δεν ειχα καμια λιγουρα για γλυκο!
το παρατηρησα και μετα το μεσημεριανο υπνο που παντα ηθελα να φαω κατι γλυκο μολις ξυπνουσα .. αυτες τις μερες δεν το εχω αυτο το αισθημα!
επιτελους σημερα το μεσημερι θα φαω κατι αλλο εκτος απο ψητο και σαλατα αλαδωτα :P
λεω να κανω μια μακαροναδα οπως ειπα και χθες .. και αντι για κοκκινη σαλτσα που εχει στη συνταγη και κολοκυθακια για σαλατα εγω θα τα κανω ψητα και θα τα βαλω μεσα στη μακαροναδα ..
παντως φτου φτου μη με ματιασω ειμαι στρατιωτακι στη διατροφη 3 μερες τωρα..! ουτε τσιχλα δεν τρωω αναμεσα στα γευματα.. ακομη και το φρεντο καπουτσινο που λατρευα το εκοψα και πινω σκετο εσπρεσο η ελληνικο η γαλλικο ...
τελικα ειναι ολα μεσα στο μυαλο εχουν δικιο ... οταν με πιανει πεινα (το βραδυ δλδ) απλα λεω στον εαυτο μου ΤΕΛΟΣ το βραδυνο το εφαγες( το ηπιες στη συγκεκριμενη περιπτωση :p ) αυριο παλι φαγητακι .. τωρα μονο τσαι και νερο!
το θεμα ειναι να καταλαβουμε πως ειναι χαζομαρα να κανεις μια προσπαθεια και να κανεις παρασπονδιες .. ετσι παει πσιω το προγραμμα και μονο μερες χανεις και κουραζεσε ..
αυριο θα ειμαι στο πατρικο μου ... μιας και ειναι στην εξοχη θα εχουμε κοσμο για να ψησουμε μακαρι να κρατησει και ο καιρος θα ειναι υπεροχα..
επειδη θα ειναι δυσκολο να εχω ζυγαρια μαζι μου για να ζυγισω την ποσοτητα φαγητου αλλα και επειδη δεν θελω να δειξω στους αλλους οτι κανω διαιτα ( σε εμενα δρα αρνητικα οταν οι αλλοι ξερουν πως κανω διαιτα νοιωθω κοιτανε τις μπουκιες μου και παντα ειναι στην γωνια να με κατακρινουν αν φαω κατι που αυτοι πιστευουν πως δεν ταιριαζει σε μια διαιτα .. και ασε που πιστεουν πως τα κιλα χανοντε ως δια μαγειας και περιμενουν μολις σε ξαναδουν να σε δουν μιση...μονο η μαμα και ο μπαμπας μου το ξερει, ουτε καν τα αδερφια μου! ) οποτε απλα θα βαλω λιγο κρεατακι οσο πιο απαχο γινεται στο πιατο μου, λιγη σαλατα σταγγισμενη απο λαδι, μια φετουλα ψωμι ή λιγες πατατες φουρνου αν εχει ή ρυζακι και ενα μικρο φρουτο μετα αντι για γλυκα που θα εχουν.
προτιμω να φαω λιγο λιγοτερο αλλα να ειμαι μεσα στα πλαισια παρα να φαω παραπανω και να παω πισω!
πρεπει να βγαλουμε απο το μυαλο μας το φαγητο .. δυσκολο βεβαια ... αφου παντου γυρω μας υπαρχουν φαγαδηκα, εκπομπες μαγειρικης, βιβλια μαγειρικης, σε ολα τα περιοδικα εχει ολο και καποια ενδιαφερουσα συνταγη .. παντου πειρασμοι ... αλλα πρεπει να το παλεψουμε το τερας.
τρωμε για να ζουμε και δεν ζουμε για να τρωμε ...
αυτα ..!
την καλημερα μου!
-
Τελικα το μεσημεριανο μου ηταν ολα τα λεφτα ( μονη μου γραφω μου φαινεται .. )
σωτηριο αυτο το τηγανακι γκριλ!
τα ανακατεψα ολα μαζι σε ενα μεγαλο μπωλ και εγινε τελειο!! ( μακαρονια+ ντοματα+ μελιτζανα+κολοκυθακι+τυρι κρεμα με 3% λιπαρα+ πιπερι+ αλατι ) και ηταν σουπερ!
τα λεμε αυριο παλι!
γεια σας!
-
τι εγινε καλε? που εξαφανιστηκατε?
σημερα η μερα σε γενικες γραμμες κυλησε καλα ..
το μεσημερι δεν ειχα ζυγαρια μαζι μου αλλα δεν τσιμπισα καθολου οσο ολοι ετρωγαν ενω ψηνοντουσαν τα φαγητα .. και στο τραπεζι εφαγα λιγο κρεας ,λιγη σαλατα και μια κουταλια σουπας τζατζικακι .. αλλα ... εφαγα και δυο κουταλιτσες γλυκο .. αλλα δεν νοιωθω τυψεις γιατι πραγματια συγρατηθηκα πολυ!
το βραδυ γαλατακι και αυριο παλι μαμ!
-
Καλησπέρα! Πρωτομαγιά σήμερα - Καλό μήνα!!! - και εγώ κρατήθηκα - κρεατάκι άπαχο, λίγο ρυζάκι και σαλάτα (στο τραπέζι υπήρχαν μεζεδάκια που "φώναζαν", αλλά το χειρότερο ήταν το παγωτό που ακολούθησε στο τέλος και ούτε που το ακούμπησα...!)...Μία ώρα περπάτημα και νά'μαι! Σήμερα και εγώ πρώτη μέρα στο basic - μια χαρά ήταν το start τελικά, δεν με δυσκόλεψε... Μπράβο zwhtsa, να μην ξεχνάμε την Ιθάκη...! Καλή μας συνέχεια!
-
pumyra καλο μηνα να εχουμε! και στο τελος του να ειμαστε οσο πιο κοντα γινεται στο στοχο μας ( εγω δλδ γιατι εσυ σιγουρα θα εχεις φτασει!!! )
-
καλο μηνα κοριτσια και καλο καλοκαιρι να μας ερθει...εγω σημερα παραστρατησα μετα απο αρκετο καιρο θα ελεγα...του δωσα και καταλαβε και τωρα νιωθω και ενοχες..η αληθεια ειναι οτι ψυχολογικα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου....απο αυριο ομως παλι στη θεση μου γιατι δεν γινεται ετσι..
ΥΓ:εγω κανω τα χερμπαλαιφ που μοιαζουν αρκετα θα ελεγα..φιλακια σε ολους